sevgilisine/flörtüne karşı aşırı derecede ilgili olan ve sahiplenen erkek bir süre sonra sıkar mı hanımlar sizi?(not sevgilim/flörtüm yok sadece meraktan)
Güncellemeler
+1 yıl
vay be süper soru seçildi ama yorumsuz asdgahhzjajzks
Naz ve cilve farklı şeylerdir eğer hoşlandığım birisiyse nazlanirim ama cilveyle toplarım 😀 hoşlanmadıysam naz gibi algılansa da aslında soğuk yapıyorumdur
Değilim aslında daha önce 2 kere sevgilim oldu sadece tecrübeli biri Değilim yani ama kadın dişilliğini bilecek erkek de erilliğini bilecek sahiplenecek koruyacak ilgi gösterecek bence denge olmalıı
Sorun gelicek olursak bence bazı kadınlar sevgiyi hak ediyor işinde gücünde kariyerine odaklı bakımlı avradin varsa sevicen yoksa kadında üzülüp gider avradi elden kacirmiycan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıkmaz ama şüphe uyandıriir nerde bir bu kadar kısa zamanda yüksek duygu görsem fos çıktı.. kişilerin karakteri çıktı işte...
Hemen deıl zaten
Flört döneminde sıkar nett, sevgili olursanız da duruma göre değişiyor
Yok hatta çok ilgi beni daha çok bağlar ve naz yapmak için fırsattır erkekte eril enerjiyi de arttırır erkekler ilgili olun ya
ilginin kozmik boyutu bende var, nazı cilveye karıştiriyormusun peki?
Naz ve cilve farklı şeylerdir eğer hoşlandığım birisiyse nazlanirim ama cilveyle toplarım 😀 hoşlanmadıysam naz gibi algılansa da aslında soğuk yapıyorumdur
işin masterisin çok sevdim bunu
Değilim aslında daha önce 2 kere sevgilim oldu sadece tecrübeli biri Değilim yani ama kadın dişilliğini bilecek erkek de erilliğini bilecek sahiplenecek koruyacak ilgi gösterecek bence denge olmalıı
beni tarif ettiğine yemin edebilirim ama kanitlamam için zaman lazım...
kral test edildi, onaylandı… fazla ilgi sıkar…
Iy evet
Neden sebep nedir?
Her şeyin dozu olmalı
Sıkıldı knk. Denendi. Onaylandı.
yak aga
Kesinlikle sıkar hiç iyi bir durum değil
neden peki sıkar
Sitede kimse yok knk
herkes uyuyo
Sorun gelicek olursak bence bazı kadınlar sevgiyi hak ediyor işinde gücünde kariyerine odaklı bakımlı avradin varsa sevicen yoksa kadında üzülüp gider avradi elden kacirmiycan