Erkek, avcı ruha sahiptir ve her ne kadar yanında onu seven ve yeri geldiğinde ilgi gösteren bir kadın istese de tüm hayatını kendine adamış bir kadın bir süre sonra erkeği sıkmaya başlar zira erkek ruhundaki avcıya hitap etmez.Aşırı ilgi erkeği kaçırır mı?
Şu ayrımı yapmak istiyorum; kendini ona adayan kadın, gecesi gündüzü adam olmuşsa ona yalnız kalacağını alanı sağlamıyorsa ya da buna saygı göstermiyorsa kesinlikle bunaltır. Bu durum kadını da yaralar ki gösterdiği ilgi ve alakanın fazlalığı ona fazla kıskançlık fazla güvensizlik ve sevgisizlik olarak geri dönecektir. Çok ilgi yerine kaliteli birliktelik taraftarıyım her zaman.
Hayır asla ne aşırı ilgi nede aşırı sevgi bunaltmaz.. Yalnız aşırı kıskançlık ve aşırı ego bunaltır.. Bir kadının sevgisi ve ilgisi kadar muhteşem ne ola bilir.. Sımsıkı sarılmalar, seni seviyorum demeler ve sevgi dolu gözler ile bakmalar eşi olmayan bir huzurdur..
Kadınlar anaç ruha sahip olduklarından ilgiyi severler ve ben kadın olmama rağmen fazla ilgiden nefret ediyorum kaldı ki avcı ruha sahip bir erkek bu durumdan nasıl bunalmasın? Herşeyin fazlası zarar , yapmayın
Aynen çok ilgi alaka ve itaatkâr kadın erkeğin g***ü kaldırıyor. Erkek ne oldum delisi oluyor ve başka arayışlara giriyor. Kadın itaat etmez asi olur yine erkek gider. Yolu olan erkek her türlü gidiyor...
Erkek/kadın olsun kendi değerini bilir. Değerinden fazlasını gördüğü anda kontrolünü kaybeder. Bir balona az helyum gazı koyarsanız elinizin yetişeceği mesafede uçar. Ama ağırlığını aşacak kadar gaz koyarsanız uçar gider. Yüksek atmosfere çıkınca patlar ve patlamış haliyle önünüze düşer. Burada, kişileri kaçıran, bizi üzmelerine/kırmalarına/aldatmalarına sebep olan veya hakettiğimiz kadar sevmesine/saygı göstermesine sebep olan yine biziz. Herşeyin bir değeri ve fiyatı vardır, kendi kendinizi kazıklamayın.
Aşırı ilgi ve sevgi cinsiyetten bağımsız her insanı bunaltır. Güzel olan yükselme anlarının zamanlamasının tutması. Aynı frekanstaki dalgalanmayı yakalayabildiğinki kadar güzel bir ilişki modeli olamaz.
kesinlikle bunaltıyor. Biz kızlar tam tersi ilgi manyağıyız ilgi kusmak isteriz genel olarak ama erkeklerde durum böyle değil. sıkarsan giderler, özgür alanlar bırakılması en doğrusu olur ilişkinin başları için.
Avcı filan değilim. Bir kadın ne kadar çok ilgi sevgi gösteriyorsa o kadar aşıktır. En üzel şeyde budur. Ve sevildiğini bu kadar çok hissetmekte herkesin hoşuna gitsin. Canı avlanmak isteyen gitsin avlansın gerçekten sevmeyi bilen insanları boşa oyalamasın, zamanını çalmasın😏
Aşırı ilgi bunaltmaz ilgi veriyorum sanılan kişinin üzerinde kötü etki eden duygu kişiyi bunalttı mesela arkadaşlarınla buluşma oraya gitme buraya gitme gibi gibi...
Aynı şey kızlar için de geçerli yani en azından benim için. Fazla ilgi cidden sıkıyor her şey kararında olmalı. Yani birlikte olmalıyız ama ayrı hayatlara da (bir yere kadar) saygı duymalıyız
Lütfen şunu bilelim her insan farklıdır erkeklerde öyle her bünyede her davranış farklı tezahür eder Ha benmi ben full ilgi sevgi şevkat severim bu yaşımdayım öyle bir hayat kurdum çok mutluyum
Erkek sevgi ve ilgiden bunalmaz. İsrarciliktan bunalir. 2 saat şarjım bitti, yazmadım diye terkedilmişligum var benim. Sorarsan adı Sevgi , ilgi. Ama bu ne sevgi ne de ilgi. Bambaşka bir şey.
İlginin içinde kıskançlık olup olmamasına bağlı. Kıskançlık yoksa sadece ilgi ve sevgiyse bunaltacağını sanmam ancak fazla kıskançlıkta varsa bir ihtimal.
Aslın da ilgi değil de ilgi ve sevgi üzerin den giderek baskı sıkma bunlar daraltır bence ve ilişkinizi kötü etkiler hem kendinizi hem karşınızdakini yıpratırsınız
Aşırı ilgi bence herkesi bunaltır. Erkek veya kadın olmakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. İlgi adı altında sürekli kıskançlık yapılması, alttan alttan sorgulara başlamak bunalmanın ötesinde soğutur.
Aşırı ilginin sevginin bunaltması sadece erkeğe özel değildir. Kadında erkekte bunalabilir ama karakter meselesi bu tabiiki. Kimileri aşırı ilgi ve sevgi ister yetersiz gelir, kimileri ise birazcık ilgi ve sevgi görür ay yeter sıkıldım der.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet kesinlikle cepte görür malesef kimse için fazla fedakar olmayacaksın bu hayatta.