Sevgiye çok aç olan böyle kimsenin bakmadığı ama sizin de az çok ilginizi çeken birisine nasıl davranırsınız, ve kendi kendine hayaller kurup karşı tarafa da bu hayali yaşatmak isteyene nasıl davranırsınız? ( yakın arkadaşımın erkek arkadaşı eve çağırdı kankam gitmek istemeyince oğlan kavga etti daha öncede gitmedi evine zaten böyle birin den ayrılması doğru değil mi kankam şok geçirdi bu lafları ondan duyunca)
Bu erkeğin ilgiye sevgiye ihtiyacı yok yalnızca tatmin olmaya ihtiyacı var.. Sevgiye ihtiyacıolan erkek''Seni çok seviyorum, aklımda hep sen varsın.. Başımı dizlerine dayasam saçlarımıokşasan beni sevdiğini söylesen mutlu olsam.''diyen erkektir..
Erkek ve tabiki birde aç erkek var. 2. csi hem sıkıntılı hemde kendi cinsimde hiç istemeyeceğim bir tip. Bir erkeğin tipi yoksa parası vardır, parası yoksa tipi vardır, ağzı dili laf yapanı vardır ha tabi birde idmanı sağlam olanı vardır. Bu konuda önemli olan ne istediğin kimi istediğin. Seçimden sonrası altın kural hedef belli ise özelliklerini göstermelisin. Salağı yatıp salak olmamak misali. Kısacası 1 kadın veya 1 erkek yeterki özgüvenli olsun alamayacağı tat ve koku yoktur. Benim tavsiyem. İmkansızı severim hayaller bana göre değil.
aynen duygu sömürüsü yapıyor bence eve gidip daha sonra üzülüp hayal kırıklığına uğrayacağına gitmesin gerekirse ayrılsın sonuçta kolay bir sey değil ve doğruda değil eve gitmek bence
En İyi Cevaplar