Ben sevmediğinde bile. çok çektirdiğinde bile asla tek kötü söz etmedim hep yumuşak davranmaya çalıştım. Sonuçta yine yalnızız. Yani bu kişilik ile alakalı.
O söylediğiniz erkek değil adam oluyor haberiniz olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok tatlım sakın sevgi gösterme ben eski sevgilimi itin gtünden çıkarıyordum bana hastaydı ondan sonra başka biriyle tanıştım çok sevdim sevgi şefkat gösterdim 2 ay olmadan bıraktı gitti beni
Var tabiki ama bulunması zordur. Farklı insanlar ile konuşup arayıp bulman gerekiyor. Daima arayış içinde olursan bulabilirsin fakat arayiş içinde degilsen doğal olarak sana gelene razı olman lazım bu da bence kötü olurdu.
Söz konusu kızlar olunca şımarmakta sorun yok, olay erkeklere gelince neden kısıtlamaya gidiliyor. Üstelik şımarmak ve merhamet arasında nasıl bir bağlantı var onu da anlamış değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bu konuda iyiyimdir. bir tanısan ömürlük seversin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Ben sevmediğinde bile. çok çektirdiğinde bile asla tek kötü söz etmedim hep yumuşak davranmaya çalıştım. Sonuçta yine yalnızız. Yani bu kişilik ile alakalı.
Sevince neden simarsin simarmayacak wma senin ihtiyacını benim iktiyacimida karsılamali birlikte mutluluk için gereken her etkinlikte yapilmalidir
Dışarıda kar yağarken, sobanın başında yorgana sırnaşıp kendi kendime şımaran ben.
Bide Sevilince o işin b. knu çıkarırım.
Hfguhgujggj olmaz
Merhametli, Anlayışlı İyimserim şımarmam bende seversem şımarır mı? Karşımdaki düşünüyorum degil
Hayal dünyasında fazla yaşama
Merhamet her erkekte olmaz
Kadınlar sevilince çok şımarır
Sus otur yerine diyeceksin oturacak
Keşke sevince sadece şımarmakla kalsalar. Bı yerleri kalkıyor 365 derece dönüyorlar.
Şımarmak nedir yahu? Erkek şımarmaz şımarıyorsa o erkek olamaz. İnsan kadınını şımartır.
O söylediğiniz erkek değil adam oluyor haberiniz olsun.
Yok tatlım sakın sevgi gösterme ben eski sevgilimi itin gtünden çıkarıyordum bana hastaydı ondan sonra başka biriyle tanıştım çok sevdim sevgi şefkat gösterdim 2 ay olmadan bıraktı gitti beni
Nereye
Cehennem
Var tabiki ama bulunması zordur. Farklı insanlar ile konuşup arayıp bulman gerekiyor. Daima arayış içinde olursan bulabilirsin fakat arayiş içinde degilsen doğal olarak sana gelene razı olman lazım bu da bence kötü olurdu.
Söz konusu kızlar olunca şımarmakta sorun yok,
olay erkeklere gelince neden kısıtlamaya gidiliyor.
Üstelik şımarmak ve merhamet arasında nasıl bir bağlantı var onu da anlamış değilim.
Ben bu konuda iyiyimdir. bir tanısan ömürlük seversin.
Çok sevince şımarmak nedir ya, insanın bir ağırlığı olmalı, erkeklerin çok fazla gulmesine bile karşıyım,
Varda gören yok ciddi oluncada cogu kız hayır deyip gidiyor bende bekliyorum
Trol müsün nesin sen ya sende ciddi olsana azcık
Troll değilim ya
Belli oluyor ama böyle yapmandan
Deli kanlı olacak sın erkeğinin sözünden cıkmayacak sın erkekte adam gibi adam sa ki öyle olacak yakındaki sahip cıkacak
Evet
Kuru Bi evetle olmaz o iş yürek ister sabır ister gündüz güneş istiyor san karanlıga dayanak sın
Kalbi taş olsa bile mi?
Yok taş olmasın
Elendim
Ben varım dendi dengime bulsam 😂
Var tabi ki
Valla var da yaş srnin için problem olur
Niye şımarayım canım mıyım ben?
Erkekler çocuk gibidir
Sen şımarcan herhalde :D
Bağlanırsak sorun olur mu,
Vardır ama burada değil
Sen sevdigini bellli edince g. tü kalkio
Sevilince şımarırım.
cut.
Yok ya şımarıyorum ben
Var da ben seni sevmem...
Şımarma işi 25 yaştan sonra zor
Sevgi karin doyurmuyo şimdi
Var da gerçekten sevecek kız yok
Aganigi maganigi fan Fin fon
Ne zirvaliyorsun sen be
Konuşma
Ağlarım
Aglama ya çen 🥺
Beni üzüyorlar ya
Gel bakim sen
Şımaran erkek mi var
Sorma ya trip atan bile var
Hadi bee
Valla sorma ya ufgjgfhhfg
Şimdi bütün erkekler o özelliktedir.
Var ben
Sev hadi
Niye şımarmayalım ki😊
Öyleyim Olabilir
Benim sevilecek bir tarafım var mı bilmem.
Benim o kişi
O kişi ben değilim ama vardır kutlaka ablacım ya.
Yoktur hepsi şeyini düşünüyor
Heee sende öyle 😆
Sana yokum
Hiç sanmıyorum
Gelir şimdi
Sanki kızları sevince şımarmıyorlar
Sevmek mi o ne
Olur sev beni
inna bayerev!
Vardir
Buyur
Vardır yaaa merak etme sen