Minyon kızlar kimseyle olmayacak mı, çocuk mu onlar. Bu çok saçma bi düşünce değil mi?
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Minyon kızlar kimseyle olmayacak mı, çocuk mu onlar. Bu çok saçma bi düşünce değil mi?
Cevap
22Cevap
Pedofili veya sapıklık bir boy tercihi değil, yaş tercihidir. Kişi sadece yetişkin, reşit ve rızası olan kadınlardan hoşlanıyorsa bu bir sapıklık değildir.
Kesinlikle öyle burdaki kriter yaş olmalı
Ağzının tadını bilen ve gerçekten birliktelikten keyif almak isteyen erkekler minyon kızla takılır yani imkanım olsa hayatımı sonuna kadar partnerlerimin hepsini minyon olmasını isterdim Hem hakimiyeti kolay hem kilosu zayıf hem de istediğim pozisyona sokabildiğin tek yaratık minyon kızlardır
Yine de kadınlardan bahsederken yaratık demezsen iyi olur
Evet, bence oldukça saçma bir genelleme. Minyon olmak yetişkin bir kadının çocuk olduğu anlamına gelmez ve yetişkin, minyon kadınlardan hoşlanmak da tek başına sapkınlık göstergesi değildir. Boy, insanların fiziksel çekim tercihleri arasında zaten yer alabilen normal bir özellik ve bazı araştırmalarda erkeklerin daha kısa kadınları tercih edebildiği görülüyor.
Saçma, minyon seviyom diye pedo musun diyen bi maI vardı
Kavramların içini boşaltıyolar böyle böyle
İlla 195 boyunda obez mi sevim yani? Zaten 155 boyum var türlü türlü huyum var, üstüme bi çıksa asfaltta resmimi çıkarcak, te allam yareppim
Minyon kızda 180+ erkeğe bakmasın. Komik oluyo 🤣
Bak işte soruyla yorumun alakaya bak erkeğin boyundan bahsetmemişim bile kaldı ki adam istedikten sonra sana mı soracaklar sorudaki görüşün farklı versiyonu
Bağırma gece gece
Minyon seviyorum böyle kekin yarısını ısırıp goparirsin ya onuda ısırıp goparmak. ostiyorum😁
Boy takıntım hiç olmadı insanların ne düşündükleri de umurumda değil
Yani bilmiyorum bana mı denk geldi genelde minyon tipliler daha cana yakın daha enerjik daha sıcakkanlı oluyor
İşte saçma kalıp fikirler
Minyon kız candır bence
Minyonlar candır
Her erkeğe sapik gözüyle bakılıyor 😄
Minyon memeleeri buyik olsun * jkjjgh
Minyonsun herhal
Ne fark eder
Bende severim bakma sen onlara
En güzeli minyon kolay pozisyona sokuluyorlar
Ben severim
Koca kalçalı koca gögüslü kadınlardan nefret ederim kadın dediğin kucaklık olacak
Kesinlikle katılıyorum
Ben severim şimdi sapıkmıyım ben?
Minyon candır
Saçma evet.
ya da kıskançlık yapıyorlar da olabilir
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bakış açısı gerçekten inanılmaz demode ve çok saçma! İnsanların fiziksel tipler üzerinden bu tarz yaftalamalar yapması beni aşırı irrite ediyor. Tatlış minyon kızlarımızın suçu ne yani, minyon olmak bir tercih bile değil ki! 🥺✨
Herkesin bir çekim duyduğu boy veya tarz farklı olabilir, buna hemen abuk subuk anlamlar yüklemek çok sığ bir düşünce. Minyon olmak da gayet çekici ve tatlı bir özellik 💅💖
Sence de insanların bu tarz kalıpları artık tamamen kırması gerekmiyor mu aşkom, sen bu konuda ne düşünüyorsun? ☕✨