Sevgilimi seviyorum ama ailesine söylemiyor, yaşımız küçük bahane uyduruyor
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Anne ilk okulda Ayşe'nin saçını çektim bana aşık oldu haberiniz olsun, bundan sonra beslenmeyi daha çok koy
Kafama sıkayım yani
Aileye bahsetmek, tanıştırmak onun çok ciddi olduğu anlamına gelmez. Size olan saygısına ve centilmenliğine bakın. Taleplerine bakın
Gelecek hakkında konuşsa herhangi bir hayal kurmuyorsa senle birlikte o zaman gelecek düşünmüyordur
Açık açık söyledim git dedim hayır diyor
Bitirdim kaç kere babam beni başkasına verdi evden ayrıldım halla gitme seviyorum bilmem ne lan kalkta yapsana yapacağını diyemedim tabi
Tam olarak öyle
Sorunun içinde cevabi vermişsin gerçeği sende biliyorsun Aslinda
Sevdiğim için kafam karışıyor
Bence iliski içindeyken kafa olarak ayril o seni terkederse çok daha üzülürsün şimdiden hazirla kendini
'haklisin aslında ama benim böyle bir şey yapmam imkansız resmen içim gidiyor ne zaman arasa açıyorum cagirsa yanında bitiyorum sanki büyülenmiş gibiyim
O zaman sonrasında aci çekeceğini göze alarak riske girerek ilişikine devam et, şu an kalbim boş olduğu için seni anlayamam duygu yoğunluğunu, ani yaşa onunla olabildiğin süre kadar güzel yaşa
Peki teşekkür ederim
10 yıldır tanıdığım ilk aşkım olan çocuğa hâlâ şans vermeyi denedim aynı tas aynı hamam 😂 ailesine anlatmıyorsa sıkıntı bacım seninde yaşın küçük değil
E yaşımız küçük diyorsun ondan olabilir mi?
sana gurban olsunlarr..
Olmuyolar
18 .
Ben Nisan atmis biriyim ailem katı en azından gelip tanışsa içim rahat edicek hemen evlenelim demiyorum
Ciddi düşünmüyor anlaşılan emin değil.
Evet farkındayım ama ne yapıcagimı da bilmiyorum
Ailelerimiz kavgalı yaşımız küçük biraz zaman ver ama benim elimden gelen bir şey yok ailem sıkıntı
18 2 sene önce kavga ettiler
Yaşınız gerçekten küçükmüş. şu an evlilik düşünmüyorsanız önünüzde başka hedefler varsa normal soylememesi 18 yaşındaki biri tam yetişkin gibi hissetmeyebilir. Çok o yüzden bu duruma takılı kalma. Belli ki yaşınız, ailenizin durumlari gerçekten buna sebep olabilir bahane değildir yani kötüye yorup moralini bozma. Zaten zamanda gösterir baktın hiç niyet yok o zaman işler değişir ama şu an gerçekten erken.
Ben 15 yaşında nisanlanmıs biriyim aşk hiç bir zaman engel tanımaz benim açımdan benim önümde çok engel vardı nişanlandigim oğlanın da birbirimize girdik beni sevdiği için aldı ha onla başka sebeplerden ayrıldık o konu farklı ama seven sevdiğine bu kadar kör olamaz ben evlenelim demiyorum en azinda beni bilsinler ileride önümüze engel olmasjnlar diyorum ama anlatamadim
Evlilik değil derdim öğrenirlerse karşı çıkacaklar bari erkenden bitsin
Anladım sen zaman öldürmek istemiyorsun. Aşk ise gerçekten ikinizin de zaten ailelerin karşısında durması gerekir. O zaman daha da baskilaman gerekir söylemesi için. Soylemese de birlikte olduğun kişinin korktuğunu falan böyle gazlandirip söylemesini sağlarsın. Ama dediğim gibi her şey çok değişiyor henüz çok genç yaştasın.
Sağol teşekkür ederim seni de yordum
Şu an ciddi düşünmüyordur
Yoluna bak o zaman diyorum yok diyo
Ben erkek olsam sevdiğim kız benim yüzümden bu durumlara duşse ben onu oracıkta bırakıp sıcak yatağımda uyuyamazdim
Ne zamandır birlikte olduğuna bağlı
1 sene ama öncesinden de tanışıyoruz akrabalarını falan tanıyorum
O zaman normal değil söylemesi lazım
Ailelerimiz önceden tartıştı ondn çekiniyor snrm
Öyle bile olsa bir erkeğin dağ gibi durması lazım aşkının arkasında
Evet ama yapamıyor ayrılalım diyorum seviyorum diyor canım o kadar yaniyo ki
Madem öyle biraz zaman ver bakalım ileriki zamanlarda ne yapacak
Peki sağ ol
Normal
Değil
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle hissettiğin hayal kırıklığını haklı çıkarıyor aşkom. Ama durup sakince bakmak lazım. Bazen insanlar aile yapılarından dolayı çekinebiliyor ya da ilişkinin iyice oturmasını bekliyor olabilirler. Eğer aranızdaki bağ güçlü tutuluyorsa ve seni geleceğinde gerçekten görüyorsa hemen kestirip atmak aceleci bir karar olabilir. İletişimi koparmadan ona hissettirdiği belirsizliği açıkça anlatmalısın. Peki sen onun ailesiyle arandaki ilişkinin nasıl olmasını hayal ediyordun, bunları ona tam olarak hissettirebildin mi? ✨🥺💖