Uzun zamandır birlikte olduğum erkek arkadaşım seni özledim seni seviyorum gibi kelimeleri kullanmıyor ben sormadıkça ailesi biliyor ablasının nişanına götürdü vs ama işte bu tarz kelimeleri kullanmıyor bunlar önemli değilmiş ama ben istediğimi belirttim ama yok anam neyse sevmiyor mu sizce beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet, bu durum normal olabilir. Herkes sevgisini aynı hızda ya da aynı kelimelerle ifade etmiyor. Birini ailesiyle tanıştırmak çoğu erkek için büyük ve ciddi bir adımdır, hatta bazen seni seviyorum demekten daha ağır bir anlam taşır. Bazıları duygusunu sözle değil, davranışla göstermeyi tercih eder. Elbette zamanla kelimelerin de gelmesi beklenir ama şu an yaşanan şey tek başına bir eksiklik ya da olumsuzluk anlamına gelmez. Önemli olan birlikteyken sana nasıl davrandığı, seni hayatında nereye koyduğu ve bu duruşun tutarlı olmasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu hiç normal bir şey değil yani insan sevdiğini neden söylemez anlamıyorum ne olacak söyleyince? İnsan kız arkadaşına seni seviyorum ya da seni çok özledim diyemez mi? Demediği gibi bir de bunu normal görüyor ya neymiş çok da önemli değilmiş 😒 yarın çocuğunuz olduğu zaman ne olacak peki ona da mı söylemeyecek, ondan da mı çekinecek çok da önemli değil mi diyecek? Sen buna alışsan bile o çocuk alışamayacak sevildiğini duymak isteyecek babasından, bunu göremeyince de üzülecek babasıyla arasında soğukluk olacak, ben de sevgisiz bir ortamda büyüdüm annem de babam da duygusunu sevgisini belli etmeyen insanlardı, o yüzden ne annemle ne de babamla bir samimiyet bir bağ olmadı aramızda, yani sana diyeceğim sevgisiz büyümek berbat bir duygu ve insan sevgi eksikliğini atamıyor içinden ömür boyu, bu da seni çok yıpratıyor 😞
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayÖnceden olsa sevgisini belli edemiyor demek ki derdim ama gerçekten sevince öyle olmuyor.
Sevgilimde her zaman sevdiğini ve özlediği söyler, söylemek isteyen her türlü söylüyor. Hissetmek yetmiyor insan duymak da istiyor gönlünü hoş tutmak istiyor, bunu sevgilinin düşünmesi lazım. Sevmiyor diyemem tabi ama çok fazla da seviyor diyemem. Her ailesiyle de tanıştıran sevdiği anlamına gelmez.00 Yorumla
6 ayya erkekler sevgilisi belli etmez yani seni seviyorum gibi kelimeler sanki gayce geliyor evet biliyorum saçma ama biz daha böyle erkek gibi yani delikanlı gibi görünmeyi sevdiğimiz için canım, cicim gibi kelimler kullanmıyoruz bu sevmediğimiz için değil emin ol sevip sevmemesini kelimeleri ile anlayamazsın sana değer veriyor mu, birlikte vakit geçirirken keyif alıyormusunuz (ikinizde), ailesi seni sevdi mi?, sevgilin seninle olmaktan mutlu mu. gibi şeylere bakman lazım eğer bu soruların cevabı olumlu ise seni seviyordur ne dediği önemli değil ama bu soruların cevabı olumsuz ise istediği kadar seni seviyorum desin hepsi boş. Söylediklerine değil yaptıklarına bak sana vereceğim tek tavsiye bu. kimisi var seni seviyorum demez ama senin için canını verir, kimisi var her saniye seni seviyorum der ama boştur.
01 Yorumla- 6 ay
Gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre değeri, kıymeti yok gözümde. Bu duvar da beni çok seviyor olabilir, bilemem.”
Turgut Uyar
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Bu anlattıkların sevmediği anlamına direkt gelmiyor canım 🤍 Bazı erkekler duyguyu sözle değil, davranışla gösteriyor. Ailesiyle tanıştırması, ablasının nişanına götürmesi baya ciddi düşündüğünü gösteren hareketler aslında 🫶
Ama senin de sevgi dili sözlü on belli. Bunu kırılmadan, suçlamadan tekrar konuşmayı dene bence. “Ben böyle sözler duyunca kendimi daha güvende hissediyorum” diye anlat. Sence konuşursan savunmaya mı geçiyor, yoksa dalgaya mı alıyor?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 6 aynormal değil,,
00 Yorumla
6 ayDavranışlar sözlerden daha etkilidir. Birinin sözüne güvenebilirsin, ama bunu davranışıyla gösterdiğinde, o kişiye gerçekten de güvenirsin. Bu kadar basit bir şeye çok fazla takılmanı önermiyorum, varsın demesin, davranışlarıyla gösteriyorsa eğer dese ne demese ne?
00 Yorumla
6 aySen napıyon söylemesi için? prenses gibi saçını sallyarak ayy ne kadarda güzelim kadınım solipsist hallerle zor o iş. seni seviyorum... seni özlüyorum... seni istiyorum... Bunları alman için yanlızca kadın olman yetersiz. Düşünceli davranıp varlığınla adamın hayatını güzelleştirmiyorsan. yanlızca kadınım işte yanında duruyoz öyle gibi takılıyosan gene iyi sana önem veriyordur. Başkası kraathaneye çay içmeye götürürdü.
00 YorumlaZaten seviyorum diyenden kor bence
Senelerdir tanidiğin ayni ortamda bi çocik var seviyorum demek dişinda her tirlu sevgisini gosteriyor yani kotu gunumde yanimda durmaya çalişir uzulduğumda yanimdan gitmiyor yaziyor surekli hatta ve hatta onu sevmiceğimi hiç bira zaman şans vermiceğimi bile bile ama vbazennhiç bi suçum yanlişim yokken vijadanim sizliyor ona uzuluyorum01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBoğaz çakrasında sorun var gibi elemanın sjsjskak bence seven insan söylüyor bunu çünkü içinden geliyor taşıyor bazen istese de tutamıyor. Amma velakin söyleyemeyen adamlar da var maalesef sevgi dili sözcükler değil belli ki.
22 Yorumla- 6 ay
Bu beni üzüyor işte ;(
Cevap sahibi6 ayİnsanları değiştiremeyiz olduğu gibi kabul etmen gerekiyor onunla olmayı seciyor ve istiyorsan. Erkeklerin bazisi anlamıyor kadınla ilgilenmeyi konuşmayı davranmayı. Herhalde elinde olunca kıymetini anlamıyor ya da unutuyor. Ama bu bir nimet sevdiğin sevildiğin bir kadının var ya müthiş bir sey olmasi gerek bir erkek icin. Şimdi gerçi jenerasyon çok bozuldu. Erkekler erkek gini dehil kadınlar kadin gibindegil
Gizli Üye(30-35)6 ayAile ile tanıştırma hiçbir şey ifade etmez
anne ile tanıştırma hiçbir şey ifade etmez
yakın arkadaş grubu ile tanıştırması da hiçbir şey ifade etmez.
hatta ileriye dönük evlilikten bahsetmesi de hiçbir şey ifade etmez.
yüzük takılmadığı sürece bekarsın ablacım.
en sıcağından abla tavsiyesi sana
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayAşağıda bazı erkekler, tanımadıkları başka bir erkeğin paçasını kurtarmak için saçmalamışlar boyuna. Kadınları dinle, özellikle hayat deneyimi yüksek kadınları. Git onlarla konuş, onlar suratına tokat gibi çarpan gerçekleri sıralasın.
Gizli Üye(18-24)6 ayErkekler için bir kızı ailesiyle tanıştırmak kızlar icin taşıdığı gibi anlam taşımıyor maalesef. Erkeklerin ailesi cocuklarinin capkin oluşuyla gurur duyup kızları degistirmesine müsaade ederken kız anlamsızca olay ciddiye bindi sanıyor. Ne zamanki çocuğun ailesi senin ailenle adam akıllı tanışır işte o dakika önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySeviyordur mutlaka ama dengeler var...
Erkekler Hayatındaki iki kadını:
Annesini ve sevgilisini /eşini idare etmek zorunda...
Fiil zamanda kıza çiçek almıştım. Annem bana küstü 😀
Bana bir kere bile almadın diye...
Bunun gibi olabilir...
00 Yorumla
6 aySen Belirttiğin halde Seni seviyorum ya da özlüyorum demiyorsa ayrıl gitsin daha şimdiden bu kadar özensiz davranıyorsan evlenseniz emin ol 20 kat daha fazla ilgisiz olacak 20 kat Senin dediklerini o kadar umursamaz davranacak
00 Yorumla
6 ayAilesine sadece seni mi götürdü yoksa böyle bir alışkanlığı var mı bunu sorgula önce? Sonra seviyorum özlüyorum demiyor ama hissettiyor mu gerçekten hissediyor musun onu sorgula cevap sende aslında kalbin ne diyorsa o😉🙌🏻
00 Yorumla
6 ayBu normal değil, evet dile getirmekte zorlanabilir, sık söylemez ama hiç söylememesi anormal. Ailesi ile tanıştırması elbette ciddiyetine bir nişanedir ama kadınlar biraz eylem istese de söylemlere de dikkat ediyor ve istiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayIlginç bir durum var gerçekten. Bir insan birini seviyorsa Ya Da özlüyorsa Bunu Ya söyler ya da belli eder Demek ki siz bu konuda hiç tatmin olamamışsınız. O zaman bu ilişkide bir sorun var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Normal değil
Belki de eskilerden aklında biri var, ona nispet olsun diye seninle
Eğer şimdi buna razıysan evlenip bir ömür boyu razı olucaksın, katlanıcaksınn
Razı mısın? Yoksa tercih kendinden yana mı, bir düşün bence00 Yorumla
6 aySevgisini belli edemiyor diyenlere bakma gerçekten seven mutlu olan erkek ister istemez duygularını dile getirir bunun başka açıklaması yok yani erkeklerde insan duyguları kalpleri var ama bu şekilde sanki kenarda köşede dursun gibi davranıyorsa sende yoluna bak..
00 YorumlaSeven kişi seviyorum demez sevgini göstererek beli eder. Şahsen bn seviyorum demem özledim de deme ama beli ederim yani sen çokmu dizi izliyon ya seviyorum diyen insana inanma zaten.
00 YorumlaOluru yok bu durumun aileyle tanistirmak da cok ozel muhim bir sey degil herkes icin. yani aileyle taniatirilmak bir kriter degil sakin dusme bu yanlis fikre. ben kendi yasadigim tecrubeleri gectim kendi erkek kuzenimden biliyorum annesini tembihlerdi bile kiz gelince ilk defa tanisiyormussun gibi davran diye. onlaeca kiza yapti bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayBunları söylemiyor olabilir ama neler söylüyor onlar önemli. Hani vardır ya, öyle şey ve durum olur ki bu adam seni seviyorum demese de olur denir. O konulara bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
6 ayBazı erkekler sevgiyi sözle değil dahil ederek gösterir ailesine sokması ciddi bir işarettir ama senin ihtiyacın sözse bunu yok saymak da doğru değil hislerin geçerli 😉🌹
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Davranışlara ve bakışlara yansiyorsa takılma hiç bir şekilde hissedemiyorsan sıkıntı bir ömür.. Kadınlar sevgisiz yaşayamaz fıtrata ağır gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKusura bakma ama severler böyle aşkın ızdırabını
Kendine neden eziyet ediyorsun?
Seviyorum bile diyemeyen biriyle birlikte olmak çok zor ya
Böyle insanlar genelde aldatır aldatmasada başka şeyler vardır
İnan bana o kişi sana yaramaz10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBenim exte beni ailesiyle tanıştırıp aldatmıştı. Biz kadınlar kadar duygusal varlıklar değiller aileyle tanıştırmak onlar için matah bir şey değil o yüzden ailesiyle tanıştırdı kesin evlenicek beni seviyor kafasına girilmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKuru lafın önemi yok önemli olan hissetirebilmek benim kocam ağız yapar ama hissetirmez yeri gelince her türlü lafı söyler kırar o yüzden önemli olan hissetmek mesela eşim in söylediği söz boş çünkü ne ağır laf varsa hepsini duydum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Davranışlarıyla hissettirmesi daha önemli fakat sen yinede duymak istiyorsan ki en doğal hakkın, bunu hem hissettirmesi hem söylemesi gerekiyor.
00 YorumlaSeni seviyorum demesini gerektirmeyecek eylemlerde bulunuyorsa, bırak demesin. Kuru lafın önemi olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayErkek arkadaşın bence sadece aile baskısı dolyos ile evlenmek zorunda olduğu için seni susmaları için sunuyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
6 ayTanıştırmış ya sevdiğini gösteriyor bu noktada, bazı insanlar dile getirmeyi sevmiyorlar tuhaf ama durum böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBazı insanlar da gerçekten o var benim söylememe gerek kalmıyor hareketlerimden bunu anlayabilirsin. Yani bunları karşı tarafa söylediğin zaman ne olacak ayıp mı günah mı anlamıyorum bazı insanları
06 Yorumla- 6 ay
Bende :(
Cevap sahibi6 ayPeki sert bir mizacı mı var hani erkek bunu yapmaz erkek bunu söylemez kıskaç bir insan mi
- 6 ay
Dışarda evet sert ama işte değişiyor gibi birazda
Cevap sahibi6 ayAma şimdi mutlusunuz kabul ediyorum güzel söz duymayı elbette isteyeceksiniz hayatınız boyunca bu gibi şeyler duymamak iltifatlar almamak sizi mutsuz etmeyecek mi
- 6 ay
Ya aslında yanımdayken her şey çok güzel de işte ama bazen çok kabuğuna çekiliyor
Cevap sahibi6 ayİşte dediğim gibi kabuğuna çekiliyor da ileride bu sizi bayağı bir yorar hani bence bu konuyu konuşup halletmeniz lazım diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Olmaz Seven insan iltifatta bulunur ama anlayamadım
06 Yorumla- 6 ay
Başlarda öyleydi şimdi değil diyor ki o zaman ergendim şimdi olgunlaştım işte hislerin yanında kelimelerin ne önemi varmış
- 6 ay
Benim için de önemli
- 6 ay
Ya aslında yan yanayken iyi de telefon başında kötü biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
6 ayya davranislariyla hissettiriyosa sana onemli degil ama arada bir dil de konusmali
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
6 ay"Seni seviyorum" demek o kadar da zor bir cümle değil aslında.
00 Yorumla Sen söyleyince nasıl tepki veriyor seni seviyorum dedpinde
00 Yorumla
6 ayçok garip bir durum ama seviyordur sevmese neden ailesiyle tanıştırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayBazıları öyle kelimeleri kullanmaz ama diğer seçenek sevmiyor da olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
6 ayUzun süredir sevgiliyseniz az çok bilirsin huylarını.
00 Yorumla
6 ayHiç normal değil seven insan sevdiğini söyler hissettirir
00 Yorumla
6 aySözlerle açıkça sevgisini dile getirmesi en önemli konulardan biri.
00 Yorumla
6 ayYa iki kelime edemicek kadar asalak yaşamasınlar bu hayatı
00 YorumlaNormal değil. Ailesi evlen diye baskı yapıyorsa sırf onların gönlü olsun diye seni kullanıyor olabilir. Yani biz kadınlar duygusal varlıklarız seni sevdiğini bile söylemeyen bir adama nasıl bağlılık duyuyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKnka her insan böyle hitaplardan hoşlanmayabilir ama sen duymak istiyorsan köle neden bana böyle söylemiyorsun, deseydin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNeyin aziyla yetinirsen o fiyata satilirsin.
Hiçbir şeyin aziyla yetinmeyin.13 Yorumla
Cevap sahibi6 ayKötü mu
6 ayseni sevdiğini illa söylemesine gerek yok davranışlarıyla sevdiğini hissettiriyorsa ortada bir sorun yok ama onunla bu konuyu konuşman iyi olur
00 Yorumla
6 ayşimdikiler bi tuhaf ailesiyle tanıştırsa bile gerçekte sevmiyor olabiliyor aileside çok takmıyor bunları zaten demiyorsa sevmiyordur net
00 Yorumla
6 ayHer insan bir değil seni seviyorum demek zorunda değil bunu davranışıyla bakışıyla tutumuyla ölçebilirsin
00 Yorumlabirinin sizi gerçekten seviyorsa davranışlarından anlayabilirsiniz
10 Yorumla
6 ayBana ilk seni seviyorum 4 sene sonra söyledi
00 Yorumla
6 ayGeçmiş olsun sadece seni boş kaldığında kullanmak için bekletiyor
00 Yorumla
6 ayseni seviyorum demesede olur karım ol demek istemiş zaten anlamamışsın
00 Yorumla
6 ayAilesi ile tanıştırdı ama seni seviyorum demedi ne ya tek problem bu mu
00 Yorumla
6 ayAbi gayet normal zaten yaparım ederim diyenden korkacan.
00 YorumlaOna söylesene açıkça “ ben senin beni özlediğini duymayı istiyorum” desene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHerkesin normali farklıdır, belki kendini hazır hissetmiyordur. Herkes kendini aynı şekilde açık ifade edemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 ayPek normal değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayAğam senle eglenirrrr
00 Yorumla
6 ayNormal değil, senden adım bekliyor
00 Yorumla
6 ayBazı insanlar o cumleyı kolay kuramaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Üzülme seviyorum desede bi numara yok
00 Yorumla
6 ayneden adam gibi cesurca seven yok
00 Yorumla
6 aySeviyorum demeliydi normal değil
00 YorumlaSkiln byle 🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Yol ver gitsin boşa zaman kaybı
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım beni ailesi ile tanıştırdı amna seni seviyorum demiyor, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım