Aşk İlişkileri 8 gü Sevgilim ailesine benden bahsetmemiş normal mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 21 yaşındayız 1 aydır sevgiliyiz ben aileme söyledim fakat o söylememiş Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Sevgilim ailesine benden bahsetmemiş normal mi? 18 Görüşünü yaz
Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 11,7b görüş paylaştı. Fenomen 8 gü Kanka evlilik bile teklif etmesi. lazimdi 1 ayda çok geç kalmışsınız çok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
emineh | Aşk İlişkileri konusunda 882 görüş paylaştı. Bilge 8 gü 1 ay? ne bekliyosun normal söylememesi cok fazla erken Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 8 gü O bahsetmeden sen neden söylüyorsun ailene orta hata yaptin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Görüş sahibi 8 gü Erkek milletine guven olmaz.. iş ciddiye binmeden onlar ailesine söylemeden siz soylemeyin aileniniz gözünde değerinizi kaybetmeyin
Gizli Üye 8 gü Kız daha 1 ay ne sen acele etmissin niye söylüyorsun ailene hemen belkide ayrılıcaksınız kendini cok hevesli gösterme bence sevgiline Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kedilerbeniyer Xper 5 8 gü Zorunda mıııı soruyorum yanş zorundaa mıı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
06sevda | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Xper 7 8 gü Ciddi degil se asla söylemez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
MarsRafinha | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Guru 8 gü Normal bismillah daha bir dur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aleynapia | Aşk İlişkileri konusunda 59 görüş paylaştı. Xper 4 8 gü Normal 1 ay dediğin nedir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81Kanka evlilik bile teklif etmesi. lazimdi 1 ayda çok geç kalmışsınız çok
1 ay? ne bekliyosun normal söylememesi cok fazla erken
O bahsetmeden sen neden söylüyorsun ailene orta hata yaptin
Erkek milletine guven olmaz.. iş ciddiye binmeden onlar ailesine söylemeden siz soylemeyin aileniniz gözünde değerinizi kaybetmeyin
Kız daha 1 ay ne sen acele etmissin niye söylüyorsun ailene hemen belkide ayrılıcaksınız kendini cok hevesli gösterme bence sevgiline
Zorunda mıııı soruyorum yanş zorundaa mıı
Ciddi degil se asla söylemez
Normal bismillah daha bir dur
Normal 1 ay dediğin nedir
Sen acele etmişsin