3 yıldır beraberiz , atandım göreve başlayacagım evlilik düsünüyor sözdee ama ailesinden kimse beni bilmiyor. üsteliyorum söyle söyle diye yok yani ne yapmam lazım

3 yıldır beraberiz , atandım göreve başlayacagım evlilik düsünüyor sözdee ama ailesinden kimse beni bilmiyor. üsteliyorum söyle söyle diye yok yani ne yapmam lazım

Ailesini arayıp siz kendinizden bahsedebilirsiniz (gah gah gah gah)
Şaka bir yana. Bunun bir kullanma tarihi yoktur. Bahsetmiyorsa nedenini sorabilirsin. Tabi soramıyorsun, sorduğun zaman da evlilik heveslisi olduğunu sanacak diye düşünürsün.
Benim bir kız arkadaşım vardı. Ailene benden neden bahsetmiyorsun dedi. Hemen o dakika aradım rehberde aileden kim geldiyse önüme. Kız arkadaşımı veriyorum dedim.
Verdim telefonu al kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum benden dedim.
Aradan bir yıl geçti komik bir sohbet esnasında...
Gülerek farkında mısın bütün sülalem ile tanıştın ama ailenden kimseyi tanımıyorum dedim.
Ciddileşti.
Ne demek istiyorsun dedi. Ayrılıyoruz dedim.
canım mısın? Diye sordu.
Hayır canım yerine konulamayacak kadar zeki olduğumu düşündüğüm için seni terk ediyorum dedim. Ailesine de çeşitli yollar ile ben izah ettim durumu.
Çok şey etmeyin takmayın.
Kararsızdır çünkü atanmışsın eğer kendisi de devlet memuru değilse atandığın memlekette iş güç bulma kaygısına girmiştir, eğer devlet memuruysa ailesine söylemiyorsa o işte bir sıkıntı var. Son kez söyle baktın olmuyor yolları ayırcan.
Ailesinden çekiniyordur yüksek ihtimalle ama siz şu an ciddi bir yola girebilecek durumdasınız. O yüzden karşılıklı olarak aileleri tanıştırmayı öneri olarak sunabilirsin.
Cevap
19Cevap
Senden ya da kendinden emin değil. Veya seninle ileriye dönük ciddi düşünmüyor.3 sene çok fazla zaman. Amacı sadece takılmak olabilir. Yol ver bence iyice analiz ettikten sonra.
Kızlar bayılıyor kendini kullandırtmaya
Ayrıl bence maaşında işinde var bir erkeğe muhtaç değilsin. Boşuna üzme tatlı canını erkekler için😉
Ne ap'talsınız yaaa cidden.. Sizin gibi süzükler oldukça bu erkek milleti kullanacak kadın çok bulur...
Aynennn maksimim 1 yıl verilmeli
3 yılda neyin ne oldugunu anlayamadiysa bu saatten sonra da anlayamaz seni oyaliyor sadece cinsellik yasiyorsaniz zaten sen evliligi unut
Ah ah.. bizde denk geldik böyle insanlara maalesef. Evlilik vaadiyle oyalıyor ustelersen ayrılacaktır
1 seneyi geçtikten sonra ailesine bahsetmiyorsa ya seninle evlilik düşünmüyor ya da hiç evlilik düşünmüyor demektir
Böyle saçmalık mı olur demekki hep seni sallıyor umursamıyor
Resti çekeceksin.. ama tam çekeceksin.. o zaman anlarsın neyin ne olduğunu..
Hadi kız olsa neyse diycem erkek haliyle ailesine söylememiş
Ailesine seni anlatmıyor olmasının sebebi vardır.
- Evlilik düşüncesi yoktur ya da belki seninle yoktur
- ilişkiden emin degildir
- ailesinin tepkisinden cekiniyordur
Seni ciddiye almıyor o zaman sadece cinsel olarak kullanıyor, adamda haklı es. cortlar çok pahalandı
Niyeti ciddi değil senle zaman geçiriyor yol yakınken zaman kaybetme bitir
Niye üsteliyosun? Koca meraklısı bu diyip geri çekiliyordur
Ciddi bir ilişki görmüyor olabilir ya da geçici bir ilişki olarak kuruyor kafasında yoksa bir insa 3 yıdldır neden söylemez
O KİŞİ BAŞKA KİZKARLA DA TAKİLİYORDUR. ÖYLE kardeşim İLE NASİL 3 YİL BİRLİKTESİN. ERKEK MİLLETİ İŞTE , HEPSİ BİRBİRİNE BEZİYOR.
bizde 3 yıldır birlikteyiz ben şu an farklı şehirde olduğum için ailesiyle tanışamadım
Oyalıyor ayrıl
O zaman ciddi dusunmuyor demmekki
Ne diyor ki niye soylemiyorsun diye sorunca
Ciddi dusunse bahseder
Seni sadece oyalıyor ciddi düşündüğü yok.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz
Seni kimseye söylemiyorsa var onda bir bit yeniği
Ona biraz zaman ver yakında başkasını bulur ☺️
Ciddi düşünmüyor demekki
Neden söylemiyor neden olarak ne gerekçe sunuyor
Beleşe a. bulmuş neden tanıştırsın?
Geçici bişeysindir
seks yaptıysan seninle kesinlikle geçici düşünüyordur ama yapmadıysan seninle yine ciddi değildir ama kafası karışıktır
Ailesiyle mi evleneceksin yoksa kendi ile mi
Başkasından bahsetmiş
ciddi değil.
Ayril valla
ciddi düşünmüyor
Tepkini göster sende
Terketmelisin
Salacak seni çayıra
Hayırlısı diyelim
3 sene olmuş bahsetsin artık zahmet olmazsa
Ayrıl seni cepte tutuyor
Olmaz ondan