Beni isteyen bi uzak akrabamız vardı, çok uzak değil ama ben de bu çocuğu istememiştim, baya ısrar ettiler, üstünden de baya sene geçti ama hâlâ bekar, evlenmedi. Bu çocuk hâlâ denk gelince falan da bakıyor. Neyse konuşurken konusu açıldı, anneme dedim ben ona istek atıcam bak gör bakalım, belki başka bi kız arıyorlar şu an ya da buldularsa eğer başka kıza fırsat vermicem. Annem de milletle oyun olmaz öyle diyor, o diyor dalga geçmek öyle günah diyor. Bu devirde oynatmadan olmuyor dedim, o zaman hiç yapma diyor. Kendisi zamanında beğenmiyordu, ben de istemiyodum ama eğer benim akrabalar bundan memnun olmicaksa yaparım, fakat birisi gelip elimden alırsa napıcam, evlenmekten de korkuyorum zaten. Bu yüzden başka iyi bir nasip çıkana kadar konuşurum, sonra bırakırım, olur mu sizce? Siz de oynama demeyin, benimle de çok oynayan oldu.
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, geçmişte sana yaşatılan kırgınlıkları çok iyi anlıyorum ama başkasının sana yaptığı yanlışı hiç suçu olmayan birine ödetmek senin o güzel kalbine hiç yakışmaz 🥺 Kendi mutluluğunu ararken başkasının duygularıyla oynamak seni daha mutlu etmeyecek, aksine enerjini tüketecek. Bence Kordon'da yürüyüp derin bir nefes almalı ve geçmişin hırsını arkanda bırakmalısın ✨ Hak ettiğin o doğru nasip zaten seni bulacak. Sen gerçekten ne istediğine karar verdin mi peki? 💖