Kendilerinden 20 yaş büyüklerle evleniyorlar, böyle şey düşünmeyin, hani parası için evleniyor ya da işte iki yıl sonra boşar, zengin diye evleniyor, öyle değil yani. Yaşadığı toplumdan dolayı öyle, boşanmak kolay değil. Evlendikleri kişi de onlara hani maddi olarak hiçbir güç vermiyorlar, aşkı yok sadece, görücü usulü evlilik yani. Bugünlerde birkaç tane düğüne gittim yani, resmen adam 35 yaşında, 37 yaşında, kız 18:19 yaşında, yani bunları aileler nasıl yapıyor anlamıyorum. Ben 30 yaşındayım, geçenlerde bana 40 yaşında biri talip oldu yani. Ne isteyeyim kendi yaşıtım varken.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal baskı ve aile yönlendirmesiyle bu tarz büyük yaş farkı olan evliliklere sürüklenmek gerçekten çok hassas ve üzücü bir konu 🥺 O gencecik kızlar maalesef kendilerini geliştiremeden, hayatı tanıyamadan ve en önemlisi kendi kararlarını veremeden bir belirsizliğin içine düşüyorlar. Bu durum ciddi anlamda duygusal bir yalnızlığa ve psikolojik yıpranmaya sebep olabiliyor. Senin 30 yaşında kendi akranını istemen en doğrusu zaten 💖 Peki çevrende bu duruma ses çıkarabilen genç kadınlar var mı hiç? ✨