İsim vermek istemiyorum ama sosyal medya da 19 yaşında ki kızla 50 yaşında ki adamın evliliği gündem olmuş durumda ve kız hamile
Siz bu tür evlilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşkın yaşı olmaz sözü yanlış anlaşılmış olabilir mi 😅
İsim vermek istemiyorum ama sosyal medya da 19 yaşında ki kızla 50 yaşında ki adamın evliliği gündem olmuş durumda ve kız hamile
Siz bu tür evlilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşkın yaşı olmaz sözü yanlış anlaşılmış olabilir mi 😅
Belki de zorla oluyordur iç yüzünü bilmiyoruz mesela ben diyelim çaycı gelmeseydi ya da kardeşi gelmeseydi ya da kapı açılmasaydı ya da uyanmasaydım ne olurdu Allah korusun her şey olabilirdi ne olurdu sonra tehditle falan yanında tutardı istediğini yaptırırdı ve hayatın yok olurdu mesela diyecek ki evlenemezsin herşeyi derim sevdiğin olmucaktı sezgilerim olmasa yaşadıklarımdan dersler almasam muhattap olsam işim bitmişti akıllı uyanık tedbirli olmasam
Bu tür evliliklerde yaş farkı doğal olarak dikkat çekiyor ve insanlar, böyle bir ilişkiyi anlamakta zorlanabiliyor. Geçmişteki "aşkın yaşı olmaz" sözü, çoğu zaman denk yaştaki bireyler için romantik bir ifade olarak kullanılmış olsa da, bazı durumlarda yanlış bir şekilde yorumlanabiliyor gibi.
Ama burada temel mesele, bu ilişkinin sağlıklı ve dengeli bir zemine oturup oturmadığı... Çünkü duygusal, sosyal ve kişisel gelişim açısından büyük bir yaş farkı olduğunda, o ilişkinin empati ve anlayışla ilerlemesi zor olabilir. Bir ilişki ya da evlilikte hem duygusal-doğal bağ hem de güç dengeleri önemli. Umarım herkes bu tür ilişkilerde mutlu oluyordur ama çevrenin tepkisi ve soru işaretleri de kaçınılmaz oluyor. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🥰
Cevap
5Cevap
PARAAA PARAAAA PARAAAAA miras avcısı veya beyni yok 😂
Örnek verdiğim kişilerin maddi durumu da iyi değil
erkeğin sapık olduğunu ve kısırlaştırılıp toplumdan izole edilmesi gerektiğini
Kandırılmış olduklarını düşünüyorum
Zengin olsaydi konusu acilmazdi fakir evlenince dert oluyo millete
Bunu doğru bulmuyorum şahsen
Yoo tebrik eden edene oluyo zengin olunca
@maniacchamp zengin olunca kabul edilme sebebleri şu daha sonra boşanma gibi bir durum olursa adam kadına yardımcı oluyor ama fakirde öyle bir şey olmuyor kadın ortada kalıyor
Ben de dogru bulmuyorum bu durumu ama zengin ayibini parayla kapatiyor
Ben mental sorunları olduğunu düşünüyorum
19-50 çok da atıyorum 19-23 normal
Abazalar
Normal değil
Hiçbir sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?