Uzak mesafe iliskisinde yalan söyledim, sevgilim artik bana inanmiyor ve sogudu, bu guveni nasil geri kazanabilirim?

Biz yaklaşık olarak 4 aydır tanışıyoruz. Ben tanışırken yalandan üstüne ilişki kurdum. Bildiğim her şeyim yalandı. Yani bir tek yüzüm yalan değil, uzak mesafe ilişkisi. Neyse, bir gün vicdanım el vermeyip her şeyi açıkladım. O günden sonra hiçbir şey eskisi kadar olmadı. İlk bir ay boyunca benden uzaklaştı ama arada birbirimize sevgi mesajları atıyorduk. O beni özlüyor, ben onu özlüyorum ama bir türlü araya gelemiyorduk. Cidden onu sevmesi fazla, aşırı fazla, hakkını yemem. Ben de onu seviyorum. Diğer ayda benden bir şey istedi ve yaptım ve tekrar ayrıldık. O sırada bir kız ona yazmış ve benim ne kadar ağladığımı, üzüldüğümü falan düşünerek bir şeyler yazmış. Sonra o da bana yazdı işte, ne yapıyorsun falan filan, hiç, konuşmaya başladık. Bana dedi ki bu kız kim, tanıyor musun? Ben de dedim ki tanımıyorum, gerçekten de tanımıyorum. Neyse biz bir aydır barışmışız, çok güzel gidiyordu ama o artık eskisi kadar bana zaman ayırmıyordu, eskisi kadar âşıkmış gibi davranmıyordu. Neyse, dün tekrardan o, bizi barıştıran kız yazdı ama o bana söylemedi yazdığını. Meğersem o kız benim arkadaşımın kuzeniymiş ve bunu yazmış hesapta. Ben de bunu sevgilime söyledim ama tabii ki de o bana inanmadı çünkü bir kere yalan söyledim ve şu an benim yalan söylediğimi düşünüyor, yalan söylemediğime rağmen bunu düşünüyor ve ben kocaman bir metin yazdım. Sabah bakmamış, WhatsApp'ta çevrimiçiydi falan. İşte sana da günaydın yazmak içinden gelmiyor galiba falan dedim. O da işte ismimle hitap edip affetmenin acı verdiğini söyledi ama affedeceğini söyledi ama artık içinden gelmediğini ve ilerleyen zamanlarda belki düzeleceğini söyledi. Bir de tepkisinin uzun bir süre olacağını söyledi, bunun zamana bağlı olduğunu ve benim sabretmem gerektiğini söyledi. Şu an bana çok mesafeli, çok soğuk. WhatsApp'ta çevrimiçi ama yazmıyorum. Ne yapacağım?

Güncellemeler
23 sa
Yargılamayın düzgünce cvp verin
Güncellemeler
23 sa
Hala çevrimiçi yazmıyor ama
Uzak mesafe iliskisinde yalan söyledim, sevgilim artik bana inanmiyor ve sogudu, bu guveni nasil geri kazanabilirim?