Sevgilimi aldattım, tekrar nasıl geri kazanabilirim?

Sevgilim, onu aldattığımı ortaya çıkardığında önce inkar ettim sonra her şeyi itiraf ettim.
Ayrıldık. İletişimizi whatsap ve telefon üzerinden iki hafta kadar devam ettirdik. İki haftanın sonunda "Seninle ne yapacağımı bilmiyorum, bir hafta iletişimi keselim dedi" o bir haftanın sonunda da artık benimle konuşmak istemediğini, bunun ona acı verdiğini söyledi.
Telefon ve Whatsap iletişimimiz kesilmiş olsa da zaman zaman birbirimize yazmaya devam ettik. Bana duygularını, ne kadar acı çektiğini, ilişkimize yazık ettiğimi anlatan, sitem eden/suçlayan bir kaç mail yazdı
Bir süre sonra ona her şeyi itiraf ettiğim, hiç bir bahaneye sığınmadan suçumu kabul ettiğim çok uzun bir mail yazdım.
Şu anda cok aci cekiyorum, bütün günüm, gecem onu düsünmekle geçiyor dayanamayacak haldeyim. Ona sıklıkla mail yazıp duygularimi, pismanligimi, onu ne kadar sevdigimi anlatıyorum. O ise cevap olarak o defterin kapandığını, artık beraber olmamızın olanaksız olduğunu, bana güveninin kalmadığını ve benzer şeyler yazdı en son.
Onun güvenini kazanmak, onu geri dönmesini saglama için her şeyi yapmaya hazırım.

Sorularım şunlar:

Güvenini kazanma şansım var mı?
güvenini kazanabilmek için ne yapmalıyım?

O kadar çaresizim ki her küçük şeyde bir umut görüyorum.
Benimle hala iletişimde olmasını, Whatsapp'ta beni engellememiş olmasını küçük de olsa bir umut ışığı olarak görüyorum. Acaba hâlâ küçük de olsa şansım var mı? Sizin görüşleriniz nedir?

Yanıtlarınız için şimdiden tesekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl

Sevgilim, onu aldattığımı ortaya çıkardığında önce inkar ettim sonra her şeyi itiraf ettim.
Ayrıldık. İletişimizi whatsap ve telefon üzerinden iki hafta kadar devam ettirdik. İki haftanın sonunda "Seninle ne yapacağımı bilmiyorum, bir hafta iletişimi keselim dedi" o bir haftanın sonunda da artık benimle konuşmak istemediğini, bunun ona acı verdiğini söyledi.
Telefon ve Whatsap iletişimimiz kesilmiş olsa da zaman zaman birbirimize yazmaya devam ettik. Bana duygularını, ne kadar acı çektiğini, il
Güncellemeler
+1 yıl
Evet, yaptığımın affedilemez bir suç, büyük bir aptallık olduğunu biliyorum ve inanılmaz derecede büyük pişmanlık ve vicdan azabı duyuyorum.
Sizden isteğim duygularınızı karıştırmadan objektif cevaplar vermeniz.
Sevgilimi aldattım, tekrar nasıl geri kazanabilirim?