Sevgilimi aldattım nasıl geri kazanabilirim?

Sevgilimle 3 aylık ayrı kaldığımız dönemde artık geri dönüşü olmayacağını düşünerek birisi ile konuşmaya başladım bu konuşma instagram üzerinden başladı. Konuştuğum kişi ile nasılsın napıyorsun iş nasıl muhabbeti dışında aktif bir konuşmamız bile yoktu. Sevgilimle geri barıştığımızda konuşmayı bitiremedim. Neden yaptım bilmiyorum neden konuştuğum hakkında da bir fikrim yok. Sadece ilk zamanlar teselliydi benim için. Konuştuğum kişi ile farklı şehirlerde oturuyoruz. Kişi benim yaşadığım ile geldi ve bir kafede 1.-1.5 saat kadar oturduk. Aramızda herhangi bir anlamda teması geçtim konuşurken canım cicim muhabbeti bile geçmedi. Sadece bana karşı hisleri olduğunu söylüyordu ama ben sesini bile öncesinde duymadığım birinin duyguları olabileceğine inanmıyordum 6 ay konuştuysam belki 1 ay konuşmadığım günlerde oldu. Buluşma sonrasında yaptığımın yanlış olduğunu anladım ve ciddi bir pişmanlık yaşadım. Buluşmanın ardından bir iki gün sonra istemediğimi söyleyip konuşmayı sonlandırdım. Mesajları instagramdan silmeyi unuttum. Sevgilim mesajları gördü ve doğal olarak benden ayrıldı. 2 sene boyunca bu ilişki için çok emek verdik ve çok sevdim. Seven bunu yapmaz diyeceksiniz belkide bir gaflete düştüm neden yaptığımı bende hala sorguluyorum kendime. Arada hiç bir temas ya da farklı içerikli bir muhabbet yok. Numaramı dahi vermemiştim. Aldatmanın ağırı hafifi olmaz birini aklından geçirmek bile bir aldatmaktır bunuda biliyorum ama çok pişmanım. şu an sevgilim benden ayrı ve ikimizde acı çekiyoruz ona bunu yaşattığım için çok pişmanım. Elimden ne gelir ne yapabilirim bilmiyorum çok ağladım çok yalvardım. Güvenini ve kendini nasıl yeniden kazanabilirim?

(sevgilimde beni aldatmıştı ve ben zorda olsa affetmiştim. Ona bir şans tanımıştım. Ama o bana bir şans vermiyor ki onun yaptığı fiziksel aldatmalardı.) yaramızı birlikte sarabilmiştik. Şimdi onun yarasınıda ben sarmak istiyorum

Sevgilimi aldattım nasıl geri kazanabilirim?