6 7 ay once sevgilim varken baska biriyle mesajlastim benimle ilgilenmesi beni etkiledi ve sevgilim bu mesajlari yakaladi aradan zaman gecmesine ragmen her zaman yuzume vuruyor ve bana guvenmiyor guvenmesi icin ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin bilecegi istir seninle devam edip etmemek konusu.. Guven karmaşık bir yapidir. Temelinden esirgedin mi elbette bir curuk yani cikacaktir. Bugun degil yarin degil birgun mutlaka. Ama sen bu konuda önce kendine guven duyup birdaha boyle bisey yapmayacagina eminsen o da senin bu samimiyetini hisseder.
Mesajlasmissin artik o kadar normal ki ben bile normal karsiliyorum. Cunki insanlar gunubirlik zevkler ugruna namus ahlak haya denilen kavramlar git gide uzaklasiyorlar. Aldatma denilince farklı birsey oldugunu dusundum sorudan oyle birsey bekliyordum.. Sen yine de nolursa olsun hayatinda biri varken ne kendi hayatini karart ne de baskasinin.23 Yorumla
Soran+1 yılHayatimda o varken baskasiyla konusmam ona karsi biseyler hissetmem bile aldatmak sayilir ayni sey bana yapilsa affedemezdim
- +1 yıl
Affedilmez kesinlikle.
Soran+1 yılYorumun icin tesekkurler
En İyi Cevaplar
bir daha guvenmesi cok zor tabii ama numarani degistirebilirsin sosyal ortamlarda erkekleri takip etmemeye calisabilirsin veya silebilirsin ve sevgilinle konusabilirsin bunu guvenmesi icin ne yapabilecegini sor hareketlerinle tekrar guven verebilirsin ama işin zor yani
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumun icin tesekkur ederim
+1 yılbenzeri başıma geldmişti. lisede sevğilim hem beni hem de başkasını idare ediyormuş.. bunu duyduğumda aşık olmama rağmen öyle zoruma gitti ki dünyanın en aşağılanan adamı sandım kendimi kendimden tiskindim gözüm döndü arkadaşımın dükkanının camlarını aşağı indirmişim hatırlamıyoum o anı..
sonunda kızı gördüm tokadı bastım suratına seni etrafımda görmek itemiyorum defol or.. pu dedim. üstelik ona deli gibi de aşıktım sonra bir süre aşk acısı çektim ama geçti artık.. o cocuğun psikolojisi asla düzelmez onu diyim sana.. bu iş bitmiş.
bu arada çocuk iyi sakinmiş ha.00 Yorumla
sevgilinde sen de düzgün bir ilişkiyi hak etmiyorsunuz. özellikle sen hak etmiyorsun. belki karındaki seni sevdiği için kopamıyordur ve eminim nasılas benden ayrılmıyor diye ilerde sen bu davranışlrına devam edeceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılO niye hak etmiyomus
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
91Cevap
+1 yılSevgilin gerçekten seni seviyor.. sevgi bağı kuvvetli. Yoksa kimse o mesajlardan sonra geri dönmez. Sen o güveni bir daha kazanamazsın bunu aklına koy. Çocuk hayatta güvenmez daha sana. Yapacak birşeyin yok. Kısa zamanda ayrılmak istediğini söylerse şaşırma, hazırlıklı ol.
00 YorumlaBilmen gereken bir şey var. Muhakkak o da seni aldatacak.. Hem de zevkle yapacak bunu.. Vicdanı da rahatsız olmayacak. Bunu yapmaz ise de her türlü problemde bu olayı önüne sürecek ve sen ağzını açamayacaksın.. Bütün bunlara göğsünü gerebilirsen devam et yoksa ayrıl. İlişkinizin devamı bunları göze alabilmene bağlı.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapma artık sana inanmayacak bu aşk hiç bir zaman yolunda ve rayında gitmeyecek. Onu buldumu sen yine tekrar bir başkasıyla konuşacaksın, gezecek vede flört edeceksin. yine sevip aşık olacaksın belkide sen bu bayanı yaralamaktan başka hiç bir şey yapamazsın yollarınız ayrılmış ve çizgiler çizilmiş artık git yoluna başkasıyla devam et...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılah erkekler hep yüzümüze vurur. seni çok seviyo. terketmemiş ya da intikam alıcak. sonuçta mesajlaşmışın yatıp kalkmamışın bu kadar üstüne gelmesi onun eblekliği. o hiç aldatmadımı sanki kendine bakıcak önce herkes. sıkma canını bacım. hiç o olay yaşanmamış gibi davran yine yüzüne vurup durursa sen hiç aldatmadınmı sanki de aldatmadım dicek. bırak bırak biliyoruz yüzüne vurmadık senin gibi deyip suç bastır.
025 Yorumla
Soran+1 yılBana olan sevgisi bittiginde o da intikam alicak biliyorum ve sen de aldatmistin zamaninda dicek
Cevap sahibi+1 yılyok sana olan sevgisi bittiğinde sadece yol verir, korkma. alırsa şimdi intikam alır seni seviyoken. ama bu sms olayını çok çok büyüttüğünü sanmıyorum. çünkü işin içinde cinsellik yok. sadece sana güvenini yitirmiş ve bir daha yapma diye gözdağı veriyo. buna emin ol. aynı durumun biraz daha farklısını yaşadım.
Cevap sahibi+1 yılbacı sende niye yakalanıyon ki :)
Soran+1 yılAma sıkıldim ben artik her tartismamizda ben ona kizacak olsam sen kendi yaptiklarina bak ben seni affettim senin bana laf soylemeye hakkin yok diyo
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen aynılarını yaşadım. en sonunda terkettim. yalvar yakar bacağıma yapışmalar. dayanamadım yine affettim. ama lütfen dedim ne konuşursak konuşalım. bu konuyu açmak yok bir daha tamam dedi sadece bir süre tutabildi sözünü yine söleyip durdu. yok yani erkeklerin dırdırından kurtuluş yok. çenelerine vurdumu bizden beterler.
Cevap sahibi+1 yılevt yani onları aldattık ta affettiler diye köle olmamızı bekliyolar yani.
Soran+1 yılAyrilalim dedigimde de ayrilmiyo off :)
Cevap sahibi+1 yılaynı durum ya. kız yoksa benim adamlamı çıkmaya başladın :)
Soran+1 yılHahah guldum ya :)))
Cevap sahibi+1 yılişte şöle gül biraz. sıkma canını. bulunur çaresi.
Cevap sahibi+1 yılburdamısın
Soran+1 yılUmarim. Yorumun icin tesekkurler :)
Soran+1 yılBurdayim:))
Cevap sahibi+1 yılhemen açıyorum bak kapatıcam ok yazdığında açıcam
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılözelden sormak istediğin varsa diye.
Cevap sahibi+1 yıltamam iice bak hemen kapatıcam
Soran+1 yılBen bu siteyi pek bilmiyorum nasil mesaj aticam sana?
Cevap sahibi+1 yılgördünmü
Cevap sahibi+1 yılaçtığım isme tıkla profile gelcen orda sağ üstte mesaj bölümü var orayı tıkladınmı atarsın
Soran+1 yılGizli kullanici gorunuyosun ama yenileyip bakiyorum ama yine gizli kullanici gorunuyo
Cevap sahibi+1 yılaçtım ya biraz önce
Soran+1 yılbir denk getiremedik. Ben girip baktigimda yine gizli kullanici yaziyo. Acip biraz beklersen mesaj aticam hemen
Cevap sahibi+1 yıltamam açıyorum güncelle sonrada bak. az kalıcam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaparsan yap hicbirsey degismeyecek. Sevgilim beni bir gunlugune aldatti. Yani sanal seks yapti biriyle. Ben bunu ogrendim. Resimler filan. Ama elinden geleni yapiyor ve ben hala ona karsi ofkeliyim ve istemsiz laf sokma olsun konusmama bunlar oluyor. Kendimle savasiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma aradan baya zaman gecti. Tartismalarda surekli bana kusur bulma kendi yaptiklarina bak diyo bir unutamadi ya
Cevap sahibi+1 yılHic unutmayacak ki. Kendimden biliyorum. Seni kirmk icin soylemiyorum ama gercek bu.
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim:/
Güven mi sen çık başka kapıda mutluluk ara sonra güvenden bahset sen sadık kalamayan zavallı bir insansın sen onları yaparken o çocuk hangi saf duygularla seni düşünüyor senin için hayal kuruyordu sen ise laylaylom dua et hala senle demek ki çocuk ne kadar seviyor bırakamıyor ama asla sana hiç bir zaman güvenmeyecek her seferinde içine hep bir kurt düşecek yazık etmişsin
00 Yorumla
+1 yılo güven bira zor geri gelir bence sana güveniyorum desede inanma aklının ucun herzaman bir şüphe kalacak ama bununh sebebi sensin bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan bir anlamı olmaz kısacası ya sana güvenmediğini bile bile devam edeceksin ya kısasa kısası kabul edeceksin [ileride odaseni aldatabilir manasında] ya da ilişkini bitireceksin benim bakış açım bu
00 YorumlaDaha güvenmez emin ol içine o güvensizliği ektin bir kere senle asla evlilik düşüneceğini zannetmiyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılSevmese barismazdi ama ciddi olmasa? Benimle gelecek dusundugunu soyluyor
Soran+1 yılHayir biseyler yasamadim sinif arkadasimdi. Onun ilgisi hosuma gidiyodu seviyorum seni falan demistim:/
- +1 yıl
Bundan sonra yapacağın her harekete dikkat etmen lazım hiç bir şeyi saklamamalısın kuşku oluşturacak davranış sergilememelisin ama zor yani ben kinci bir insan değilim ama ben olsam senide çok sevsem bu mesajını görsem devam edermiydim bilmiyorum devam etsemde hep bir lüphe olur yani seni seviyorum basit bir şey değil neyse hayırlısı olsun ama dediğim gibi zor bunuda hiç bir zaman unutmaz her defasında da yüzüne vurur buna katlanacaksan devam et yoksa ayrıl birbirinize hayrınız dokunmaz.
Soran+1 yılPeki.. Tesekkur ederim
+1 yılsen oğlanı sevgilini seviyor musun? seviyorsan her defasında senın yuzune bunu vuruyorsa duymamazlıktan gel daha da tekrarlarsa kendısıne soyle de ben bır hata yaptım ama senı sevıyorum sen de benım sevgıme ınanıyorsan bır daha bunu yuzume vurma de eger her defasında hatırlatacaksan ayırılalım de bu bana cok acı verıyo de
00 Yorumla
+1 yılbenimki olsa beni döver agzımı burnumu kanatır sümük gibi duvara yapıştırır seninki yine konuşuyor dikkat et konuşuyosada başka amaç için yapabilir çünkü hiç bir erkek gururna yediremez canm hayatını sana zindan edebilir
01 YorumlaBende güvenmiyordum, benim üzülmemem için birsürü şey saklamış ama öğrenince daha da kızdım. Ben saatlerce sarılmasını isterdim sarılmak güven hissettiriyor
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa elbet güvenini kazanırsın ama zamanla.. bu bir anda olamaz yine seninle birlikte bence buda güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olmanız bile büyük bir şey knk. O güven geri gelmicektir emin ol acaba sorusu her zaman aklında olucaktır. Ayrıca bir daha yapmıyacağın ne malum?
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmam:/
- +1 yıl
Bir kere yapmışssın ikinciside olabilir. Sevgilinde bunu düşünüyor. bir daha yüzüne vurursa atar yapabilirsin bu konuyu açmaması hakkında etkili olabilir belki.
Soran+1 yılYapiyorum zaten eger bu konusmalara devam ederse bir sure konusmak istemedigimi soylicem cunku bu sekilde birbirimizi yipratiyoruz
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim.
Soran+1 yılAmin. Yorumun icin tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim.
aldatmak bağımlılık yapan bı harekettır ( bılım adamları tarafından kanıtlanmış ) işallah hhiç barışmazsınız erkek yapsaydı kıyametı koparıp kendınız yaptıgınızda bu kadar kolay barışmayı hayal edebılecek kadar karkterın var artık sen dusun gerısını
00 Yorumlabaşka sevgili bulabilirsin tekrardan aldatmıyacağın ne malum. O yüzden bir iyilik yap ve cocugu rahat bırak
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamiyorum galiba ayrilmiyo seviyorum birakamam diyo ama guvenmiyo da
Soran+1 yılBende ayrilamam seviyorum
Valla böyle bir sevgilim olsa tarihe gömerdim hala senle konusuyorsa niyeti ciddi degil bir süre sonra yaptıgının aynısını sana yapacak ve verecek cevabında olmayacak haklıda olmayacaksın
10 YorumlaBir erkeğe yalan söylesen bile güvenini kazanamassın, Aldattıktan Sonra güvenini Nah kazanırsın nekadar sevsede tekrar birleşsenizde sana Hep şüpheyle bakacak yani mutlu olmanız imkansız aldattığın kişiye dön daha iyi
00 YorumlaSana artik guvenmez, ici eskisi gibi olmaz. Sana dondu diye guvenme illa intikam alacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBigun bana sevgisi biterse o zaman intikam almak isteyebilir diye dusunuyorum bahaneside sende yapmistin olur diye korkuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mesajlastin aldatma mi oluyor? ya da icerlik neydi.
00 Yorumlainşallah güvenmez de ayrılır deli gibi pişman olup derbeder olursun tiksinç şey
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmadi devam ediyoruz zaten pismanim bidaha oyle bir hata yapmam ama guvenini nasil kazanicam:/
Soran+1 yılHic bir erkekle konusmadigimi gorse bile guvenmez mi
Soran+1 yıl:) peki tesekkurler
Cok cok kosman lazim peşinden inandirman lazim ama sunuda söyleyim gururlu erkekler be ne yaparsan yap affetmez
03 Yorumla
Soran+1 yılAffetti. Bu olay 6 7 ay once olmustu ama hala gundeme getiriyo tartismalarimizda
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılEger senden ayrilmadiysa bu durumda inan bana sen aklini kullanirsan gūvenini kazanirsin.
Ama zaman ve sabir en önemlisi :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi birine güven olmaz bu hayatta evlenince birisi sana ilgi gösterirse o zaman eşini bırakıp o kişi ile aşk yaşayabilirsin. O yüzden çocuk haklı böyle devam eder.
00 YorumlaGüven olmayan yerde sevgi olmaz bence. Beni seviyormusun diye sor ve bunu söyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Unutmaz ama Buda aldatma falan değil bence , herkes bazan bu kadar bir boşluk yaşayabilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılHicbisey yapamazsin o güven bir kere gitti mi birdaha yerine gelmez..
00 Yorumla Guven carsidan sebze ve meyve almak gibi degildir. zor kazanirsin ama cabuk kaybedersin bunu asla unutma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılDemek bir başkasının ilgisi hoşuna gitti : ) Tövbe yarabbim sen koru bizi.
00 Yorumla güven bir kere kazanılır bir kere kaybettin mi birdaha çok zor akışına bırak bir ihtimal zamanla düzelir
00 Yorumlahiçbie şey eskisi gibi olmaz ama sende ona güzel şeyler yap hep onunla ilgilen biraz kadınlığını göster
10 YorumlaZor güvenmesi canım sevdiğin biri varkn neden başkasıyla muhabbet edersnki
01 Yorumla
Soran+1 yılO zamanlar aramiz hic iyi degildi bosluktaydim. Ne olursa olsun yapmamaliydim ama oldu bikere
o iş bitmiş ben sana söyliyim fazla sürmez ayrılırsınız ki en sağlıklısı bu olur evlenseniz bile bu yüzden sorun devam eder
00 YorumlaOna ve kendine yapa bilecegin en büyük iyilik ayrılmak ama yapamam dersen sadece zaman...
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ayrilamam :/
+1 yılSen bence swvgiliyi degistir :))) digerinkinde bari ayni hataya dusme bu arada kill an I lab I lutein haberin ola
00 Yorumlagözün dışardaysa seni adam etmek zor olur. huylu huyundan vazgeçmez... bırak çocuğu, bari düzgün bir hayat yaşasın.
00 Yorumla
+1 yılo iş bitmiştir. ölü doğacak bir ilişkiye (söz evlilik vs) yelken açmayın
05 Yorumla
Soran+1 yılO da ben de seviyoruz ama
- +1 yıl
aldatılınca bunların hiçbir önemi yok. o zaman aldattın her zaman aldatabilirsin düşüncesi olacaktır
Soran+1 yılAyrilmak istesem ayrilmaz şu an seviyorum diyo
- +1 yıl
benim düşünceme göre siz evlensenizde ayrılırsınız ondan dolayı devam etmeye gerek yok aldatmak hiçbirşeye benzemez evlenince eşinizin sizi aldatmasını kimse kaldıramaz bundan dolayı bu sürekli bunu düşünecek ve aranız da hep sorun olacak.
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim.
+1 yılArtık ne yaparsan yap güvendiremezsin
Onun boyunduruğu altından çık ve yeni birinle devam et01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ayrilmak istesem şu an o ayrilmaz seviyorum diyo hem de supeleniyo en ufak biseye
Gizli Üye(30-35)+1 yılGebermeyi fazlasıyla hakkediyorsun, rahatlığa bak aldatmis
00 Yorumlabence ayrıl ilişkinin temelini kökten sarsmışssın güven olmaz bu saatten sorna
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılo güven geri kazanılmaz güzelşm ne kadar unuttum derse desin sıkıştığı zaman bunu kullanacaktır
00 Yorumla Dün yediğin hurmalar bugün g**ünü tırmalar..
Geber a*k!!00 Yorumlayaptığın hatadan dolayı karşısında ağla zırla kendini acındır belki yumuşar.
00 Yorumla
+1 yılSenin halin "östrus" dönemi ortaliga yaydigin 'feromone' yi millet atliyor tabi
10 YorumlaGüvenmez bende olsam güvenmem evliliğin 40. yılınada girsek güvenmem, o yüzden o iş nanay olmaz çocuk uygun zamanı bekliyordur.
00 YorumlaYa arkadaş sıkılmadın mi bu soruyu defalarca kez sormaya?
00 YorumlaAdam neden ayrılmamış senden halen anlamadım kanka :-(
@ksalper01 Yorumlala sen ilk önce babanı aldattın bir kere ona üzülmen lazım
00 Yorumla
+1 yılseninle evlenmeyi düşünmüyor aklının ucundan bile gecirmiyor demekki.
00 Yorumlavalla sevgiline helal olsun ben ayrılırdım güvenini kazanmansa zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yıldaha ayrılmadı yani senden vay be ne geniş insanlar var
10 Yorumla bütün Türk kızları böyle a mk biraz sadık olun sadık
00 Yorumlaseven insan böyle bir şey yapamaz demekki gerçekten sevmiyormuşsun.
00 YorumlaGuvenini kirmissin bir kere tekrar guvenmesi zor ^^
10 YorumlaYapmayacaktin ama nasıl hala seninle beraber onu anlamadım vardır birşey!!!
00 YorumlaAğzında kus tutsan sana güvenmez hala seni seviyorsa bununla yetin şükret
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO güven gittiyse daha da gelmez ayrıl gitsin hçbir zaman sana güvenmeyecek
00 Yorumla Aldatılan birinin güvenini kazanmak çok zor artık dikiş tutmaz o ben söylim allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılÇocuk seni seviyorsa sende bunu yaptıysan her hatırladığında canı yanacak, mutlumusun!
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
+1 yılO gordugun sadece biriydi fikret sen asıl pompayi kacirdin de 😅😄
06 Yorumla
Soran+1 yılDefol git dengesiz
- +1 yıl
Aldatan sensin dengesiz benim oyle mi. Pekâla.
Soran+1 yılBen yaptigim iyi bisey demiyorum pismanim diyorum okuduysan. Once bir yaptigin yoruma bak
- +1 yıl
Onu yapan onu da yapar. Pisman olunca yedigin haltlar siliniyor mu?
Soran+1 yılSus tamam
- +1 yıl
Sana mi sorcaaadim.
+1 yılVay kahpeee Sonra diyorlar kadin cinayetleri artiyo cekip vuracaksin boylellerini :dd saka l*n saka gayet son derece modern bir insanim
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi aldattim, pismanim. Guvenini yeniden kazanmak icin ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler