Sevgilim yalanımı yakaladı bir şans verdi ama hala mesafeli ne yapmalıyım düzelir mi?

Merhabalar. 7 aylık bir ilişkim var şu an karantina dolayısıyla farklı şehirlerdeyiz. Bundan 1 ay önce benim eski sevgilimle ilgili bir konu olmuştu ve şuanki sevgilim onun numarasını istedi konuşucam falan dedi ben aramıza girsin istemedim yani eski ilişkilerimizi şuanki ilişkimize dahil etmek istemiyordum. Vermek istemedim ama o kadar büyüttü ki bişey mi gizliyosun vs. O sırada yakın bir kız arkadaşıma anlattım durumu benim numaramı ver anlamaz zaten falan dedi başta hayır dedim ama o an o kadar panikledim ki aramız yine bpzulucak diye bir an mantıklı geldi ve verdim arkadaşımın numarasını eski sevgilim diye. Konuştular falan. Neyse sonrasında kapandı konu. Ama benim hep içimdeydi. Sevgilim ilişkinin en başından beri yalan girmesin aramıza benim için çok önemli falan diyordu. Ben çok pişmandım ama uzakta olduğumuz için yüzyüze gelince söylemeyi düşündüm.3 gün önce numaranın arkadaşıma ait olduğunu öğrenmiş ve ayrılığa gitti konu yalvar yakar kendimi anlattım bir şans istedim bugün bana bir şans vereceğini güvenmeye çalışıcağını söyledi ancak hala içi soğumuş değil ben gerçekten bundan önce ona hiç yalan söylemedim ilk ve sondu ama o ya başka yalanlar da varsa önceden öğrenmediğim diye korkuyor. Neyse işte her şeye rağmen bir şans güvenmeyi denicem dedi emin misin bidaha asla hata yapmıcağına falan dedi evet dedim. Yani bir şans verdi ama hala soğuk şu an arada laf sokuyor öğreneli 3 gün oldu biliyorum daha çok sıcak ama ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım nolur yardım edin
Sevgilim yalanımı yakaladı bir şans verdi ama hala mesafeli ne yapmalıyım düzelir mi?