Sevgilimi aldattım mı, bu durumu nasıl aşabilirim?

Arkadaslar oncelikle lutfen beni yargilamayin nolur ben 21 erkek arkadasim 22 yasinda 2 senedir beraberiz son zamanlarda 4 5 aydir bana karsi cok ilgisiz bir gun ona boyle devam edersen bana ilgi gosteren birinden etkilenecegim bile dedim ama anlamadi hala bana karsi bir duvar gibi konusmak icin yalvaririm ne konusucaz der bulustugumuzda onunla opusmek istemezsem bana trip atar konusmaz sinirlenir boyle biri ama cok iyi ben de onu cok seviyorum asigim gel gelelim soruma zoraki girmek zorunda kaldigim bir ortam da avukat hem de siyasetci bir adamla tanistim 40 yasinda evli biri sonra adamla tanistik bir kez gorustum o da ofisinde normal bir sohbetti erkek arkadasim da biliyor sonradan adam bana ilgi gostermeye basladi ilk yazmasinda sacmalama dedim ve konusmadim sonra bu bosluga dustugum su donem de tekrar bana ulasti erkek arkadasim yuzume bakmazken adam isini gucunu birakip sabaha kadar benimle konusmak istiyor ben de ondan etkilendim hoslandim maalesef sonra kendimi cok kotu hissettim asla flort etmedim duygusal bir sey yasamadim ve hayatimda bir kez gordum sonra da tekrardan lutfen benden uzak dur dedim ve konusmayi kestim ondan hoslandigim icin de kendimi kotu hissederek erkek arkadasimdan ayrildim o da sag olsun hic umursamadi ve tamam dedi kendimi cok kotu hissediyorum ailemle aram kotu ve 1 tane arkadasim yok

Sevgilimi aldattım mı, bu durumu nasıl aşabilirim?