Sevgilimin beni aldattığını öğrendim bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum?

Nolur okuyun Rüyamda iki üç ayda bir sarışın bir kız görüyordum sevgilim onu sevdiğini söyleyip beni aglatmayana kadar susmuyordu 5 temmuzda ayni rüyayı gene gördüm ve bu gece yani üç gün sonra sarışın bir kızı takip ettiğini gördüm kim olduğunu sordum arkadaşım dedi ama içime sinmedi kıza mesaj atıp onu rezil etmek istemediğim için sevgilimle ikimizin ismini kullanıcı adı yapıp kızın hikayesini gördüm sevgilim kızı çıkarmamak için hesabı kapatıyorum kullanmicam diyerek dondurdu hesabı sonra kız mesaj attı onun neyi oluyorsun diye ben de sevgilisiyim dedim biz yeni tanıştık beni o buldu dedi hesabı donduracagini söyledi şu an WhatsApp dan konuşuyoruz dedi ne kadar sorsam da nasıl tanistiklarini söylemedi sevgilim bir abisinin işi için sürekli İzmir'e gidiyordu kız da İzmir de yaşıyor biz Manisa'da yaşıyoruz yüz yüze görüştünüz mu dedim ona da cevap vermedi sevgilim de ruyamdaki gibi üste çıktı beni rezil ettin deyip durdu sanki hata yapmamış gibi normalde evden çıkar onu mahvederdim ama gece yarısı hiç bir şey yapamıyorum biri bana yardım etsin
Sevgilimin beni aldattığını öğrendim bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum?