❥𝙔𝙪̈𝙧𝙪̈𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙮𝙤𝙡𝙪 𝙨𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯
𝙎̧𝙞𝙢𝙙𝙞 𝙮𝙖𝙨̧𝙖 𝙗𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯
𝙎𝙚𝙣𝙞 𝙨𝙚𝙫𝙞𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙨𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯
𝙂𝙞𝙙𝙞𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙖𝙢𝙖 𝙣𝙚𝙙𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯ᢉ𐭩
───

──────୨ৎ───────
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
❥𝙔𝙪̈𝙧𝙪̈𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙮𝙤𝙡𝙪 𝙨𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯
𝙎̧𝙞𝙢𝙙𝙞 𝙮𝙖𝙨̧𝙖 𝙗𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯
𝙎𝙚𝙣𝙞 𝙨𝙚𝙫𝙞𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙨𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯
𝙂𝙞𝙙𝙞𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙖𝙢𝙖 𝙣𝙚𝙙𝙚𝙣𝙨𝙞𝙯ᢉ𐭩
───

──────୨ৎ───────
Bence aşkı tamamen bize benzeyen biriyle yaşamak zorunda değiliz abla. Farklılıklar da insanı birbirine çekebilir ama ortak noktaların olması ilişkiyi daha güzel ve anlaşılır kılıyor. Özellikle hayata bakış açısı, değerler ve bazı konularda aynı dili konuşabilmek benim için önemli.
İlk karşılaşmada bize benzeyen biri olduğunu düşünürüz. Ama aşk, aslında tam olarak bize benzeyen biriyle yaşanmaz. Tanıdıkça aramızdaki zıtlıkları fark ederiz ve asıl mesele, o zıtlıklara rağmen birbirimizi sevmeye devam edebilmektir. Ortak noktalar yakınlaştırır ama bazen bizi birbirimize bağlayan şey, farklılıklarımızdır.
Ortak uyum noktalarına sahip olmak önemli bence. Birebir aynı olmak gerekmiyor, hatta bazı farklılıklar ilişkiyi daha güzel bile yapabilir. Ama değerler, hayata bakış ve beklentiler konusunda ortak bir noktada buluşabilmek bence aşkın uzun ömürlü olması için önemli.
Bence aşk, sana benzeyen birini bulmaktan çok, senden farklı olan birini de kendine yakın hissedebilmek. Ortak noktalar güzel bir başlangıç ama asıl mesele, farklılıklarına rağmen birbirini merak etmeye devam edebilmek, ortak noktalar varsa eğer uyum sağladığını düşünüyorum..
Cevap
21Cevap
Aşk birbirini tamamlayanla uyumlanır...
Bana benzeyenle tabi ki de
Benzeyenle ilişki daha rahat kurulur ve ilerler ama aşkın formülü de yok bir açıklaması da yok. O yüzden alakasız iki insan birbirine aşık olabilir hem de en alasından yaşayabilirler.
Aşkın dilini kullanabilen zaten anahtara sahiptir. Aşkın kilidini kolay açar. Asıl mesele sandığın içinden çıkacak olan şey çünkü uğrunda çabaladığın biri tüm değerini kaybedebiliyor..
Ortak noktalar elbette olmalı ama birebir benzer olma zorunluluğu yok. Enerji kesinlikle olmalı, onun yanında kendini iyi hissetmediysen ne olursa olsun o iş olmaz.
Aşk bana göre eksiğini tamamlayan ile yaşanır ortak noktalar önemlidir ama genelde sende olmayana sahip olana çekilirsin onun seni tamamlandığını hissedersin çünkü
Bana benzeyen birihle olabilirmiydi bilemiyorum ama hayat karşına hep zıt insanları çıkariyor. Nadir de olsa bir birinin aynı çiftlerde ortaya çıkıyor.
Benzeyenle yaşayanan şeyin adı sevgidir, aşkta illa benzerlik olmasına gerek yok zıtlıklar üzerine de kurulu olabilir bence
Bana benzeyenle.. Daha doğrusu benim zıttım olduğu konuların, aslında benimle uyumlu olduğu anlamına gelenle..
Fazla ortak nokta olmasada olur
Hayatın sorumluluklarını
Gerekliliklerini üstlenebilsin yeter
Ortak noktaların çokluğu daha iyi olabilir.
Benzeyedebilir, beni tamamlıyor da olabilir.
Kafaların uyuşması lazım. Yoksa bir zıkkım olmaz
Benzemeyenle ne işim olur yaw. O bezelye sevecek ben kapuska. Anlaşamayız.
Ebru seni uzun süredir takip ediyorum senin içerisinde çok fena ateşli arzulatıcı doyumsuz bir kadın var Bu nasıl fotoğraf kız
Tövbe bismillah kkhhhı
Tam tersine senin içinde hep içinde ateşli arzulatıcı doyumsuz bir kadın olduğunu biliyordum sadece soruna bu fotoğrafi eklediğini görünce Bundan emin oldum Umarım yaşın da 37'dir
Kafa dengi olması şart
İrite oldugum seyler olmasın
Bu biraz ötesine geçen tutku olmuş
İki kalp aynı olursa aşk olur ve yaşanır
Bana benziyorsa yaşanır
Bence ask icin benzemek hic onemli degil
Önemli evet
Önemli evet
Benim için önemli
Ebru iyi misin?
Benzeyenle aşk muhteşem olur
Ortak noktalar çok olursa daha iyi olur