Bazen enerjiyi dengelemek bazen de onda olmayanı tamamlamaktır belki de 😇

Bazen enerjiyi dengelemek bazen de onda olmayanı tamamlamaktır belki de 😇
insan ilişkilerinde geçerli değildir. O çekim sandığınız şey kısa sürede bi tarafınıza batar.
Sağlıklı ve uzun süreli ilişkinin ana kuralı benzemektir, farklı olmak değil.
Aşk, karmaşık ve çok yönlü bir duygu olduğu için, tek bir tanıma sığdırmak zordur. Ancak, aşkın hem benzerlikler hem de zıtlıklar üzerine kurulu olduğunu söyleyebilirim. Benzerlikler, bir çiftin ortak ilgi alanları, değerleri ve yaşam tarzları gibi konularda uyum içinde olmasını sağlar. Bu ortak noktalar, ilişkinin temelini oluşturur ve birlikte daha fazla zaman geçirme isteği yaratır. Aynı zamanda, birbirini daha iyi anlamayı ve desteklemeyi kolaylaştırır. Zıtlıklar ise, ilişkinin dinamizmini ve gelişimini sağlar. Farklı kişilikler, ilgi alanları ve bakış açıları, birbirini tamamlayabilir ve ilişkiye zenginlik katabilir. Zıtlıklar, aynı zamanda birbirimizden öğrenmemizi ve kişisel olarak büyümemizi sağlar.🎊 💕
Aşk nedir bilmem ama doğru insan tanımı çok önemlidir.
Hayat acele ve yanlış kararlara gelmez.
Doğru insan ise seni büyüten , besleyen ve yenilikler katandır. Hayatını renklendirendir.
Enerjinizi sömüren insanlardan uzak durun arkadaşlar. Emek verdim yıllar harcadım hepsi hikaye.
Zaman akıp gidiyor..
Zıtlıkların uyumu çok daha cazibeli.. Dişlinin parçaları aynı olsaydı birbirine geçmezdi sonuçta.. Erkek fiş, dişi fiş gibi... Zıt ama tam uyumlu..
Teşekkür ederim..
Cevap
13Cevap
Ortak bir enerji yakalamak önemli aşk zıt karakterlerin birbirlerini tamamladığı süreli bir büyü
Dengede olur
Dengesizlik severim 🤣
😅
Merhaba,
Zıtlık sevmem, herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür! 😅
Benzerlikler ile uyumludur
Biraz zıtlık biraz da benzerlik olmalı o zaman dengede olur. Görseldeki gibi eglenebilmek harika bir seybu arada 🫠
Fazla zıtlık sevmem arada uyum olacak ortak noktalar olacak.. İnsan aşık olduğu adamla hemhal olacak..
Aşk zıtlıkların uyumudur. Birbirini tamamlamaktır. Kusurlarını göstermemektir. Zıtlıklarla beraber mutlu olmaya çalışmaktır. Aşk işte :) ...
Aşk ise adı denge en sağlıklısı. Zıtlık heyecandan başka bir şey getirmez.
Benzerlik daha ağır basar bana göre. Daha ileriye dönüktür..
Selamün aleyküm. Zıt kutuplar çeker ama tutmaz
Benzerlik bence;zıtlık ne kadar ilgi çekici olsa da bir zaman sonra işkenceye dönüşür.
Zıtlıklarla aşk olmaz, saçmalamayın rica ediyorum.
Sacmalamiyorum soru sordum herkes yorumunu bırakabilir sakince 😏
Benzer olan her şey birbirini çeker. Zıtla kimse anlaşamaz.
Benzerlik bence
Ortak özelliğin fazla olması gerekir
Enerjıyı esıtlemek gerekıyor bencee
Zıtlıklar da olsa büyük oranda uyum
Değişkenlik gösterir.
Benzerliklerin uyumu🙂
Zıtların , zit kutuplar birbirini çeker
Benzerlik
Benzerlik
Zıtlık
Zıtlıkkkk
benzerliklerin