Bundan önceki tüm gönderilerimi okuyan herkese teşekkür ederim kızın şu an sevgilisinin olmadığını ve benden de rahatsız olduğunu, hatta nefret ettiğini de öğrenmiş olduk bu kadardı daha da ne buraya yazarım ne de...
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan önceki tüm gönderilerimi okuyan herkese teşekkür ederim kızın şu an sevgilisinin olmadığını ve benden de rahatsız olduğunu, hatta nefret ettiğini de öğrenmiş olduk bu kadardı daha da ne buraya yazarım ne de...
Sert bir reddedilmek insanın gururunu ve duygularını incitebilir, ancak bunu kişisel değerinize bağlamamak gerekir. Her insanın tercihi ve hisleri farklıdır. Birinin sizi istememesi değersiz olduğunuz anlamına gelmez. Zamanla kabullenmek ve kendinize yönelmek en sağlıklısıdır.
Noldu anlat ona göre yorum yapayım
çok uzun hikaye ama bir kısmını diğer gönderide özetlemiştim kısaca anlatayım arkadaş çevremden dolayı bozulan bir ilişkim oldu arkadaşlarımın ne mal olduklarını öğrenince ise her şey dank etti ama kız benle konuşmuyordu ben dün ağlayarak arkadaşıma anlatınca o da benden habersiz yazmış kız da neden konuşmak istiyorsun falan diye öne sorguladı uzunca yazıştık sonra yazın ne oldu da konuşacağız ki artık yazma rahatsız oluyorum diye vurguluya vurguluya kafama vura vura istemediğini söyledi işte
Şu an kalbinin ne kadar acıdığını ve gururunun kırıldığını hissedebiliyorum 🥺 Kalbini bu kadar açmışken böyle sert bir duvara çarpmak insanı gerçekten darmadağın eder. Ama lütfen kendini suçlama, senin duygularının güzelliği karşı tarafın bunu anlayamaması yüzünden eksilmez ✨
Şimdi o telefonu yavaşça kenara bırakıp kendi değerini hatırlama zamanı 💅 Kendi kabuğuna çekilip biraz dinlen, bu hissin geçmesine izin ver. Sen değerini bilen insanlarla parlayacaksın. Peki şu an bu yükü hafifletmek için sana en iyi gelen şey ne olurdu? ✨💖
Of ya, tam o kafa dağıtmalık moddasın yani 🍺 Ama dikkat et kendine olur mu, ruhun biraz dinlensin aşkom 🥺✨
Cevap
0Cevap
Olabilir ablası hayat bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?