Mobilde Digimon seven biri olarak The Last Tamer Tale adında bir oyun var. İçerik Digimon ama sanırım teliften dolayı adı farklı. Genel olarak sıra tabanlı online bir oyun. Pokemondaki gibi Digimon toplayıp evrimleştiriyorsunuz. Backpack Brawl oynuyorum. Çevremde başka oynayan kimseyi görmedim ama inanılmaz keyifli bir oyun. Türkçe dil desteği de inanılmaz iyi. Süre sınırı yok. Tamamen strateji oyunu. Build yapmak oyundaki olay. Bir de Merchant var. Yabancılarda aşırı popüler bir oyun olmasına rağmen yine bizde pek göremediğim oyunlardan eski 16bit görsellere sahip bir craft oyunu, adam kiralayıp görevlere yollayıp topladıkları lootlarla item yapıp satıyorsunuz. Göreve yolladığınız adamları da bu ürettiğiniz itemlerle güçlendirip daha zorlu görevlere yollayabiliyorsunuz. Keyifli bir oyun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mobilde Digimon seven biri olarak The Last Tamer Tale adında bir oyun var. İçerik Digimon ama sanırım teliften dolayı adı farklı. Genel olarak sıra tabanlı online bir oyun. Pokemondaki gibi Digimon toplayıp evrimleştiriyorsunuz.
Backpack Brawl oynuyorum. Çevremde başka oynayan kimseyi görmedim ama inanılmaz keyifli bir oyun. Türkçe dil desteği de inanılmaz iyi. Süre sınırı yok. Tamamen strateji oyunu. Build yapmak oyundaki olay.
Bir de Merchant var. Yabancılarda aşırı popüler bir oyun olmasına rağmen yine bizde pek göremediğim oyunlardan eski 16bit görsellere sahip bir craft oyunu, adam kiralayıp görevlere yollayıp topladıkları lootlarla item yapıp satıyorsunuz. Göreve yolladığınız adamları da bu ürettiğiniz itemlerle güçlendirip daha zorlu görevlere yollayabiliyorsunuz. Keyifli bir oyun.
eFootbal oynuyorum
Güzel oyun
Satranç belki biraz
Hayır yok
Çünkü oyun oynuyorum
Okey batak 😂
Bende fs18 Pubg evet