Benden hoşlandıgını bildiğim bir erkek var. Onu kırmadan nasıl reddebilirim
Mesajlarına cevap atma
Onunla ilgilenmediğini söyle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benden hoşlandıgını bildiğim bir erkek var. Onu kırmadan nasıl reddebilirim
İnsan ilişkilerinde karşılıklı saygı ve dürüstlük, ilişkilerin temelini oluşturan önemli değerlerdir. Bazen, birisinin duygularına karşılık verememek zor olabilir, ancak bu durumda da samimiyet ve anlayış ön planda olmalıdır.
Öncelikle, hislerin farkına varmış olmanın kıymetini bilmeliyiz. Diğer kişinin samimi duygularına saygılı bir şekilde yaklaşmak, onun için en iyisi olacaktır. İlişkiyi sürdürme potansiyelimiz olmasa bile, karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle bu durumu yönetebiliriz.
Duyguları açıkça ifade etmek, hem sizin hem de karşınızdaki kişinin daha sağlıklı bir iletişim kurmasına yardımcı olabilir. Ancak bu, olumlu bir dille yapılmalıdır. Mesajlarınıza olumlu ve anlayışlı bir ton katarak, karşınızdaki kişinin hislerini anladığınızı ve takdir ettiğinizi ifade edebilirsiniz.
Örneğin, "Duygularını gerçekten takdir ediyorum ve bu benim için de zor bir durum. Ancak, şu an kişisel bir ilişki için hazır hissetmiyorum. Bu benimle ilgili bir durum, senin değerli olduğunu düşünüyorum ama şu an bir ilişki için uygun değilim" gibi bir ifade, net ve saygılı bir şekilde hislerinizi aktarmanıza yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, dürüstlük ve saygı çerçevesinde, karşılıklı anlayışla bu tür durumları yönetmek, ilişkilerinizi olumlu bir yönde etkileyebilir. Unutmayın ki, hissettiğiniz duyguları samimiyetle ifade etmek, hem sizin hem de karşınızdakinin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesine katkı sağlar.
Arkadaşça gelen mesajlar haricinde bir iletişim çabası varsa açık bir dille bu tip bir ilgin olmadığını yazmak/söylemek daha saygılı bir davranış olacaktır.
Cevap
23Cevap
İlgilenmediğini söylemek gerek bence.
senınle guzel bır arkadaslıgımız var bu sohbetımzıe farklı duygular yukleyerek arkdasılıgımız bozulmasın dıyebılırsın
mantıklı teşekkür ederim
rica ederım
hanımefendi kısaca ilgilenmiyorum falan olarak belirtin yoksa çocuk eşek gibi bekler askdlfasşdf haberiniz olsun
Sevgilin olduğunu söyle gitsin.
Kesin ve net çözüm
😀
sormuyor ki, yürüyor ama aklına sormak gelmiyor. Hayır net olarak duygularını ifade etse bizden olur mu tarzı sorsa söylerim. İltifat ediyor, buluşalım diyor yazıyor vs buna ne diyebilirm
Reddet.
Eğer kırmayayım etmeyeyim diyorsan da yanındayken telefonla sevgilinle konuşuyormuş ya da mesajlaşıyorsun gibi yap.
Eşşek değilse anlar
yan yana degiliz, pek bir samimiyetimiz bile yok en son arkadaş ortamında denk geldik tanıştık onda bile sohbetimiz olmadı.2017 de ekledi yıllardır ekli arada yokuyor işte ya
:))))))
Bi şey yapma.
Takılsın dursun o zaman.
Çok tersine denk gelirse ya sa demgesizleşieae sallarsın gider.
tuhaf geliyor bana zaten. Tanışmışlıgımız yok , yıllardır yazar eder. Birde uyumlu degiliz ap açık ortada
Aynı şehirde misiniz?
yakın sayılırız aslında ben İzmir o aliağa
Satılmak değil,
Yakınsınız zaten.
Aliağa - İzmir arası araç ile 20, izban ile 45-50 dakika.
olsun istemiyorum hiç cocugu ya
E uzatmadan direkt söyle o zaman.
Söyle yanıma uğrasın bi çay ısmarlayayım kardeşime
😀
Mesajına görüldü atmak ve ya cevap yazmamak saygısızlık olur bence 🤷🏼♀️
evet ama direk bizden olur mu? demiyor ya da ilanı aşk etmiyor. Arkadaşça yaklaşmaya calısıyoruz ama iltifatlar vs anlıyorum yani. Bu durumda direkt seninle ilgilenmiyorum dersem, kendi kendine mi tirplere girdin diyecek
öyle yapıyorum ama bir süre susuyor sonra buluşalım falan diyor ya da iltifat ediyor
Açık ve net bir şekilde konuşarak ikna edici bir şekilde reddedilebilir
Kalp kırmadan reddedebilmek çok önemli
istemiyom de neyse söyle olsun bitsin. o devam edecek hatta kelime kelime mesaj atacak o zamanda engellersin :D
Onunla ilgilenmediğini açıkça söyle bu konuda devam ederse mesajlarına cevap verme
Direkt söyle be babba bu işin kırılması alınması lafı evelemesi olmaz.
dürüst konuş ilgisini çekmediği söyle mesaj atmazsan devamlı sana yavşar
İnsan biliyorsun ki sosyal bir varlıktır. İnsanın özüne uygun olarak gidip doğru bir şekilde iletişime geçip kırmadan sorunu çizebilirsin ve bu sayede belki de iyi bir arkadaş olabilirsiniz
teşekkürler :)
Direk kırmadan söylemek en iyisi
Onunla ilgilenmediğini söyle
İnsana anlatır gibi anlat anlayacağı dille anlat
İstemiyorum de geç aman
İlğilenmiyorum de yani
İlgilenmediğini söylemek daha etik olur.
Gerekeni yapariz
Bu işin kibari yok, istemiyorum de geç
Görüştüğüm biri var de
sormuyor. Sadece flrötleşmeye buluşmaya çalısıyor iltifat falan ediyor
Sormasını bekleme. Görüşmek istediğinde erkek arkadaşımla görüşeceğim artık yazmazsan sevinirim yanlış anlayabilir dediğin zaman dumur olur zaten
Net olmak her zaman iyidir..
Lütfen gidiniz ulan diye
Soyle ki bilsin, umut vermeye gerek yok
Acikca konus
Bence direkt onu istemediğini söyle
onunla ilgilenmediğini söyle
B şıkkı
Direk söylerim
Bizden olmaz
boş ver salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?