​Daha fazla kimseyi incitmemek, kendinden bile uzaklaşmak demek mi? Hiç 'ben bu insana zarar veriyorum' diye uzaklaştın mı?

​Bazen mesele sevmemek ya da vazgeçmek değil; bilakis, o insanı o kadar çok önemsemek ki onun bu ilişkide daha fazla yıpranmasına gönlünün razı gelmemesi...

​İnsan bazen aynaya baktığında fark ediyor; kaldığı her gün hem karşısındakini eksiltiyor hem de kendi ruhundan bir parça koparıyor. O yüzden "Gitmek en büyük korkaklıktır" derler ya, bazen de gitmek en büyük fedakarlık oluyor. Kendi içindeki o sessiz kavgayı kimseye belli etmeden, sırf o daha fazla yara almasın diye arkana bile bakmadan uzaklaşmak...

​Siz hiç sırf "ona zarar veriyorum" düşüncesiyle, içiniz yana yana, kendinizden de vazgeçerek sessizce gitmeyi seçtiniz mi? Yoksa o gidiş, geride kalanlardan çok daha mı fazla acıttı canınızı?

#aşkilişkileri

​Daha fazla kimseyi incitmemek, kendinden bile uzaklaşmak demek mi? Hiç ben bu insana zarar veriyorum diye uzaklaştın mı?
​Daha fazla kimseyi incitmemek, kendinden bile uzaklaşmak demek mi? Hiç 'ben bu insana zarar veriyorum' diye uzaklaştın mı?