Aynen öyle dostum, sırf karşımdaki insanı kırmamak için kırıldığım zamanlar oldu. Daha sonra fark ettim ki bu sadece bana zarar veriyor ve artık insanlardan kendimi soyutlamam lazım dedim. Şimdi o hayatı yaşıyorum, ne kadar az insan o kadar çok huzur misali...
En umulmadık zamanda bile dizginlerim sözlerimi, bazen çok haddi aşan durumlarda kırdığım yerden kırarım da.. Lakin genelde yumuşak bir mizaca sahibim. Tartarak konuşur, yüreğine indirmem kimsenin acı sözlerimi. Çekinirim evet!..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hola💙🎈 Kalpler Allaha ait o sebeple kalp kırmakdan incitmekten çok korkarım.
Her kalp bir evdir ve o evi kırmaktan çekinirim. Sözlerimle, davranışlarımla kimseyi incitmemeye çalışırım. Kırıldığım yerden kırmam çünkü herkes kendine yakışanı yapar...
"RABBim! hiçbir gönlün kırılma sebebi eyleme beni"
Dobrayım diye kalp kıranlardan olmamaya çalışırım. Tatlı dil her zaman ilk sıradadır benim için. Anlamıyorsa zorlamam. İnsan kırmaktan çok korkarım. Kırmaktansa kırılmayı yeğlerim.🌺
Az önce markete indim, iki parça bi şey aldım. Sırada bekliyorum. Amcanın biri sepeti doldurmuş geldi önüme geçti. Yaw bi şey desem bi saat tantana olacak "incineceğiz" sabah sabah. Sabırla bekledim. Surat yapmadım, gözlerimi devirmedim. Öylece bekledim. Huzur doluyum sj
İnsanları incitmekten veya gereksiz gerilim yaratmaktan çekinirim evet. Allah derdin sabrınıda veriyor. Bazen bir anı düşünüp niye patlamamışım diyorum. Veya siniri sonradan geliyor. Çok şükür inişlerime ve çıkışlarıma hakim olabilen bir insanım, olamadığımda olmuştur.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İnsan, insanı incitmez. İki taraftan incinen insan iken diğeri değildir veya incinmeyi gerçekten hak etmiştir. Kim neyi hak ederse hiç çekinmeden onu avucuna koyarım. Beni incitmeyi göze almışsa incinmeyide göze almış demektir.
Görmezden gelmem. Yanlış olduğunu düşündüğüm veya rahatsız olduğum birşey varsa bunu kırmadan dökmeden anlatırım. Anlamaya çalışırım. Kimseyi incitmem. İncitmemek de lazım. Herşeyin bir orta yolu vardır.
Nedenin ciddiyim ya neden önce etmeyeyim ben Kuzey'in gitmeyeceğim gitmeyeceğim onlar beni istersen İyi onlar benim ağzıma ederken iyi Onlar benim sırtımdan defalarca Hançer erken İyi onlar yapınca çok iyi alkış Bravo muhteşem Ama ben bahtsız Bedevi yapınca suç insanlık dışı şeytanlı değil mi
Asla kırmak incitmek istemem ve bu yüzden ben kırılıp incinirim ama buna rağmen yinede böyle devam edeceğim böyle böyle kendiöde kırılıp incinmemeyi öğreneceğim
Dobra dobra konuşan bir insanım çekinmiyorum sanırım bende bilemedim yani bazen incittiğim oluyor ve sonra vicdan azabı çekiyorum o yüzden de özür diliyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Kimine anlayışlı davranırsın değer verirsin özen gösterirsin doğruları diyerek o gelir 10 kez yalan konuşur gider. O yüzden insanı incitmek lazım. Kendinden taviz vermemen lazım.
Durumu değiştirmicek olan herşeyi çok güzel susarım ☺️ İncinilmek gerekiyorsa incilinilir😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eğer kasıtlı olarak beni sinir etmeye çalışırlarsa ben de karşı tarafı sinir ederim çekinmem. yaşımı boyu kilosu beni ilgilendirmez Baştan başlatmayacktı