Uzun ilişkimde sevgimi mi kaybediyorum yoksa yoğunluk yüzünden geçici kafa karışıklığı mı yaşıyorum?

Ben 9. sınıfta kendisine platoniktim. Ama o sürekli sıcak soğuk taktikleri yaptı ve ben daha çok bağlandım. Yeri geldi ağladım, yeri geldi sevinçten havalara uçtum. En nihayetinde 11. sınıfta sevgili olduk. İkimizin de ilk ilişkisiydi ama o bu konularda daha tecrübesizdi. Bu nedenle ilk senemizde beni çok süründürdü, defalarca kalbimi kırdı. Ben ise körkütük âşık olduğum için devam ettim ilişkiye. 1. seneden sonra ise benim aşkım sevgiye döndü. O heyecan dinginleşti. O ise artık eskisi gibi değildi. Çok değişti. Artık tam bir aşk adamı ve benim için çok çabalıyor. Hanımcı birisi. Ben üniversite okurken o işte çalışmaya başladı. Şimdi ise 20 yaşındayım ve üniversite hayatım bitti sayılır. Bir aydır zorunlu stajımı yapıyorum ve çok yoğun geçiyor, yoruluyorum. O da aynı yerde çalışmaya devam ediyor. Fakat benim kafam son bir aydır karışık. Sürekli tekrarladığı bazı hareketleri ve cümleleri var, onlara gıcık olduğumu, artık yapmaması gerektiğini söylemiştim ama devam etti ve ben de sinirlenmeye başladım. Biraz uzaklaşmış oldum sanırım. Arkadaşlarım çirkin olduğunu söylüyorlardı hep. Uzun saçlı hâliyleyken hiçbir sorun yok, ancak ben de kısa saçlı hâlini beğenmiyorum, gözüme hitap etmiyor. O da benim için uzun bırakıyor. Ayriyeten ona olan sevgimi sorgulamaya başladım. Seviyorum onu, bunu söyleyebiliyorum. Önceden kurduğumuz hayalleri yine kuruyorum ve sadece onunla yapmak istiyorum bunları. Evlilik, yurt dışı seyahat gibi. Ancak bu kafa karışıklığım yüzünden çok huzursuzdum ve dün onunla konuştum. Ara vermek istediğimi, kafa karışıklığımı giderip kendimi anladığım zaman sana geri döneceğim dedim, o da tamam dedi. Dün gece çok ağladım zaten ve bu sabah da zor tuttum kendimi. Bugün sıklıkla onu düşündüm, keyfim yoktu. Onun dışında başka kimseyle böyle olamayacağımı düşünüyorum. Onu özlüyorum. Tahmini iki üç güne büyük ihtimalle ona yazacağım zaten ama sizin görüşünüz nedir? Şu an içinde bulunduğum durum ne? Güzelce açıklayıp yardımcı olur musunuz? Neden bu haldeyim?

Uzun ilişkimde sevgimi mi kaybediyorum yoksa yoğunluk yüzünden geçici kafa karışıklığı mı yaşıyorum?