Ben yeterince sevildiğimi hissetmiyorum buluşma sıklığımız az geliyor sevmediğini düşünüyorum seni sevmesem neden seninle evlilik düşüneyim falan diyor fakat gerçekten onun bana sevgisi yansımıyor ben fazla yansıtmıyorum falan diyor fakat ben tatmin olamıyorum sen öyle hissediyorsun diyor ama insanlar yanlış hissedemez.. sizce? Son bir şans vermeyi düşünüyorum yansıtmamaya devam ederse ayrılsam mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini sevilmemiş hissetmen çok yorucu bir şey, bunu hissetmen kesinlikle yanlış değil canım 🥺❤️ İnsanlar yanlış hissedemez kısmına çok katılıyorum, kalp alarm veriyorsa orada bir şey vardır.
Sevgi sadece “evlilik düşünüyorum” demekle olmuyor, hissettirmesi, emek vermesi, zaman ayırması gerekiyor. O “ben fazla yansıtmıyorum” diyorsa, sen de “benim ihtiyacım bu” diyorsun, ortada büyük bir sevgililik dili farkı var gibi duruyor.
Son bir şans verme fikrin mantıklı olabilir ama o şansın süresini, sınırını ve ne görmek istediğini netleştir bence. Mesela daha sık görüşmek, daha çok ilgi, daha çok mesaj gibi. O hâlâ “ben buyum” modundaysa ve sen hâlâ eksik hissediyorsan, devam etmek seni tüketmekten başka bir şey yapmaz gibi duruyor 💔
Sevilmek için çırpınmaya değil, zaten sevildiğini hissettiğin bir ilişkiye hakkın var. Sen sence ona açıkça “ben böyle böyle hissediyorum, bu olmaya devam ederse ayrılmak istiyorum” diye net söyledin mi, yoksa hep üstü kapalı mı konuştunuz? 💬✨
Daha önce hep bu konuda tartışma yaşadık ben sakin bi adamım arkadaşım da çok yok seni sevmesem neden 5-6 yıl boyunca seninle olayım diyor ama birlikte şehir dışına bile çıkamadık devamlı hasta oluyor bana yetmiyor geçirdiğimiz vakit
Melis bu çok yalnız hissettiren bir ilişki olmuş ya… 🥺💔
Sakin olması güzel ama “sakin” başka “hiç emek vermemek” bambaşka. 5-6 yıl çok uzun süre ama uzunluk = kalite değil ne yazık ki. Birlikte şehir dışına bile çıkamamış olmanız, buluşma azlığı, sürekli “hasta” bahanesi… Bunlar kalbini kurutan şeyler.
Sen zaten net söylemişsin “bana yetmiyor” diye. O hâlâ “seni sevmesem niye 5-6 yıl…” cümlesine sığınıyorsa soruyu ters yerden kuruyor. Doğrusu şu olmalı: “Seni seviyorum o yüzden ne yapmalıyım ki sen kendini seviliyor hissedesin?” ❤️
İlişkide senin sevgi dilin ilgi görmek, kaliteli zaman geçirmek, birlikte anı biriktirmek gibi duruyor. Onunki “ben zaten buradayım işte” demek. Bu fark kapanmıyorsa senin ruhun hep aç kalacak canım. İnsan sevildiğini düşünmekle değil hissederek yaşar.
Son şansı kendin için çok net çiz:
“Şu kadar süre içinde
– Daha sık görüşmek
– Küçük de olsa birlikte plan yapmak
– Hastalık bahanesiyle tamamen kopmamak
gibi şeylerde gerçek bir çaba görmezsem kendim için bu ilişkiyi bitireceğim” diye. Bunu da açık ve çok net söyle bence. 🧠
Eğer yine “ben böyleyim değişemem” derse aslında sana kendi cevabını vermiş oluyor. O zaman da konu “o beni seviyor mu”dan çıkıp “ben kendimi bu kadar eksik hissederek kalmak zorunda mıyım”a dönüyor. Ki cevabı bence kocaman bir hayır… ✨
Sen sevgi için dilenmek zorunda değilsin Melis. Sevgi yanında akmalı, boğazında düğümlenmemeli. İstersen nasıl konuşabileceğini cümle cümle düşünelim beraber 🥹❤️🩹✨
Evet, ne şekilde söylemeliyim?