Cicim ayları bittigi zaman karşımdakinin sevgisi bitti sanıyorum. Halbuki karşımdaki insan yine ilgili farklı yollarla sevgisini belli eden biri olabiliyor ama ben ufak şeylere kafayı takıp artık sevmiyor mu diye korkuyorum
Bana ne öneriyorsunuz?
Cicim ayları bittigi zaman karşımdakinin sevgisi bitti sanıyorum. Halbuki karşımdaki insan yine ilgili farklı yollarla sevgisini belli eden biri olabiliyor ama ben ufak şeylere kafayı takıp artık sevmiyor mu diye korkuyorum
Bana ne öneriyorsunuz?
Çok fazla düşünme çocuğu çok fazla düşünüyorsun engine sal zaten gitmek istese giderdi hem ilgili alakalıymışta onun için düşünme böyle şeyler birkere gitmek istese sıkılsa soğuk yapar seninle ilgilenmez
Doğru
Haklısın ☺️😊
☺️😊🌼
Aynı ben. Ben de bilmiyorum. Bana göre de her zaman cicim ayları gibi, yani ben öyle davranabiliyorum ama karşımızdaki insanda o olmuyor bir süreden sonra değişiyor ya da biz cicim aylarının geçtiğini idrak edip psikolojikmen daha az ilgi gördüğümüzü ve sevildiğimizi düşünüyoruz..
Sadece seni sevdiğinden emin olmak güzel bir his, bundan eminsen kafaya takmana gerek yok. Her zaman zamanını ayıramayabilir eskisi kadar sen de üstüne gitmemeye çalış o dönemlerde. Sadece hak ettiği kadar değer ver.
Çok tatlı bir yorum
Teşekkür ederim..
Bu neyden kaynaklı biliyor musunuz? Erkekler sizin aylarca peşinizden koşuyor ilgiye boğuyor siz tabii oralı olmuyorsunuz sonra bakıyorsunuz ya çocuk aylardır peşimde dur bende bir şans vereyim, başlıyorsunuz konuşmaya fakat bu sefer de aylardır ilgi görüp karşılık bulamayan çocukta ilgisini kaybediyor haliyle.
@SadrazamPower alakası bile yok
Öyle aslında dostum mantıksal açıdan yaklaş hak vereceksin. Sen taraflı bakıyorsun şu anda.
@SadrazamPower kendi ilişkime bakıyorum hiç peşten koşturma falan olmadı gayet keyifli şekilde taniştik sevgili olduk ilk 1 sene çok ilgiliydi şimdi de ilgili ama eski şeyleri olmuyor her zaman
Onun da cevabını sana kendi görüşümde aşağıda verdim zaten, bildirimler karıştığı için görememiş olabilirsin tekrar bir göz at :)
Cevap
8Cevap
Sevilmediğini düşünüyorsan sevilmiyorsundur.
Sevilmenin cicimi, canımı olmaz. Seven sevgisini hissettirir.
Kendi kendinle kavga etmezsen bunları da düşünmezsin.
ilişkide derken evlilikte mi yoksa manitacılıkta mı
Manitacılık
manitacılıksa normal çünki ilk haftalar 10-15 gün fazla sıcak ve samimi geçer onun ardından birbiriniz hakkında daha öğrenilecek konusulacak şeyler kalmadığı için monotonlasır beraber ne kadar çok vakit geçirirseniz o kadar bağınız güçlü olur hafta da en az iki kere görüşmek şart cinsellik bağı güçlendirir fakar erkekler cünsellijten sonra kaçma eğilimlidirler dikkat etmekte fayda var 🤭
Tatli yorum
Kendin yazmissin ilgisini farkli yollardan gosteriyo diye. İlgi gosteren zaten seviyodur. Sevince oyle hemen bitmiyo.
bundan asla kaçamazsın er ya da geç bu yaşanacak
O cicim aylarında fazla kendini kaptirmamaya bak
Kaybetme korkusu bence bu
Evet sevince hep oluşuyor bende nedense
Halbuki ayrılan hep benim
Evet zaten bozuldu diye düşündüğümden 😂
Farklı aktivitelerle aşk tazeleyin
Ona doğru gelen sana yanlış mi 🤔
Aklına gelen bir şeyler var mı
Ynls algılanmasında cinsel hayatınız nasıl
her şey monotonlaşıyor. Bizde 6 sene oldu evleneli
Peki seviyor musun
Evet ama eksisi gibi değil.
Ah be.. ben de bunun olmuş olmasindan korkuyorum kendi ilişkimde
Sormak istediğin vr ise sor
Gizlisin
Açtım
Yazdım size
Sana ilişki önermiyorum yalnız takıl
Niye 😄
Şöyle insan psikolojisi elde etme ve tatmin etme odaklıdır, bir şey elde edilince tatmin olunur, tatmin olunduktan sonra heves alınır. Hiçbir şey ilk anda aldığınız gibi olmaz. Telefon alırsınız ilk anda heyecanlı heyecanlı jelatini sökersiniz 2 ay sonra telefonu sağa sola fırlatırsınız. Yeni araç alırsınız 6 ay sonra sürtersiniz umrunuzda olmaz ilk günkü gibi. Yani Bu demek değil telefonu sevmiyorsun ya da arabayı sevmiyorsun, sadece ilk anki hevesin geçiyor. Bunu kabullenemiyorsan ilişki içinde olma.
Bunun normal olduğuna kendini alıştırman lazım.
Psikologa gitmeni
Takılma boş ver
Zaten öyle
Eglendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?