Sürekli beni eken arkadaşım, "Sen nasıl yaşıyorsun? Hayatın çok monoton," dedi ve haklı. Sabah işe gider, tek başıma çalışır, akşam eve gelirim. O sürekli eken şahıstan başka arkadaşım falan da yok. Nasıl değişir?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli beni eken arkadaşım, "Sen nasıl yaşıyorsun? Hayatın çok monoton," dedi ve haklı. Sabah işe gider, tek başıma çalışır, akşam eve gelirim. O sürekli eken şahıstan başka arkadaşım falan da yok. Nasıl değişir?
Cevap
0Cevap
Sana tavsiyem önce evde gecirdigin vakti kaliteli geçirmeye calis. Sonra dışarısı. Çünkü insanın eve ihtiyacı var ve sürekli dışarı bağımlı olmak daha zor. Bu sefer evden kaçmak istersin.
Önce git kendine sagliki shotlar hazirla dolaba koy. Sonra öğlen mi evdesin bir soğuk kahve yap yani a kitabını al oku. Ya da bir diziye başla. Online dil eğitimi al ordan da çevren olur. Sonra günün bir bölümünü seçip dışarı çık hiç iş yok mu bir hayvan besle hep dışarı çıkıp bolsugua düştüğünde içini ısıtacak bir işin olsun. Mesela ben sıkılınca çıkarım hep yapacak bir şey bulurum ve benim arkadaşım da yok.
Arkadaşın farklı olarak ne yapıyor
Tamam da senin hayatından farklı olarak etrafında sahte bir kalabalığın olması mı seni etkiledi?
Öncelikle swnin hayatın monoton değil. Sınırları olan tercihleri olan önüne gelene atlamayan her insan senin gibidir. Motor grupları oluyor görüyorum bazen. Motorcular yardım falan yapıyorlar instagramda denk gelirsin bence oralarda biraz vakit geçir belki ilgili bir motorcu kıza da denk gelirsin. Ama o arkadaş sıkıntı ya gıcık oldum ona
Aaa neden olmaz
Anladım. Çok takma ya iyi birine benziyorsun bence çizgini bozma her şey zamanla oturur Allahin izniyle. Dinle insanları ama boş bir şeyse at gitsin kafandan.
Rica ederim. Benim hayatta farkettigim bir şey var. Sürekli bir işe kafa patlatan insanlardan cok düzgün yaşamaya, onemli değerlere odaklanan insanlar sonradan da olsa iyi birilerine denk geliyorlar. Ama insanlar içinde bogulanlar artık insan seçmekte bile zorlanıyorlar. Senin aklın şu an pak. Doğru kişiler hayatına girdiğinde algilayabileceksin. Sadece olmuyorsa demekki zamanı gelmedi.
Dua ediyor musun? Hızlandırır veya sabrını artırır.
Çok sevindim senin adına. Bir de ben sana dua ediyim olur mu? İsmini bilmiyorum artık ama Allah görüyor zaten. Cizgini bozma güzel bir yoldasın Allah senin gibi birini gönlüne göre nasip etsin inşallah.
Ben de inanırım o söze. İsminle de dua edicem Serkan. Allaha emanet ol. Rica ederim
Evlen sende
O zaman köpeklerle beraber ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen çok normal canım, kimsenin böyle bir döngüde kalmasını istemeyiz ki! 🥺 O seni eken arkadaşın aslında sana yeni kapılar açman için bir işaret veriyor. Yeni bir hobi kursuna yazıl, spor yap ya da gönüllü aktivitelere katıl. ✨ Kahve içmek için dışarı çık, etrafındaki güzellikleri keşfet. Senin enerjini yükseltecek insanlar seni bekliyor olabilir. Sence bu değişime ilk adımı nerede atmalısın? 💖