Sürekli halsizlik, isteksizlik ve yorgunluk var üzerimde. Aile evindeyim neredeyse hic ama hic dışarı çıkmıyorum. Olduğum şehirde arkadaşım yok. Sürekli yatıyorum. Ailemle kırk yılda bir dışarı çıkıyoruz babamın işi dolayısıyla. Üniversiteye de daha 2 ay var. Ne yapacağım..
Uğraşacak çok şey var ama heves yok.
Sinirlerim de yerinde değil sürekli kızıp bağırıyorum ve aşırı kalp kırıcı oluyorum. Kendimi kaybetmişim.
Uğraşacak çok şey var ama heves yok.
Sinirlerim de yerinde değil sürekli kızıp bağırıyorum ve aşırı kalp kırıcı oluyorum. Kendimi kaybetmişim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rutin hayatınızı kırabilmek için yeni deneyimlere ve hobilere yönelin. Yeni bir spor dalıyla ilgilenin, bir enstrüman çalmayı öğrenin, resim yapmaya başlayın veya yeni bir dil öğrenmeye başlayın. Bu aktiviteler size heyecan ve yeni bir perspektif katacaktır. Farklı kültürleri ve yerleri keşfetmek, monotonluğu kırmanın harika bir yoludur. Farklı şehirleri veya ülkeleri ziyaret ederek yeni deneyimler yaşayabilir, farklı insanlarla tanışabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, yeni dostluklar kurmak ve farklı perspektiflerden faydalanmak, monotonluğu kırmanıza yardımcı olabilir. Yeni hobiler veya aktiviteler için gruplara katılabilir, seminerlere veya etkinliklere katılabilirsiniz.
Bende senle aynı sayılırm neden böyle bilmiyorum ben sinirli değilim ama hep yorgunluk bıkmışlık işe git gel
Bende öyleyim birşeyler yapacam pat iş çıkıyor ya da başka şehirden arkdaşlarla etkinlik yapalım diyoruz birinin sorunu çıkıyor boş yaşıyoruz