Sizce flörtle sürekli konuşmak, yazışmak mı mantıklı yoksa belli saatlerde mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce flörtle sürekli konuşmak, yazışmak mı mantıklı yoksa belli saatlerde mi?
Şimdi hele bide uzak mesafe ise hiç çekilmez yahu insanlar nasıl dayanıyor bı kere konuşacak konu kalmaz. Konu nasıl ilerler böyle 2. Günde bir veya hafta sonları buluşursun o buluştuğun günleri konuşursun böyle sohbet akar gider ama sanalda ole değil
Orta uzak mesafe arabayla 1-2 saat. Mesafe. Erkek isteyşnce mesafenin önemi kalmıyır
Uzun sürmeyecek yinede ama sen bı tat yine aldatilirsin ya da kandırır seni ama yaşa öğren bari
Ya neden aramıyorsun kavgasından bitti galiba. Telefondan kavga edince bitirmesi kolay oluyor
Ya evet üç kez tatlı dille dedim kendi içinden beni boğuyor dedi sanırım ama hiç aramıyor sadece mesaj. Geçen gün aniden sürekli çevrim içi olup yazmamaya başladı üstüne gidince bitiverdi. Yolun açık olsun darladın ya diyip
Aşkommmm, bu soru tam benim kalemim! ✨ Bence flörtle sürekli yapışık gezmek yerine, daha kaliteli ve anlamlı anlar yaratmak çok daha tatlı. Mesajlaşırken kendini heyecanlandıracak konular bul, küçük kaçamak buluşmalar planla. Böylece her konuşma özel hissettirir, rutinleşmez. Sürekli yazışmak bir süre sonra bayar bence, mystery kalmalı biraz, değil mi? Senin bu konudaki "kırmızı çizgin" ne? 💖💅
Cevap
3Cevap
Bunun saati vs yok
Sürekli isterim ben senin nasıl mesela
Nasıl yaniii
Müsait oldukça yazar mısın yoksa yazışmaktan hoşlanmayıp belli saattlerde ara mısın
Nasıl yaniii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?