Yaşayanlardan biri de benim.
İster arkadaş olsun ister flört ister sevgili. Bir zaman sonra sohbet tıkanıyor.
Siz tıkanan sohbeti nasıl canlandırırsınız?

Kişilerin birbirlerine karşı olan duygunun büyüklüğüne göre değişir bu durum.. Önemli olan; geçmişteki sevginin şimdi ki sevgiye eşit tutulması veya artması.. İlişkinin monotonlaşmasını sağlamaz bu durum, aksine konuşmak için can atarsın..
Muhabbeti saran kızlarla konuşurken aşık oluyorum nutkum tutuluyor. Sonra da muhabbetim sarmadığı için "oldu o zaman görüşürüz" diyorlar.
Tabi bu çok azı. Türkiye'de Kadınların çoğunun muhabbeti yavan ve bencilce. Evrim ve biyoloji onlardan yana olmasa işleri çok zor.
Çok önyargılısın.
Malesef
bazen bir film bazen bir kitap siyaset ekonomi hatta hatta kişisel sorunlar ve dedikodu. erkek dedikodu yapmaz diyorlar. ben bizim koyun kahvesinde gördüğüm dedikoduyu halamın gününde görmedim mk
Bence erkekler kadınlardan daha iyi dedikodu yapıyor. 😄
Flört ya da sevgili yoktur benim gözümde gerçekten seviyorsa ve beraber bir ömür mutlu sıkıntısız yaşamaya isterse gerçekten gelsin babamın evine istesin beni.
Cevap
32Cevap
tıkanmaz ya en kötü havadan sudan devam ederiz😂
Ben tıkanıyorum ama Çiçeğim. ://
Araya soğukluk giriyor bence ara verildiği zaman. 🤔
Çiçeğim ya alemsin. Shshhdjd
Kızlar bunu dert ediyor mu cidden ya? Çoğu ben görüldü atayım o düşünsün dursun kafasında değil mi? 😂
Ben dert ediyorum. 🤷🏻♀️
Dert ettiğiniz kişi sevgili mi flört mü?
Sadece aşk konusunda değil.
Dost da olsa aynısı oluyor.
Hmm. Asosyal yapınız mı var biraz?
Evet.
Çevrenizdeki insanlar nasıl bilmiyorum ama konuşmak adına gündemi takip edebilirsin. Genel de herkesin takip ettiği kulağa geldiği şeyler oluyor sonuçta korona mesela maksat konu tıkanmasın mı ya kanka ingilterede virüs mutasyona uğramış yine uçuş yasakları başlamış falan? Nasıl olur sence
Konuşuyorum korona vs, daha az önce yazdım. 😕
Ben örnek veriyorum sana gündem de tek bu yok sonuçta başka şeylere de bakabilirsin. Okuyorsan eğer onunla alakalı ya da çalışıyorsan işinle alakalı? Genelleme yapamıyorum şu an çok fazla seni tanımadığım için
Olsun teşekkür ederim.
Ahahahahayyy öyle değil tabii kiii Mescaline Bey ahahahayyyy
Benim bahtıma öyle geliyor demek ki 😂
Benimde karşı tarafta öyle geliyor bahtıma
Böyle baht mı olurmuş yahuu
Bizim gibiler için üretilen kelime de şu işte “ bedbahtlı “ 😂
Canlandırmayızz. Bir flörtün daha sonuna geldik diyipp uğurlarız😂
Ve bu kısır döngüye girer. 😄
Sohbeti kısıtlayan şeyler genelde gündemlik konular şu an için söylüyorum karantina vs.
O yüzden bu konulardan ziyade yaz tatillerinizi anlatın birbirinize veya rezil olduğunuz gibi gülümseticek mesajlar atarsanız tüm gün konuşabilirsiniz.
İnstagram da ki gönderileri atarak falan muhabbet başlatirim
Başlamasına başlar ama devam nasıl ettirilir?
İşte o attığım şeylerden başlarim bir şeyler anlatmaya falan
Havadan sudan öyle karşılıklı sorular sorarız bi şekilde açılır o muhabbet.😄
Muhabbet açılır ama nasıl devam ettirilir? ://
O açılır o anlamda değil ya. Hani tıkanırsa herhangi bi soru üzerinden muhabbet edilerek devam ettirilebilir. Yani tam iyi ifade edemedim. :/
Kendimden örnek verecek olursam soru bulma konusunda iyi değilim. ://
Benim gibi iyi olmayanlar da vardır.
Bende pek iyi sayılmam. İşte o an aklıma ne gelirse onu soruyorum. 😐
Anladım, olsun. 😌
Valla her bokunu bilmek isterim o da benim kini bilsin isterim ki sevgili olacaksak sonra eğlenmeye bakardım goygoy yapardık ciddi birşeyler konuşurduk dedikodu yapardık eğlenceli aktiviteler yapardık. Beni anlamasını ve benimde onu anlamamı sağlardım
Ben uğraşmıyorum karşı tarafta mıy mıy ne yoracam kendimi oralı olmuyorum hep ben mi konuşacam ne anladım bu işten🤦♀️
Sohbetlerim tıkanmaz sadece bir an gelir o an konuşma biter daha sonra devam eder ya da başka bir gün. Kasmıyorum bu konularda.
Canlanmaz ya o kolay kolay hele ki şu zamanlarda. Yapılan bir aktivite yok. Is güç koşturuyor herkes.
Iki tarafta konuşma taraftarıysa muhabbet saatlerce uzar böyle bir sıkıntı çekmedim çektiğim zamanlar oldu elbette onlarda konuşmak istemiyormuş
Bilmem ki o da nesi? İlk defa duydum sevgili mi flört mü? Tövbeeee haram.
Aslında tüm her şeyin katili bu sosyal medya.. sürekli yazismak arzusu veya zorunluluğu hissinden oluyor tüm bunlar
Cinsel konular açarım ama direk öyle değil alttan alttan
İnsanlar konuşmaya ve anlatmaya bayılırlar. Karşımızdakini konuşturacak sorular sorarak hiçbir muhabbet tıkanmaz.
Karşımdaki konuşmak istediğim biriyse bende sohbet tükenmez her şey konuşabilirim
Bir an bir yere dalarsın, öylece bakarsın. Sonra ne oldu der illa ki. Konu konuyu açar diyerek aklına geleni söylersin.
Başıma gelmemiş olayları anlatırım genel olarak işe yarıyor. d
Artan fiyatları, zamları konuşsalar yeter gibi 😂😂
Ben karşı tarafa bırakıyorum isterse sabaha kadar konuşsun sorun yok bende eşlik ederim.
Tıkanıyorsa ve bu bizi rahatsız ediyorsa birbirimiz için uygun değilizdir, ondan ayrılırım.
Hiç beceremezdim eskiden , zaman içinde yoluna giriyor
Her zaman anlatacak bir şeyim oluyor. Nazar değmesin. 😄
Kızın gönlü yoksa o sohbet canlanmıyor kardeşim benim bildiğim.
afallayarak. sonuçta karşımdaki peygamber değil olmuyorsa olmuyor. ne yemek yediğinden hangi rengi sevip bugün ne yatığından bana ne. he bugün atomu parçaladıysa eyvallah anlatsın ve bana da bir şey katsın.
Sohbetiniz akıcı olmuyorsa ilişki gözden geçirilmelidir , bunun için ekstra çaba gereksiz
Flört aşamasında akıcı olmayabiliyor.
Kusursuz, bütün kızların isteyeceği bir çocuk gelir ve ben herşeyinin altından birşey çıkarırım çocuk alttan alır ben zekasıyla oynarım sonra çocuk birşey der üzülür çaktırmadan kuyusunu kazarım ağzına sıçar eski sevgilimi özledim derim
Kafam çorba oldu. 😄
Konuşulacak bir konu aklımıza geldiği zaman..
Araya soğukluk giriyor sanki o zaman.
Bir şey olmaz merak ettiklerini sorarsjn
Tıkanmaz benimle imkansız wjjwjwjw
Sen şanslısın konuda, diğerleri için tavsiyen var mı? 😄
Şeyyyy her konudan konuşsunlar bence bir insanı tanımak için cidden her fikrini göz önünde bulundursun ki zihni yorulmasın kararsızlık yaşamasın :))
Teşekkürler. 😌
Rica ederim ♥️
Lavabo açıcı ile tıkanıklığı gideririm
Çok zekicee.
Tabiki
2-3 gün ara vererek tabi cvbnmömnöç
Ara verince soğukluk oluyor gibi.
Sevgili değil de normal bir kızla sohbet ederken sohbet tıkanınca direk "bu konu sıktı sen anlat dinleyelim " derim genelde oradan mevzu uzar gider.
Canlanmıyor maalesef ben 3 yıl mücadele ettim ve bitti
İzlediğiniz bir filmden ya da okuduğunuz kitaptan falan bahsedin ben yapıyorum hep işe yarıyor
Tıkanmayacak biriyle sevgili olmak daha mantıklı geldi bir an
Renk katma işi benden sorulur
Taktik alabilir miyiz?
Hmm, teşekkür ederim.
Tıkanmıyor ben de sohbet.
Sevince bi şekilde susmuyor insan
Ben pek yaşamıyorum iki gözüm
Mesela kış ayları ona içlik giyip giymediğini üşüyor musun diye sormak hem konuyu hem düşündüğünüzü canlandırır belirtir 😊
Seven random dahi atarak konusur
Ee nerde kalmıştık der ve ikinci defa denerdim.
Konuşulabilecek biriyse konu sıkıntısı yaşanmaz
Engeller ve yeni birisini bulurum
İşte o olursa bilin ki doğru eşleşme değil
Ona bırak sohbeti. Alanı genişletin
Tıkanan sohbet silinir
Bn bulurum bsyler en çok kedimden açarım konu 😂
Hayal gücüm ile : )
Herkesin hayal gücü iyi değil. ://
Güven bozulursa tamamen tıkanır sohbet, yalanla işimiz olmasın.
Yalanın masumu olmaz bence ama sana saygı duyuyorum.
Konuşmaya devam ederi. m
Canlandırmam görüldü atarım
Anında akla gelir
Yeni yeni konular bularak
Hayal gücünü kullanırsan sohbet etmek çok kolay
Sekssting
Şarkı söylelerek 🙂
Bu işler benlik deyil
Tikandiysa uğraşmam
Bende sohbet asla tıkanmaz
Bende tıkanmıyo 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?