AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendi kendine oluyor zamanla. Daha iyi tanımanız lazım birbirinizi
Benimle ilgili hiçbir şey merak edip sormuyor odun mudur nedir
İlgisiz g. t 😂
Yol ver gitsin sunepe pisirik herife
Hahahah aynen öyle işim zor
Senle takılmak istemiyorsa başkasını bul
Ben de anlamadım daha tanışma sürecindeyiz ama ciddi ilişki hakkında fikrini sordum severim dedi bir aralar 2.5 yıllık ilişkisi olmuş
Daha biz neyiz bilen yok ama
UzK mesafe mi?
Hayıır aksine aynı ilçedeyiz istediğimiz zaman buluşuruz
Ve bugün beni ekti
16 saat uyumuş (!)
Senle ilgilenmiyor iste bak yoluna sende ısrarcı olma
İnsan degil o 16 saat uyuduysa 😂
İstemiyorsa istemiyorum desin niye beni oyalıyor ki o zaman?
Kafasında ne var bilemiyorum ama zorlama çok istemediğini görebiliyorsan sen yol ver
Bence de teşekkürler 🙏
Eğer konuşma bi yerlerde sürekli tıkanıyorsa zaten o flörtten bi gelecek olmaz akışına bırak
Sadece random atmış
O zaman sen üsteleme bırak geleceği varsa gelir zaten aksine sen konuşmaya çalıştıkça daha da umursamaz seni
Aynen ama yazmasam da işte sonra niye yazmıyorsun diye bana triplenecek
Bırak triplensin merak etsin neden niye diye bu şekilde seni düşünmesini sağlarsın işte
Ve bu sefer tam tersi durum yaşanmaya başlayacak emin ol
Evet mantıklı teşekkürler umarım dediğin gibi olur tersi işlemez ahahahah
Umarım iyi şanslar:)
Teşekkürler 🙏
Bu doların hali ne olcak de
Hahahah iyi fikir de tersleyebilir beni
Niye
Bana ne ya der
Mal mı
Sanırım
18 resim ay yorumlamasıni iste
O nee
nude at sence nasıl diye konuş ilgisini çeker uzar da uzar konu
Nude atacak biri değilim o da biliyor inan
anladım ozaman yapacak bir şey yok benim 9 senelik bir arkadaşlığım var ben hergün konuşmak isterim ama kızın sorunları çok misal bugün hiç konuşamadık. sanırım sıkılan insanlar ız ama ben onun gözlerine bakmaktan konuşmayı bile unutuyorum
İşte yüz yüze daha iyi oluyor ama mesajda daha çok vakit geçiriyoruz her zaman buluşamıyoruz konu lazım ki konuşalım ama bulamıyoruz
anladım öyle oluyor ben im mesajla konuşacak çok ama çok şeylerim var ama dediğim gibi kızın çözemediğim sorunları var bende üstüne gitmiyorum. konu yoksa kendine zaman ayır ben bugün tatil diye gittim gezdim bütün gün
Ben de gezdim diyim bari napalım gelince de uyudum derim
Çok konuşmak istese zaten sadece random atmazdı saygısızlık bence
sende de ama ben gezdim zaten saygısızlık mi bilmiyorum ama aşk işleri inan yoruyor senin ilişkin ne kadar bilmiyorum ben 9senedir konuyu bir evliliğe getirmedik kız la oyuzden soğudum artık ama onsuzda yapamıyorum
Oha benim daha 1. haftam flörtüz
Bu zamanda bile tıkanıyorsa şüphe edici değil mi?
aynen öyle ozaman o senin aşk işi sorun çünkü sohbet etmek için illaki seviyorum dersen her zaman olmasada konuşursun yani
ben bu siteden tanışıp 6 senelik arkadaşlıklar im bile oldu onların mutlu ilişkileri olana kadar sohbet muhabbet ettim zamanında demekki bende sorun var çok konuşuyorum🤭🤣
Ne güzel iştee
Bana da öğretirsin artık
ama ben sevdiğim kızla konuşamıyor um
buraya bile uzun zamandır girmiyordum
o çok mutsuz bende üstüne gitmiyorum ondan buraya girdim işte sohbet muhabbet sorulara bakıom zaten iş hayatımda yoğun arta kalan zamanda buralardayim
Sıkıntısı yüzünden mi konuşamıyorsunuz
evet onun babası 70 yaşın üstündeki hergün hastenede nerdeyse yani adam böyle giderse ölecek annesininde sağlık sorunları derken çok yıpranıyor kız.. çok mutsuz ağlıyor benide ağlatıyor
Ya çok üzüldüm
Bu yüzden zaten ilişkiyi de çok düşünemez aklı hep başka bir yerde olur
İkinize de sabır diliyorum 🙏
şimdi ne diyebilirim ki bu durumda dediğim şey ne zaman istersen 1 araman yeter diyorum gece gündüz gün farketmi yo bana ulaşmak için ama buluşunca gözlerine bakıyorum sadece
amin 🤲 teşekkür ederim bilmiyorum ben 9 yıl oldu ömürüm sonuna kadar gene beklerim ama bende evlenmek istiyorum artık oda beni anlasın demiyorum ama hayatına bakmıyor
Ama tabii onu da anlamak lazım anlayış göstermen lazım onun da bu süreçte kafasını toparlaması lazım
Ömür boyu böyle gidemez sonuçta
Her şey olacağına varır yeter ki siz elinizden geleni yapın
valla daha fazlasını bile yapıyorum yapacamda . işte gerçek aşklar evlilikler çok zor süreçler den geçiyorda insan kimi sevdiğine kavuşuyor kimi ömrü yetmiyor işte bu yüzden hayat devam ederken sevene ayrılan sohbet zaman asla bitmez. sevgi bitiyorsa sohbette bitiyor
Daha önce ilişkilerim oldu hep kıskançlık ya da yalanları yüzünde ya da sendeki gibi bir mesaj atıp 2 gün sonra yazmaya giden sıkılmalar olunca hep geldi geçti geçmişimde bazıları
Aslında belki de buraya konu sormaya gelecek kadar kötüyse durumumuz devam etmeliyim belki de
Benimle ilgili bir şeyler sorsa uzun uzun anlatırım ama sesi soluğu yok ben niye uğraşayım ki o zaman
yani bence çokta üstüne gitme seven vakti varsa sana zaman ayırir ama ben sevdiğimin vaktine hasret geçiyor hayat ama genede seviyorum Allah a tek duam o bu yüzden durum şöyle diyim sen uzun uzun yazıp ondan kısa kısa cevaplarda alıyorsan senden sıkılmış tir
Aslında aynı yazıyoruz ama birazcık soğukluk seziyorum ve üstüne gitmek istemiyorum
Bir yandan da çalışıyor anlayış gösteriyorum
Ama yine de var bence bir sorun
Hiç açık bir şekilde bir şeyleri konuşmuyoruz insan gibi kesik kesik
Çok sıkıldım
anladım
peki senin iş okul gibi bir hayatında meşgul olduğun şeyler var mi
bak ben mesela 2 tane hattım 2 tane sosyal medya arama mesaj nerden olursa olsun her an iletişim kuracak şekilde ona ama Sadece ona açık şekilde onun her zaman yanında olmaya çalışıyorum bilmiyorum bende değeri çok ama üzülsemde sıkılmıyorum onu sevmekten
Okuyorum ben aslında o da okuyor ama yaz tatili çalışıyor
Gece olunca çok az konuşuyoruz sebebini hiç bilmiyorum
anladım ozaman sende şimdilik üstüne gitme burada takıl yakın arkadaşlarınla zaman geçir falan
hmm anladım bende bir ara gece konusmazdim karşı cinsle çünkü gece konuşmaları genelde hep +18 e gidince b u yüzden uyu sen diyip çok kacardim
Onları da yapıyorum ama onu da kaybetmek istemiyorum işte
ama şimdi diom ya benim iş hayatım da gece gündüz yok oda günlerce saatlerce hastane de olduğu bile olunca o nezaman isterse ozaman sohbetim derdini dinlemem oluyor
Çıkınca da yazmıyor ki bir kopukluk oluyor sürekli çok sıkıldım
Niye yazmadın da diyemiyorum yanlış anlar diye
anladım bende işte sana yazarken azda olsa benim kızla konuşuyoruz bizim kopukluk sizde olsa demekki bir bakmışsın engeller falan gelmiş 🤭
peki siz ikiniz aynı okul falan okuyor musunuz diyelim işi bitince zaman ayırir mi
Ayırmaz hala aynı ilçedeyiz
hmm anladım ayirmazsa s. ktirsin ozaman adam toplayak dovek mi onu
Olay konu diye bakmadım için kendi açılıyp zaten
Açmaya çalışmıyor ki hep ben
Beni becerebilir misin diye sor
Yok artık
Bu erkeğin görevi
O da üstüne düşen görevi beceremiyor işte iş yine bana kalıyor
Öyle biriyle bir ilişki yaşamak çok zor değil mi ya
Zor ama daha flörtüz bakalım sonra ne olur bilemem tabii
Bu aşamada dahi böyleyse pek bir şey olacağını sanmıyorum
Benimle ilgili bir şeyler sorup merak etse cevap vereceğim ama yok
Hiç soru sormuyor
Sen cidden bu ilişkiye başlamak istediğine emin misin
Ben onu istiyorum o da öyle söylüyor ama çocukta bir kararsızlık belirsizlik var
Konuyu hiç ortaya apaçık serpip de konuşmadık
Vaktin varsa ekleyebilir misiniz
Tabii
Düşün bul
Hep ben buluyorum zaten sadece random atan birine ne denir ki?