Nelerden konuşulmalı?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hoşlandığım veya etkilendiğim zaman konuşma güçlüğü çekiyorum. Hele ki karşıda ki kişi de beni rahat hissettirmez ise bu durum 2 bazen 3 katına çıkıyor. Karşıya göre değişiyor benim tutumlarım. Rahatladığım zaman ise aklıma ne gelirse konuşurum çekinmem. Bence öyle de olmalı o zaman sohbet bir şekilde ilerliyor.
Bende sorun yok çekingenlik de yok ama tıkanıyorum hep.
Nasıl da bildin? ://
Öyle deme, onunla alâkalı değildir.
İnsanların seni nasıl gördüğün bir önemi yok. Kendi isteklerini ve düşüncelerini ifade etmen seni basit birisi yapmaz. Aksine bana göre özgüvenli ve ne istediğini bilen birisi olarak düşündürtür. Kadın bu konuda yanılıyor. Bu durumda karşı tarafında rolü önemli tabii ki. Hanzo birisi ve değişime kapalı birisi insanı yorar. Anlayışlı eğlenceli birisi olursa daha iyi bence.
Konuşacak bir şey bulamayınca söyledim ben de, yazacağım yine dedim.
Meselâ dün çok yorgundum sabah görüşürüz dedim, görüldü atmamıştım yazdığına ben yazmadan günaydın mesajı attı. 😶
Çok anlayışlı biri o konuda sıkıntı yok.
Söyledim zaten bayağı iltifat da ettim o konuda hiç çekingen değilim. 😄
Alıyorum alıyorum, sağ ol.
Bunun bir çok yolu var:
Bunları konuştuktan sonra taraflar arasında karşılıklı elektrik oluşmuşsa artık sevgili olma yoluna girilir..
Her şey dogru gitti de sevgili olmadı klasik flört 😂 kız numarasını bile vermedi lan 😂 neyse sonraki
aslında akışına bırakmak lazım
kendini kasarak sürekli konu açarak bence çıkmaza sürüklenir ilişkiler..
konu konuyu açar zaten iki kişinin niyeti de sohbetse:)
Konu tıkanınca bırakayım mı öyle o an? ://
Evet illa konu acmak zorundamisin 🙄
Bilmem. ://
Onun yazmasını bekleyeyim o zaman. 😐
Yani o arada girisken davransin herseyi senden beklemesin :)
Evet hep ben girişken olamam zaten. 😶
Topu karşı tarafa atmayı pek beceremiyorum bunu öğrenmem lâzım. 😄
Konu konuyu acar boylece bir sekilde :) sen hep kisa cevaplar verir topu ona atarsin :)
Böyle yapınca yanlış izlenim olur bence. ://
sanmıyorum..
topu karşı tarafa atmak oluyor o açıklayıcı olursa sende açıklayıcı olursun
Nasıl yanii?
şimdi..
sen açıklayıcı sürekli konu akan girişken görünüyorsan
o tamamen seni takip ediyorsa..
tam tersine çevirmediğin sürece
gerçekten senin için çabalayıp çabalamadığını anlayamazsın sanırım
Hıı, anladım.
Şöyle söyleyeyim ben de.
Onun ilgisi olduğunu düşündüğüm için ilk ben yazdım ve haklıymışım.
Ama uzun zaman sonra yazdım tabii.
ilk adımı sen attıysan
birazda o adımlasın bakarım.. onun uzun konuşacağı sorular bulacaksın o halde
gerçekten kendini sana anlatmaya meyilli mi
ona bakmalısın
İşte bulamıyorum.
En iyisi ben bu işlere hiç bulaşmayayım ya, beceremiyorum. 😒
olur mu..
sanki herkes birden mi öğrendi..
hayallerini sor
insanlar sevdiklerine hayallerini anlatmayı severler:)
Öyle tabii de işte. ://
Evet bunu sorayım güzel soru. :))
endişeye mahal yok
= 7/24 Ruh hâlim. 🤷🏻♀️
biraz sakin kalırsan bu iş olur
Her gün farkli konulardan konuşun ama cinsellikten konuşursanız sizi bi obje gibi görür ve cok takmaz onu tanimaya çalışın veya bi konu hakkında konuşun bu burçlar olabilir gündem olabilir veya hayatıyla alakalı olabilir önce onu tanıyın sonra sohbeti ilerletin zaten tavırlarından belli olur hemen yazıyorsa istiyordur geç yazıyorsa zaman geciriyordur
Hemen yazıyor, nazar değmesin. 🙈
Kendimi salak hissediyorum ne bileyim ya.
Buluşma olsa bu kadar tıkanmam herhâlde.
Ama benden sana bir tavsiye inşallah mutlu olursunuzda seni üzmez umarım cok bağlanma yani senle ciddiyse belli eder zaten birbirinizi tanırken birkac hareketi belli eder ciddiyse cinselliğin asla lafimi açmaz ve aileisnden bahseder aileni tanimaya çalışır seni ama seni takmıyorsa isi cinselliğe getirip seni kullanır inşallah ciddidir ve mutlu olursunuz insanların sağı solu belli olmuyor
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. 🌸
Hiç cinsellik konuşacak birine benzemiyor, daha çok tanımaya çalışıyor.
Zaten oldukça çekingen biri.
Yaa ne demek rica ederim tatlım Rabbim mesut etsin sizi çook mutlu olun☺☺
😌🌸
Cevap
22Cevap
sorular sormak yerine anılarını anlatmayı dene o da mutlaka benzer ya da baske anılarını paylayacaktır. örneğin lisede şu olmuştu, bi keresinde çok fena rezil olmuştum, gibi gibi bu sekilde konu konuyu açacak ve sıkıcı klasik soru cevap değil tam manasıyla tanışma olacaktır. Ara sıra anlık fotoğraflar at kendini çekmek zorunda değilsin örneğin cay içiyorsun bardağı at, dışarıya çıktın bi köpeği kediyi cek at böyle böyle.. sonrasında bi bakmışsın flört sevgili olmuşsunuz.
Denerim. :))
ahahahahasahashs mutlu bi iliskim var ve böyle basladı
Kopyala yapıştır yapıyorum bu kısmı😉
Daha önceden hiç sevgilim olmadı fakat çok kız arkadaşım oldu.
Kızların en büyük yanılgısı erkekler hep futbol sever oluyor. Ben ilgilenmiyorum. Yeni akım oyunlar. Kendi buncumu bile bilmiyorum. Burç anlatacaksan bari öğretici olun.
Şahsen dedi kodu hariç her şey olabilir. Bilmiyorsa öğretici moda geçin. İyi dinleyiciyimdir. Yeni bilgi öğrenmek zevkli oluyor.
Sosyal de daha az konuşup reel de daha fazla birlikte vakit geçirerek. İnsanları etkileyen ve çekici gelen reeldeki yapılan şeyler, buluşmalar dolayısıyla reelde yaşananlar üzerinden sohbet döner.
Henüz buluşmadığınız biriyle?
En kısa zamanda buluşmayı öner ancak sosyalde soruyorsan önerim anılar olabilir veya ortak alanlar mesela ben kitap okumayı severim ve kitaptan spordan konu açarım hatta hikaye atarsa ordan yazarım falan zaten bunlar derin konular. Birde önerim flörtün varsa aranızda mesafe olsun ve sosyalde değil reelde zaman geçirmeye bakın.
Ben de tam az önce buluşmayı istedim. :))
Ama ben konu bulamıyorum. ://
Bende geliyim buluşmaya çok sıkıldım 😂 Konu bulmak için çabalamana gerek yok spontane gelişmesi daha doğal olur. Birde zorla bulursan falan düşünürsen falan ilerde çok sorun yaşarsın çünkü şu an başlangıç diyelim ilerde hiç konuşcak bişi kalmıcak yani böyle kabullensin seni. Birde neden reel diyorum diyim sosyalde sürekli konuşmak bir zamandan sonra sıkıcı, yanlış anlaşılabilir ve gizemi-çekiciliği öldürüyor bunlar olmasın ve daha kalite zaman geçsin diye reel en iyisidir ki öyledir düşün yani sosyalde yazan değil reel de tanışana bir şans verebilirsiniz.
Üçüncü kişileri kabul etmiyoruz. 😄
Konuşmaya gelince, böyle sanki yemek boğazımda kalmış gibi hissediyorum mal gibi kalıyorum ortada. 😔
Aynı yerde yaşıyoruz buluşma yönünden sıkıntı yok şükür ki.
Rahatlığına rahatım ama genelde hep sessiz insanım belki ondan olabilir.
Kız erkek fark etmiyor ama erkeklerde daha çok oluyor.
Yazdım.
Erkek için konusuyorun takılmaca , dalga geçme , hafif sexsuel espriler ve göndermeler ,
karşı tarafı uyuz etme , sana uyuz olmasını sağlama , bazen umursamazlık
mümkün olduğunca az iltifat, bir şeyelere benzetme ,(gülgüğünde sevimli bir sincap yavurusna benziyosun ) gibi , kendi hayatından ödün vermeme
Ne var ne yok herhangi bir istediğin bir konuda konuşulmalı. Daha iyi tanımak gerek kişiyi. Rahat olman lazım karşındaki kişiye
Rahatım ama konu bulamıyorum.
O kişi hakkında ne merak ediyorsan onları sor. Siyasetteki düşüncelerini sor, tarih hakkında, ekonomi, spor, alışveriş, ilişkilerdeki kısıtlama durumlarını sor, cinsellik durumunu sor senin ilgini çeken merak ettiğin ne varsa sor bence. Konu illa ki bulur sonra konu konuyu açar
Valla soru sorma konusunda hiç sıkıntım yok soruyorum aklıma geldikçe. 😄
Sevgililik konusunda o sordu daha önce ilişkim olup olmadığını, ama benim için sıkıntı olacak bir soru değildi.
Ben geçmiş konuşmayı sevmediğim için onunkini uzatmadan kapattım.
Futboldan bile konu açtım. 😄
Eeee gayet güzel. Daha çok ilerletirsiniz umarım. :)
Teşekkür ederim. 😌
Rica ederim :)
Özel bir yönteme gerek yok. Kafanın uyduğu kişi ile sohbet bitmez.
Benim için evet kafama uygun birisi gayet de ama tıkanıyor işte.
Tek yaptığım her şeyi akışına bırakmak. Konu konuyu açıyor zaten. 😄
Bende niye olmuyor bu ya? ://
Çekingen. ://
kimsede pek bi şey paylaşmamış ya çalacak bilgi yok :D
Aynen öyle. 😒
Yani espritüel olmak gerekiyor. Samimi açık ve net olmak ilişkide insanı bir üst levele taşıyor. Tatlı hoş sohbetler saçlarıyla oynamak elini omzuna atmak bunlar güzel şeyler
Aynı yerde çalışıyoruz ve bana güvendini söyledi gökhanım sen yaparsin biliyorum diye konuşma yapiyor ve ben onla ne hakkında konuşçami bilemiyorum biri gelirde duyar diye daha önce konustuk mudur aranızda ne var diye konuştu ve ona yalan söylemedimi güvenini kaybetmiycem dedim neden sebep dedi an cevap vericem an biri geldi konusma bitti şimdi kurban bayramı için konuşçam büyük baş kurban ortak istermisiniz diye ve çoğu zaman beni çozmek için şu kisi araba ile bıraktı deyip harekdtimi izliyor gizliden
Hmm kıskandırmaya çalıştığını düşünüyorsun yani
Evet arkadas konuşken yan gözle bana bakarak ve gülerek benden büyük sevgili yaptım deyip tepkimi ölçü ve onu almaya geliceni lakin hiç kimse gelmedi bu olayda 4 gün önce bana kız kardesi yanın da bakimlı olmani giyinmeni istiyorum dedi izinli oldunda hep evde ve sevgilidi olsa onunla buluşur lakin evde oturup temizlik yapıp kız arkadaďiyla gezmeye gdiyor resim çekiliyor benim kızdığım müdürumuzu aramızı bozmak istedini bilip ona sıcak ve yakın davranması mudurumuz gidince benim hoşlandım mudurum olucak ve rahatlayıp ona açılıcam yanlızken aramız güzel
Anladım
Ben yabancı şarki dinleyen biriyim yerli şarkı dinledim de çok sevdiklerimin ölüm haberi aldımdan ve ona asik oldumu anlasin diye yerli şarkı dinledim romantik şaşırdi ve nasıl yerli dinliyon bilmiyordum bu tarz dinledini dedi bende dinliyom lakin sen beni daha fazla tanimiyon dedim evet dedi guldu
Birşey söyliyim mi çok saf bir insansın bence. Anlattıkların kadarıyla kızın davranışları çok tutarsız sen ona güveniyor musun
Burda zaten tek sıkıntı çok azda olsa yine kırılcam mı düşüncesi ondan nasil adim aticam diye dusunuyorum o da gordum duydum kadariyle bu durumda yani ikimizde kalbimize duvar ormus haldeyiz ona sana yalan soylemedim soylemiycem guvenini kaybetmiycem dedim neden sebep diye sordu biri yanimiza geldigi icin konusma yarim kaldi ve gecen sene ameliyat oldum da onu karsimda gordumde esim olmasi icin dua ettim şimdi ayni yerde calisiyoruz buna nediyorsun hem baska yerdeydim onu ozledim gormek icin dua ettim hic ummadim yerde gordum oda beni 4 gun once annesini gorsem diye dua ettim 2 gun sonra yanimiza geldi
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun
Sagol evrende her seyin bir sebebi var olumlu düsunce o kisiyi ya da istedini pozitif dusundunde karşına çikariyor benim eski sevgilim zengin oldu ve bana buyuk miktarda maddi para veriyor ben almiyorum ve bana kizdi o parayi alirsam bir daha calismam gerekmiycek artik sen bunu kabul edermiydin
Karşı taraf çaba göstersin ilerletmek için, o zaman kıymetli oluyoruz kanımca :) ama tabii ki bir şarkı gönderebilirsin anlamlı sözler içeren duygusal olursa etkileyici olur
her şeyden konuşuruz ya ilk temel şeyler ilgi alanları müzik hayaller hedefler vs sonrası akar kendi kendine iki kişide hoşlandıysa birbirinden
Sohbet ettikçe kendiliğinden herşey gelişiyor zaten
Ben hep storye esprili bir şeyler yazarak başlamışımdır hep tutmuştur 😊
valla ben sıkılır diye çok konuşamıyorum o yüzden 1 haftayı geçti yazmıyorum onun da işine geldi sanırım o da yazmıyor
://
Eğer muhabbeti sarıyorsa ilerletmek gibi bi çabam olmuyor kendi ilerliyor zaten
İçten ve doğal olunca her şey kendiliğinden ilerliyor
Sadece sevgilimle flört ediyorum onu da ilerletmeme gerek yok zaten, adı üstünde sevgili. 😂
Sevgilim/flörtüm olmadığı için ben tavsiye vermiyim en iyisi. shjhk
Yakınlık samımiyeti artırarak
Konu bulunmuyor. ://
Bolca diyaloğa girerek
Herkes benim gibi yeteneksiz değildir ama işte ben pek beceremiyorum.
Futbola gile girdim konu olarak düşünün.
Öyle deme kendine haksızlık etme bi konuda mutlaka yeteneğin olmalı
bide karşı taraf odun kafalıysa futbolda para etmez 😊
Öyle demeyin, sohbeti güzel kafama uygun ama ben bir şey bulamıyorum konuşacak.
madem öyle sen bisey bulma onun actığı konularda sohbet et senle herşeyi konuşmak istiyormu
Evet.
Sen herseyi konuşmak istemiyormusun
Ne gibi meselâ?
Cinsellik gibi
Başka derdiniz?
Benim bi derdim yok sorularla konu buraya geldi sen flörtüne sohbet konusu acamıyorsan onun senle sohbet etmesine izin ver kabul et
Konuşmaktan acizsen cesaret hapı kullan ya da sohbet terapilerine git
Herseyi yazdım ben senin icin tesekkür etmeni beklemiyorum gerekte yok
Galiba biraz burnuda havada kendini begenmiş bi tipsin
Aynen, öyleyim.
Aynen böyle bu kafayla devam et sen cok koca boşarsın 😃😂
Konuşmalarda bi kabalık yaptığımı sanmıyorum medeni iki insan gibi yorum yaptım
Sizi kırmak incitmek istemezdim ben kaba bi insan degilim
Kendiliğinden ilerler
Bence ilerlemez ya flört ya sohbet ikisi farklı bence
Bı şekilde yol. bulunjyor ya
Nasıl bir yol bu işte?
Hmmmm.