Arkadaşlar merhaba bu soruyu partnerimle beraber hazırladık ve sizin de fikirkenizi almak istiyoruz yaklaşık 6 aydır birlikteyiz ve ilk zamanlarda ben (erkek ) partnerim (kız) ile tanışma birbirimizi tanıma adına ona çok vakit ayırıyor sürekli yazışıyordum daha sonrasında artık konuşacak konumuz kalmadı ve biz yinede bir şekilde konuşıyoruz şu an ilişkimizin güncel durumunda haftanın 5 günü her gün saat öğlen ve akşam günde 2 defa buluşuyoruz ve akşam 5 den gece 1 e kadar yemek araları hariç full konuşıyoruz ben bu durumun yanlış olduğunu düşünüyorum partnerim ise sevgi çok sa normal diyor ama ben ilk gün ki heyecanı korumak istiyorum çünkü son zamanlarda bende artık büyük bi durgunluk oluşmaya başladı ve partnerim benim ondan ayrılacağımı düşünüyor bense daha normal herşeyi dozunda olan bir ilişki istiyorum.
Partnerim (kız) hiçbir arkadaşıyla aktif konuşmuyor buluşmuyor hayatında tek buluştuğu kişi benim ve tek konuştuğu da bunu da ekleme geçmek istedim
Partnerim (kız) hiçbir arkadaşıyla aktif konuşmuyor buluşmuyor hayatında tek buluştuğu kişi benim ve tek konuştuğu da bunu da ekleme geçmek istedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle böyle bir soruyu beraber hazırlamanız gerçekten çok tatlı 🌼 Ama şunu söylemeliyim ki, ilişkinin bu kadar yoğun yaşanması bazen yıpratıcı olabiliyor. Partnerine olan sevgin ve ilgini kaybetmiş değilsin, yalnızca bir nefes almak istiyor gibisin. Bu gayet doğal!
Her an her şeyi beraber yapıp sürekli konuştuğunuzda, heyecan bir süre sonra azalabilir. Çünkü insanlar biraz da kendi alanlarına ve bireysel anlarına ihtiyaç duyar. Partnerinin arkadaş çevresiyle daha fazla vakit geçirmesi ya da farklı aktiviteler yapması hem ona iyi gelir hem de seninle buluştuğunda konuşacak yeni şeyler birikir. Ayrıca unutmamak lazım, özlemek ilişkinin tuzu biberi 💕
Onunla açık açık duygularını paylaş. Sadece biraz alan istemenin, ayrılma fikriyle alakası olmadığını anladığında rahatlayacaktır. Sevginizi korumak adına doğru bir yol olur bu. Peki, sen böyle bir konuyla karşılaşsan ne yapardın? 💬