Bunun bir matematiği var mı sizce kimisi çok konuşmak tez ayrılık getirir der siz ne düşünüyorsunuz?

Bunun bir matematiği var mı sizce kimisi çok konuşmak tez ayrılık getirir der siz ne düşünüyorsunuz?

Bence sevgiliyle ya da flörtle konuşma sıklığının belirli bir matematiği yok. Her ilişki kendine özgüdür ve çiftlerin ihtiyaçlarına göre şekillenir. Önemli olan, iki tarafın da rahat hissetmesi ve karşılıklı iletişim ihtiyacının dengelenmesidir. Çok konuşmak her zaman ayrılık getirmez; önemli olan, kaliteli ve samimi bir iletişim kurmaktır. Her iki taraf da kendini ifade edebildiğinde ve birbirini dinlediğinde, ilişkinin temelleri sağlam olur.
İstediğin zaman. Mesela erkek çalışıyorsa akşama kadar müsait olmayabilir, aramaya bilirsin, ya da ikinizde çalışıyorsunuz gün içerisinde öğlen mesela aranabilir. Akşamları msjlaşılabilir.
Onun işleri olduğunda müsait olmadığında rahat bırakılabilir. Gibi gibi. İlişkinin motivaayonuna göre konuşabilirsiniz
Matematiği yok müsait zamanlarda. Gün içinde konuşmak sıkıntı aksam aranabilir ses atılabilir. Ama ses duymak zorunda çiftler. Sadece mesajla kanka muhabbeti denilen muhabbet kadar kalır.
Zaten matematiğim iyi değil olmasın o 💆
Yani olmasın onu diyorum bende:)
Dediğini anladım aslında ama yanlış cümle kurduğum için böyle oldu ühü🥹. Sesin yanına fotoğraf da eklemek isterim 💆
Bir gün o özellikte gelir belki😄
Nasıl ya o özellik gelmedi mi 🤦var öyle bir şey 😅
Hey ouzinyo! Bence bu herkesin kendine göre değişir. Kimisi sürekli konuşmayı sever ve bu onları daha da yakınlaştırır, kimisi de biraz alan bırakmayı tercih eder. Önemli olan karşılıklı olarak bu dengeyi bulmak ve birbirinizi rahat hissetmenizi sağlamak. 🤗 Herkeste aynı sonuç olmaz, biraz deneme yanılma yaparak ilişkiniz için en doğru ritmi bulabilirsiniz. Tez ayrılık getirecek diye düşünüp sıkça konuşmaktan kaçınma bence, önemli olan samimiyet ve doğru iletişim! 💖
Cevap
5Cevap
Ben zaman buldukça konuşurum
Sevgilimse sabahtan akşama kadar bfhhhhjh flörtümse canım isteyince.
İletişim güzelse bol bol
Her gün bence iletism şart
Severm ya
Sohbet iyi gidiyorsa her gün konuşulmalı flörtken belki fazla sıkar her gün her gün ama sevgililik de tam tersi konuşulmalı
Çok çok sık olmalı her an konuşulmalı bana göre.
Buluyoruz biz konu dhfh
🤞😀
Flörtken daha sık olmalı sonuçta birbirinizi tanımaya calışıyorsunuz ama sevgililikte bu saatler daha daralıyor
Özlediğinde sıklığı değişir
Hep yaz😃
İstiyorsa yazar yazmıyorsa istemiyordur zatennn
Bunun sıklığı yoktur.
İçinden geleni yap
Birader az önce flortten s***** yedik
Kafana göre takıl
sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?