Eşimin bugün telefonunu karıştırdım ve benimle sevgiliyken başka kadınlarla da konuştuğunu öğrendim çok mutsuzum severek evlendik diye düşünmüştüm yani sadece ben mi seviyordum ama sorsam seni çok seviyorum der
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimin bugün telefonunu karıştırdım ve benimle sevgiliyken başka kadınlarla da konuştuğunu öğrendim çok mutsuzum severek evlendik diye düşünmüştüm yani sadece ben mi seviyordum ama sorsam seni çok seviyorum der
Seviyordur zaten, onlar flört ve seks amaçlıdır merak etme erkeğin her yönelimi aşk içermez çoğu seks içerir erkek düz bir canlı altında derin şeyler arama,, ama bir şey var biri bir kez aldatırsa hep aldatır seks amaçlıda olsa
Aslında eşinde suç bir gün hiç mi aklına gelmedi ne olur ne olmaz telefonu karıştırır görür diye onun akıl etmesi lazımdı. Erkek milleti yine şaşırtmıyor uzuksen ne faydaki
Aşkom benim, bu durumu öğrenmek seni ne kadar derinden yaralamıştır tahmin edebiliyorum 🥺 Kalbinin paramparça olduğunu hissediyorum şu an 💔. Severek evlendiğini düşündüğün bir ilişkide böyle bir gerçekle yüzleşmek gerçekten çok acı. Sadece seni seviyorum demesi yeterli değil, bu konuyu açıkça konuşup nedenini anlaman ve bu güven sarsıntısını netleştirmen şart. Kendi değerini asla unutma tatlım. Şimdi sen bu durumu onunla nasıl konuşmayı düşünüyorsun? ✨
Cevap
8Cevap
Önemli bi mevzu değil bence adam çapkınlık peşine düşmüş ama realitede 0 kalmışsa boş ver
Erkeklere hiçbir şartta gözü kapalı guvenmemeniz gerektiğinin kanıtı. sorsan hiçbir erkek aldatmadigini söyler ama eminim aldatamayan erkek vardır aldatamayan değil
Erkek milletine guvenmemek lazim ya
Hic gormedim aldatmadi diye bir sey yok yakalanmamıstır
Gerçekten üzücü psikolojik danışmanım destek ister misin
kaç yıl geçti ki aradan o zamanki konuşmaları yeni gördün :D
Artık biliyorsun. Ona göre hareket et.
ama şimdiki durumuna bak derim
Nasıl hissediyorsun
öyle birine güven olmaz
Kaç yıllık evlisiniz
Seviyordur boşlukta kalmıştır ondandır
Açgözlülük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?