İhaneti affedemiyorum. Arkadaşlar benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar. Hikayem biraz uzun fakat özetlemek gerekirse iki yıllık ilişkim 4 ay önce evlilik aşamasında bir adım atacakken bitti. Ayrıldıktan sonraa ara ara görüşmemize rağmen tekrar birleşmedik. Sonra birqz araştırdıktan sonra öğrendim ki deli gibi aşık olan adam benimle beraberken arkadaş olduğu bir kızla ayrılır ayrılmaz sevgili olmuş. Hemde iki gùn sonra..Öğrendikten sonra ona cok ah ettim oda biliyodu iletisimimi kestim ara ara karsima cikti kactim ve ettigim ahimi aldığı icin mutlu olmayacagini soyledim. Ve dün beni arayıp hayatının berbat oldugunu evden ayrldığını yasadigi sehri terkedip benim bulundugun sehre geldigini bir bucuk aydir burada oldugunu (gorustugu kizda bu sehirde) intiharin esiginde oldugunu ve akila ihtiyaci oldugunu soyledi. Cevap vermedim..İhaneti affedemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar. Hikayem biraz uzun fakat özetlemek gerekirse iki yıllık ilişkim 4 ay önce evlilik aşamasında bir adım atacakken bitti. Ayrıldıktan sonraa ara ara görüşmemize rağmen tekrar birleşmedik. Sonra birqz araştırdıktan sonra öğrendim ki deli gibi aşık olan adam benimle beraberken arkadaş olduğu bir kızla ayrılır ayrılmaz sevgili olmuş. Hemde iki gùn sonra..Öğrendikten sonra ona cok ah ettim oda biliyodu iletisimimi kestim ara ara karsima cikti kactim ve ettigim ahimi aldığı icin mutl
İhaneti affedemiyorum. Arkadaşlar benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?