7 yıllık uzak ilişkimde sevgilim üniversiteye gidecek, annesine beni söylemiyor ve bana soğuk; Pomem kazandım, bu ilişkiye devam etmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar size rahatsız olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum öncelikle birazcık kız arkadaşımla olan ilişkimizden bahsedeyim sizlere neredeyse 7 yıllık uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkimiz var çocukluk aşkı diyebilirsiniz ki haklısınız da başlarda çok iyiydik her gün arar konuşurduk kız arkadaşım 4. kez mezuna kaldı ama bu sene gitmek istiyor ve mühendislik düşünüyor ama yaptığı sıralamada birçok mühendislik geliyor lakin öyle Doğu tarafındaki üniversiteler geliyor öyle Ankara İstanbul vs. gelmiyor neyse kız arkadaşımla öncesinde ilişkimizin 5. yılında bana soğuk davranmaya başladığını hissettim ve nedenini sordum o da monotonluk oluştuğunu psikolojisinin iyi olmadığını sorunun bende değil kendisinde olduğunu söyledi ardından ben yapıcı bir şekilde yaklaşarak tatile gidelim işte buluşalım vs. demeye başladım hiçbirini istemedi ara verelim peki yalnız kal kafanı toparla dedim onu kabul etti ve günlerce ayrı kaldık ardından ben tekrar yazdım ama değişen bir şey yoktu hâlâ soğuk ve umursamaz tavırlara sahipti tabi bu süreçte üni sınavına hazırlandığını bildiğimden problemin bu olduğunu düşünüyordum kendisi de bu yönde vurgular yapıyordu 7/24 ders çalışıyorum vs. diyordu neyse aradan 1-2 gün geçtikten sonra beni terk etti ve her yerden engelledi aradan 6-7 ay geçtikten sonra geri geldi ve ben geri kabul ettim ve şu anda da ilgisizliği var ve 7 yıllık ilişkimizde hâlâ annesine beni söylemiyor söylemesini istiyorum ve söylemiyor açıklaması da şu işte bizde anneye söylendiğinde anne ciddiye alır evlilik gibi düşünür bizde evlilik düşüncelerine girildiğinde söylenir gibisinden açıklama yapıyor bu sene kendisi üniversiteye gidecek ve ben de 33. Dönem Pomem asil olarak kazandım ben de oraya gideceğim bir de arkadaşlar kendimi bazen statü açısından altta hissediyorum böyle eziliyormuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden cevaplayan hanımefendi ve beyefendiler teşekkür ediyorum

7 yıllık uzak ilişkimde sevgilim üniversiteye gidecek, annesine beni söylemiyor ve bana soğuk; Pomem kazandım, bu ilişkiye devam etmeli miyim?