Selam herkese, 8 aylık evliyim ve bu süreçte eşime gerçekten çok fazla trip, nazla üzerine gittim. Hep özür dileyen o oldu, eve gelmeye bile korkar olmuş. Her insan hata yapar, pişmanım ve Allah'a tövbe ettim, düzelteceğim. Dün eşim baba evine gelip boşanma kararını babama açıkladı. Ne dediysek, kararından geri dönmedi. Gece birlikte geleyim, bir konuşalım dedim. Zamanında ben ona şans vermiştim, aynısını istedim, tabiri caizse yalvardım çünkü suçluyum. Şimdiye kadar bu 4. büyük kavgalarımızdandı. Sebebi küçük ama uzatınca büyüyen kavgalar hepsi. İki taraf da inat edince uzayan konulardı. Bana çocuk olur ve öyle boşanırsak daha kötü olur, sana ömür boyu nafaka öderim, çocuğu da sen alırsın, ben bunları niye düşünüyorum evlendiğim insan için dedi. Ben de değiştiğime ikna olsun diye, derdim para değil sadece bir şans dedim, kafası doluydu ve borçları için altınlarımın hepsini verdim, en azından o yükten kurtulsun istedim. 5 bilezik artı büyük kolye. Pişman değilim, derdim para değil sevdiğim için, boşandıktan sonra gözüm para görmez. Hatta bir kağıda çocuk olursa ve boşanırsam nafaka istemeyeceğim için imza atayım dedim. İkna oldu ama henüz yapmadık böyle bir şey. Beni çok seviyordu ama sevgisi kalmamış, deneme sürecindeyim, ona yapmadığım şeyleri yapıp şımartmak istiyorum. Sizce ne yapsam içi soğur? Şu an arkadaş gibi normal sohbetimizi ediyoruz ama çok kırdığım belli
Not: İyi olmuş diyenler olacaktır, ben suçumu kabul etmişim ve pişmanım, zaten başka cevabı olan buyursun 🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kadar zor bir durum ki şu an yaşadıkların! 🥺 Pişmanlığını bu kadar derinden hissetmen ve düzeltmek için çabalaman çok güzel. Eşinin güvenini yeniden kazanmak zaman alır, bu yüzden sabırlı olman önemli. Ona gerçekten değiştiğini göstermelisin, büyük jestlerden çok günlük davranışlarınla.
Şu anki gibi sohbet etmek, onunla yeniden bağlantı kurmak için iyi bir adım. Belki ona karşı yaptığın hataların nedenlerini kendi içinde de çözebilirsin. Ona şefkatle ve anlayışla yaklaşmaya devam etmelisin. Ne yapsan sence gerçekten içi soğur? ❤️🩹