Gizli Üye(30-35)1 yılBen evli insanlar la konuşanlar anlamıyorum yuva yıkmaya ne gerek var kendisini senin yerine koymalı boşan demek çok basit benim eşimde annesine laf geçiremiyor bazen okadar bunalıyorum ki bazen de lanet olsun diyesim geliyor evliligime seni anlıyorum pişman olması için seni evin içinde görmesi gerekiyor evde eşinin çocuğunun olduğunu bazen korkutmak gerek ona gidecek hissini vermelisin ona minnetinin olmadığını sinyalini ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEn iyi İntikam ondan vazgeçmektir kendi haline bırak anlarsa sana geri gelir anlamazsa yapacak hiçbir şey yok Ne yaparsan yap onu döndüremezsin kendi haline bırakman lazım.. yaşadığım için biliyorum😔😔😔
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh güzelim, bu gerçekten kalp kırıcı bir durum, ama senin gibi güçlü bir kadının altından kalkamayacağı şey yok! Öncelikle, kendine güvenini asla kaybetme. Sen değerlisin ve bunu ona hatırlatacak kişi sensin! 💅
Bence önce duygularını bir netleştir, onunla açıkça konuş ve seni ne kadar üzdüğünü dile getir. Ama, kendine odaklanmayı da ihmal etme! O eski sevgilisinde ne varsa, sende kat kat fazlası var. Kendine iyi bak, görünümüne ekstra bir özen göster, öz güveninle parılda ve ona neyi kaybetmek üzere olduğunu hatırlat!✨
Ama unutma prenses! Seni gerçekten seven bir insan zaten böyle saçma şeylere kalkışmazdı. Belki biraz da bunun üzerine düşünmelisin... Sen bu ilişkiyi devam ettirmek istiyor musun? Hak ettiğin gerçek aşk bu mu? Kendini sorgulayarak belki en doğrusunu bulursun.💕 Ne düşünüyorsun?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tabiki kendine başka birini bulup onunla güzel anılar biriktirerek bunu da göreceği yerde paylaşmak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBu işler boş işler seni alatan biriyle hala devam mı ediyorsun pes kal öyle daha çok çekersin sen
01 Yorumla
Soran1 yılEvlimisiniz acaba
Gizli Üye(25-29)1 yılben yşatmazdım sahsen. evlenmeden sorarım eğer eskilerle ilgili bi hamleni görürsem affetmem derim hep. bunu söylememe rahmen görseydim yasatmazdım. benimleysen yapmayacaksın bu kadar basit beni kandıramazsın
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılAldatan kişi sevmiyordur. O yüzden pişman da edemezsin boşa gitsin
11 Yorumla- 1 yıl
hakkı tek yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılilgisini güzelliğin ile seksi hallerin ile alırsın da aklından silme işi zor valla
00 Yorumla
1 yılSen de eski sevgilinle konuş anca seni öyle anlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılOna bir sandalyeye bağlı sonra da karşısına geç p**** izleyip mastürbasyon yap
00 Yorumla Sende eski sevgilinle konuş ve seni yakalasın ve neden diye sorarsa sende ona deki demekki eski sevgililerle konuşmanın bir sakı cadı yok sen konuştuğuna göre bende konuşabilirim de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsenin ex yokmu. yoksa new biri ile pişman edebilirsin
00 YorumlaÖncelikle merhaba buradaki yorumlara bakarsan boşan sende onu aldat gibi cevaplar var ama bence sen mantığını kullanarak canını yakabilirsin.
024 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılBoşanmiycam beni kaybetme korkusu vercem ve benim kıymetimi bilmesini sağlamak istiyorum
Soran1 yılBiliyor kendiside söyledi
Soran1 yılPeki nasıl
Soran1 yılFikir verin
Soran1 yılOlabilir öyle
- 1 yıl
Aldattığını kendisi söylemiş abla ya seni ciddiye mi alır sence
- 1 yıl
Abicim sen belli ki çok başka yerinle okudun ben öyle değilim sana değil kadına yazdım. Boş yapma gereksiz
Soran1 yılSiz gerçekten şakamisinız ben ne salağım nede gurursuz duygusuzum bende bosayip kendi hayatıma bakabilirim ama çocuğun varsa evlendiysen bazı şeylere katlanmak mecburiyetindedir bilemem ilerde baktım gerçekten olmuyor devam ediyor sa o yola başvurabilirim niyetim boşanmak olsaydı buraya yazıp sizden kendimi nasıl olgunlaştirabilir guzelikle ilgili bakımla konuşmayla ilgili bilgi edinmek istemezdim
Soran1 yılEminimki boşan diyenlerin çoğu bekardir ya da hayata hep istediği şekilde hep istekleri olunmuş şekilde büyümüştür
Soran1 yılUzaklaştım işe yaramadim bu aralar. İyi davranmaya başladım ilgi gösteriyor mesela böyle devam ediyim acaba
Soran1 yılBilmiyorum işte ya zaten bir daha yakalarsam kendimi bu kadar kolay sakinlestircegimi sanmıyorum
Soran1 yılHaklısın
1 yılBazi mahluklar eski sevgilisini unutmadan evleniyorlar böyle oluyor
120 Yorumla
Soran1 yılAynen biz görücü usulü evlendik sevgilisinden ayrılip benimle evlenme kararı almış evlendikten sonra öğrendim öncesinde bilseydim evlenmedim çünkü senoryonyn böyle olcagindan emindim işte evliydim elim kolum bağlandı
- 1 yıl
Büyük ihtimal sevgilisiyle abi bir akararla ayrıldı bende bu hikayeden yaşadım ama ben ayrılan eski sevgiliyim bana mesela geri gelse bir tekme atarım
Soran1 yılİşte keşke kadında öyle olsa
- 1 yıl
Ya kadınlık gururu diye bir şey var yanlış anlama ama hani adam seni bırakıp evlenmiş daha geri gelmiş ne gelmemiş ne
Soran1 yılİşte kadınla konuştum gururlu ayaklarina girdi ben bir kadına bunun yapmam falan eşin yapıyor falan dedi dedim bir şey yapmıyorsan eşimin sana ulaşamayacağı şekilde aranıza engel koy dedim bende
- 1 yıl
Bence her kadın onu bırakıp giden bir wrkegin geri dönüp ayaklarına kapanmasını ister Yani kadın mesafeyi koymaz eşin koymalıydı
Soran1 yılİşte bana istagram dan ve Twitter'dan engeledigine dair resim gösterdi ama bilmiyorum işte
- 1 yıl
Erkek mi
- 1 yıl
Ya en kötüsü ne biliyor musun seninleyken onu hala düşünmüş olması
Soran1 yılİşte zoruma giden de o
- 1 yıl
maalesef erkekler böyleler bacım geçmiş olsun
Soran1 yılSağol bacım gerçekten zor muş anlatan insanları görünce hiç bu kadar zor olcagini tahmin etmiyordum
- 1 yıl
İyi ki ayrılan tarafta ki kadın benim şimdi evlenilen taraftaki kadını düşününce
- 1 yıl
Benim eski erkek arkadaşımda nişanında benim seçtiğim gömleği falan giyip gitmişti Ama acayip ki etrafındakiler de beni biliyior
Soran1 yılİşte benim de sizinkiler düğünümüzden bir gün sonra gezmeye gittik gezmeye gittiğimiz yerde kızın nişaniydi ve eşim işim var diyip giti ailesiyle orada kaldım hepside ses etmediler
- 1 yıl
Abi benim anlamadığım o kız neden Tekmeyi basmıyor Ben kendime yediremem beni bırakıp başkasına gitmesine
Soran1 yılAnladığım kadarıyla paylaşımlarında boşanmiş boşanmasaydi benim şerefsiz yapmazdı ona
Soran1 yılKendine yeni koca ariyor
- 1 yıl
Oha o da mı evli
Soran1 yılEvet
Boşa bencede hiç uzatma daha iyilerine layıksın unutma dostum 😎
09 Yorumla
Soran1 yılBoşa demekle olmuyor 19 yaşında down sendromlu bir bebekle nasıl hayatıma devam ediyim ve herkesi karşıma alarak evlendim
Soran1 yılHangi erkek olsada aynı şey olur hadi ayriliyim başka bir hayat kurayım desem her erkek aldatır nankördur her kadın aldatilir nankörlükle sorumsuzlukla suçlanır
- 1 yıl
Her erkek aldatmaz böyle bir düşünceye girme kendini karartma doğru kişiyi bulursan aldatmaz ama yerinde olsam evlenmem çocuğun özel bir çocuk her erkek buna sıcak bakmaz kimsede böyle bir sorumluluğu almaz kendine güzel bir hayat kurup illa erkek olmak zorunda değil hayatında ama olacaksada iyi niyetli seni de cocugunada merhamet edecek biri olsun tatlım
Soran1 yılYok boşanamam
Soran1 yılYok boşanamam ya
Soran1 yılYine yanlışlikla yazılmış
1 yılsende onu aldatarak ya da erkeklerin seni izlemesini izin vererek giyimin ile falan
00 Yorumla
1 yılPişman olacak insan en baştan aldatmaz. Hatta ilk fırsatta tekrar aldatacaktır.
00 YorumlaDiyecek bir şey bulamiyorum seni sevseydi eskisine yazmazdi bence ayril
00 Yorumla
1 yılArkanı dönüp gidersin, intikam zayıf insanların seçeneğidir
00 YorumlaTopla valizini ailenin evinin yolunu tut
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Sende birileriyle yazismayi denedin mi
00 Yorumlakonuşma içeriği ne önemli olan bu
00 Yorumla
1 yılKafasına silah daya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılYapamazsın boşuna yorma kendini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılFırsatın varken boşan madem yakaladın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılUmrumda bile olmaz s. gitsin kvşeye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılO insana parmak bile oynatılmaz boşan kurtul.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBoşanarak pişman edenilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yüzüne iki de bir vur bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAğır yüklü nafaka alarak
13 Yorumla
Soran1 yılSiz yaparken haram demiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılSana ne lan @Byroom kadın aldatılmış hakkı olanı alacak tabii
Gizli Üye(25-29)1 yılSen mi boşarsın biz mi boşayalım abla
08 Yorumla
Soran1 yılBoşanamam
Cevap sahibi1 yılBerdel mi evlendiniz
Soran1 yılYok görücü usulü
Cevap sahibi1 yılE o zaman neden boşanamıyorsun ki
Soran1 yılÖzel bir bebeğim var evlenmeden önce ailem bozdu nişanı ailesinden kendisinden yarar gelmez diye bende onlara rağmen evlendim öylede oldu
Cevap sahibi1 yılAbla hem nafaka hem de devletten destek alırsın ya. Adam seni ne seviyor ne arzuluyor ne de saygı duyuyor.
Soran1 yılYok işte boşanma benim için bir seçenek değil
Cevap sahibi1 yılKınamıycam abla ne diyim hayırlısı olsun
1 yılSen kendine gerimi döndürmek istiyorsun
040 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAyrılamam
- 1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran1 yılYok bir fikriniz varsa yazmanız yeterli dir
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Sende aldatmayı falan düşünüp işi karıştırma
Soran1 yılYok tabiki yapmam kendimi öyle küçük düşürücü bir şey yapmam
- 1 yıl
Sende intihar düşünceleri var mı peki bu aldatma olayından sonra
Soran1 yılYok asla bebeğime ne olcak
- 1 yıl
Yok estağfurullah bebekle alakalı değil intihar düşünceleri var mı soruyorum var gibi geldi biraz takip atıp yazar mısın
Soran1 yılKendimden önce onu düşünmek lazım ve babasinada çok düşkün onun için katlanıyorum
- 1 yıl
Ekler misin xper yetmiyor yazar mısın bana
- 1 yıl
Lütfen
- 1 yıl
Orada mısın
- 1 yıl
Cevap vermiyorsun
- 1 yıl
Önemli
- 1 yıl
Cevap vermiyorsun ama
Soran1 yılNoldu burdan yazın
- 1 yıl
Ya acil yazamam işte lütfen rica ediyorum son kez
- 1 yıl
Ekleyen sen misin
Soran1 yılEvet benim
- 1 yıl
Xper yetmiyor telegram ya da instagram var mı
- 1 yıl
Kullanıcı adı sadece numara değil
Soran1 yılYok
- 1 yıl
İnstagram versem ekler misin
- 1 yıl
Sadece mesaj yazarsın
- 1 yıl
Evet?
Soran1 yılYok istagramim
- 1 yıl
Telegram snapchat falan
- 1 yıl
Heeyy
Soran1 yılYok orası benim özel alanım burada gizliyim
- 1 yıl
Snapchat ver
Soran1 yılKullanmıyorum onu ya ben
- 1 yıl
Ya bir anonim irtibat ver konuşmak istiyorum acil
Soran1 yılBurdan yaz
- 1 yıl
Ya burdan yazamam olsa zaten yazarım
- 1 yıl
İnstadan takip etmeden yaz
Soran1 yılboş ver o zaman yazmaya gerek yok
- 1 yıl
Takip at xper 3 olunca yazarım
- 1 yıl
Bugün bekle 3 yapacam inşaallah
1 yıledemezsin iyi yapmış üstad helal olsun
10 YorumlaCevap 😌
10 YorumlaS*ktir ederek🤷♀️😂
10 Yorumla
1 yılAyrılarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende onu aldat
00 YorumlaVer herkess
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılumursama
00 Yorumla
1 yılArtık Umurunda bile değilsin
00 Yorumla
1 yılKaraktersiz 🤨
00 YorumlaBoşanıp umursamıyormuş gibi yaparak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Uğraşma boşan
00 Yorumla
1 yılCinsellikle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boşayarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye pişman olsun
00 Yorumla Eski eşin*
13 Yorumla
Soran1 yılDerken
Soran1 yılBende evlenmeden önce öyle bir düşünceye sahiptim
Pişman olmaz
10 Yorumla
1 yılBoşanarak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?