7 yıllık sevgilimden ayrıldım ve canım çok yanıyor, kalbim kırık, hiçbir şey yapasım yok, yemek bile yemek istemiyorum. Nasıl atlatacağım bu acıyı Allah aşkına bir akıl verin, çok bağlanmış ve alışmıştım ona.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Belkide her şey bitmemiştir bende 6 yıl eşimle sevgili olup ayrılmıştık 5 sene görüşmedik sonunda tekrar barışıp evlendik belkide sizinde böyle olur ama umarım çok beklemezsiniz
Beş sene sonra mı barıştınız
Evet 5 sene görüşmedik hiç
Şimdi evlisiniz
Evet evliyiz 7 yıl olacak
Vala ne güzel onca aradan sonra gene bulmuşsunuz birbirinizi
Evet buluştuk ama zor oldu işte bazı şeyler ama şükür diyelim
Sence bana yazarmı
Konunuz ne neden ayrıldınız bilemem ki şimdi yani bizimki ailevi konulardı ve aşırı kıskançtı o yüzden
İstersen yaz bana
Gizlisin
Çıktım
7 yıl sonuçta sevginin yanında alışkanlık olmuş hayatında bu yüzden kendine başka alışkanlıklar edin yeni hobiler edin bi süre sürekli yapıcak birşeyler edin kendine aklına gelir gelmez oturup ağlamak yerine direk aklına başka bir şey getir sosyalleş yeni arkadaşlar edin
Hiçbişi yapasım yok evde uyumaktan başka
Kendini zorlayarak yeni birşeyler yapmadığın sürece hiç çıkamazsın depresyondan
Ama gerçekten kolumu bile kaldırasım yok dışarı çıkasım yok
Sen bu süreci gerçekten atlatmak istiyorsan çabalaman gerekiyor ortamını değiştir, kursa git, konser vs. bende senin gibi sayılrım benim de yeni bitti atlatmaya çalışıyorum gayret önemli
Ben atlatamıyorum
Destek al o zaman ayıp değil günah değil bırakma kendini yarınlarını heba etme
Hiçbişeye umudum kalmadı
Ayrılalı ne kadar oldu ki bırakma kendini tamam kolay değil 7 yıl ama bu ayrılık senin için yeni başlangıç olacaktır bilemezsin benim tavsiyem destek al yazmak istiyorsan da yazabilirsin bende senin gibiyim şu an yeni ayrıldım
Mesaj atılmıyo sana
Tekrar deneyebilirsin
Ömürlük analarımız babalarımız hatta kardeşlerimizden ayrılıyoruz sonsuza dek günü geldi mi, sevgili dediğin nedir ki sayın yazar?
İşte anılar bağlılık
Bu da geçer illa ki. 7 yıl sağlammış ama. Ben 2 sene durana kurdele takmıştım 😅
Valla uzun hikaye
Sana acil ben lazımım ☺️❤️
zorr
1 sene sürer belki 1.5
Çivi çiviyi söker...
Birde anlatmazsan içinde büyür.
Nasıl yani
Anlatayım mi?
Evet
Özele gel
Hesap aktif değil diyo
Yeni devgili ve sec
Nasıl yani
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 7 yıllık bir ilişkinin bitişiyle yaşadığın bu acıyı o kadar iyi anlıyorum ki... Kalbinin kırık olması, hiçbir şey yapmak istememen çok doğal. 😔 Kendine bu duyguları yaşama izni ver, ağlamak ve üzülmek çok insani. Unutma, iyileşmek zaman alır. Arkadaşlarınla konuşmak, hatta belki sadece yanlarında sessizce oturmak bile sana iyi gelebilir. Minik adımlarla başla, olur mu? Bu zorlu süreçte yanındayız. 🫂 Sen kendini nasıl hissediyorsun şu an?