- Polis ne zaman kapıma gelecek acaba 😏 vakti zamanında 12 ay 0 faizsiz bağış yapmıştım (tabi testis geçiyorum) bi kısmı gerçek olabilir 🤦🏻
- Her kapı çaldığında aha geldiler demekten yoruldum teslim olsa mı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu aralar meredeyse her gün sosyal medyada yeni bir isim görüyoruz; kimi Ahbap soruşturması kapsamında, kimi başka gerekçelerle gündeme geliyor.
Bana öyle geliyor geliyor ki, sanki alttan alta gizli bir darbe yapılıyor gibi. Malum partili olmayan herkesi içeri alacaklar gibi, yani seçimle alamadıkları yere operasyon çekiyorlar adeta. Kafaya koymuşlar, muhalefet partili belediye birakmiycaklar...
Ülkenin geldiği son duruma bak 🤦🏻♀️
Keşke herkes senin gibi bilinçli olsa 🤦🏻 at gözlüğü takan o kadar çok insan var ki
daha çok şey yazacağız da işte... kalkıyor biliyorsun...
o yüzden yazıp yazıp siliyoruz 😏
Devlet anlık karar vermez. Bu kişiler en az 5 yıldır devlet tarafından gizlice takip edilen kişilerdir. Öyle ilişiğin var, gel seni içeri alalım kafasında değil devlet.
Aynen Fethullah gülen olayında da öyleydi , fetonun ne olduğunu bildikleri için yıllarca hoca efendi dediler
Feto'yu yıllarca TSK'daki darbecilerden temizlemek için kullandılar. O iş tamamlanınca, bu sefer Feto'yu temizlediler.
Vay mk 😂 bu dediğine kendin inandın mı sen
Benim baba tarafı 2-3 kuşak general - albay rütbesine sahip insanlarla kaynıyor. 3 Amcam albaydı, dedem zaten hava kuvvetlerinden emekliydi. Onun babası yine TSK'da generaldi. Ben böyle bir ailede büyüdüm. Benden daha mı iyi bileceksin? Hadi onu geçtim, onların anlattıklarından da mı daha iyi bileceksin, güldürme beni. :D
7 sülalenin bununla alakası olmadığını bi kenara bırakırsak 😂 gel artık bitsin bu sıla hasreti diyen de aynı kişiydi , Hocaefendi deyip eteğinin dibinden ayrılmayanlarda aynı kişiydi.. bank Asya vardı açılışını bizzat ben yaptım ( sen anladın ) ve neredeyse bi çok para akışı şu an ziraatta olduğu gibi bank Asya’dan yapılıyordu.. evet senden daha iyi biliyorum perspektif bakıyorum , gözümde at gözlükleri yok 🙂
Fettullah Gülen, Erdoğan'la ilk buluşmasından hemen sonra, Erdoğan'ın yanındakilerle asansörle inerken adını anmadan "evvela bunların hakkından gelmek lazım" dediğini kendisi söylüyor.
Bunu da Gülen'in bizzat kendisi açıklıyor. Yıllarca Gülen'i ve oluşumunu destekledi. Çünkü istediğini almak için onlardan tarafmış gibi davranmak siyasetin gerekliliğidir. Askeri vesayet ve bürokratik engeller karşısında Gülen'in unsurlarıyla yargı ve emniyette fiili bir iş birliği yürüttü. Erdoğan bugün 23 yıldır iktidarda ise, zamanında Ayı'ya Dayı dediği içindir. Bunun en büyük örneği de Fettullah Gülen'dir.
Bir şey bilmediğin ortada zaten. Yani Ailemin geçmişi ve bugünü sebebiyle neredeyse ben devletin içinde sayılırım. -ki sen sadece bu konuları çok derinlemesine bilmeyen, duyduğun kadarıyla fikir - bilgi sahibi olan bir vatandaşsın.
Zamanında ayıya dayı dediği için 15 Temmuz gecesi yüzlerce insanın ölmüş olmasını meşru kılıyorsan evet ben bir vatandaşım sen ailenin eteğine sığınmış siyaset yaptığını sanan bi insansın , ama vatandaş olamazsın..
geç bu işleri geç herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor sadece devranın dönmesini bekliyoruz , o zaman da kandırıldık diyeceksiniz 🤦🏻 ne kadar acizce
15 Temmuz gecesini meşru kılmam ben hiçbir zaman. Hatta darbeden 1 gün önce Askere sokağa çıkma iznini veren Erdoğan'ın bizzat kendisidir. Ama sen bunu da bilmezsin mesela. Yani darbe Erdoğan'ın isteği ile olmamıştır lakin Erdoğan'ın darbe olacağı bilgisi vardır.
Sen sadece sosyal medya arkasına saklanmış, burada etkileşim amaçlı X'deki bazıları gibi soru soran, bir şey bildiğini sanan ama asla bilmeyen birisin. Bilgi sıfır. Amaç soruma insanlar gelsin de ben de etkileşim kasayım kafasında birisin.
Lakin bu kafayla çok gitme, senin de kapını çalarlar akşam vakti.
Kıvır kıvır az daha kıvır 😂senin kafandaki insanlara ne anlatsam fayda etmeyeceğini biliyorum.. çok cahil gördüm ama senin gibi at gözlüğü takanı ilk defa görüyorum.
Darbe Erdoğan’ın isteğiyle oldu demedim ama sen öyle düşünüyorsun galiba 🤦🏻
Neyse gün gelir devran döner o zaman da savunduğun şeylerin arkasında olursun inşallah
Akşam vaktimi zahmet olmasın ya sen gel istersen
Teslim ol kafan rahat etsin :D
Yani bişeyler araştırıldığı için ilişiği olanlar gözaltına alınıyordur. Ya olayı sıkı tutmak ya da birilerine gözdağı vermek istiyorlar
Gözdağı vermeye çalışıyorlar , düşen düşüyor ama eziklik
Herkes aklını kullansın kimse düşmesin 🤦🏼♀️
Ünlüler tutuklanıyor, seni tutuklamazlar merak etme.
İçimi ferahlattın 😏
Bu derneğe daha önce hiç bağış yapmamıştım galiba kendimi iyi hissediyorum
bi git sor hele de kurban benim de dosyam vardır yoksa yok
Param helal olsun Haluk Levent 'e , inanmıyorum kötü bir şey yaptığına, İzmir marşı söyleyen Atatürk'ü seven insandan asla kötülük gelmez
Haluk Levent’i bi kenara alırsak , her İzmir marşı söyleyen Atatürkçü , her namaz kılan islamcı , her vatanseverlikten bahseden dediği gibi değildir …
bu adama hic guvenmiyodum, zaten kendi bile kendisine guvenmiyodu ajsj püü size bağış yapmislar 😒
Heee ne olmuş 🤦🏻
gecmis olmusss
Sağol sağol 😢
İfade alıyorlar be sadece