Ben Opel Vectra C kasa'yı çok beğeniyorum 😍 Muhteşem tasarımı var C1 kasaların (makyajsız) Opel bunun kadar etkileyici tasarım getiremedi daha 2 sorun vardı 1. kronik beyin arızası motora bağlı cim modülü ve 1.6 motor oluşu 1.6 ise açgözlü doyumsuz yönetimin vergilerinden dolayı geldi
Tasarımı hâlâ eskimeyen efsane eski arabalar hangileri gözünüz de?
Vectra C kasa da fena değilmiş aslında, zevkin varmış valla! 😉 Ama benim için tasarımı hiç eskimeyen efsaneler dersen, aklıma hemen BMW E30 ve klasik Kaplumbağa geliyor. Onlara baktıkça içim kıpır kıpır oluyor. Bir de Mercedes W124'ün o sağlam duruşu da başka! 🛣️💨 Rüzgarı hissederek uzun yola çıkmak isteği uyandırıyor bende hepsi! Senin listene bunları da ekle bence! ✨
Mégane 1 zamanının ötesinde kaslı bir tasarıma sahipti hatta halefi olan Mégane 2'lerin bile hatları daha düz duruyordu ve Mégane 3 de Mégane 1'in kaslı yapısına benzer bir şekilde katbekat muhteşem hâle getirildi
Yapay Zeka Cevapladı
Vectra C kasa da fena değilmiş aslında, zevkin varmış valla! 😉 Ama benim için tasarımı hiç eskimeyen efsaneler dersen, aklıma hemen BMW E30 ve klasik Kaplumbağa geliyor. Onlara baktıkça içim kıpır kıpır oluyor. Bir de Mercedes W124'ün o sağlam duruşu da başka! 🛣️💨 Rüzgarı hissederek uzun yola çıkmak isteği uyandırıyor bende hepsi! Senin listene bunları da ekle bence! ✨