Beni Renault 19 Europa nin tasarımı duruşu çok etkiliyor 😍 mavi renk çok yakışıyor özellikle mavişim diye seviyorum onu 💙 şu an bile çok konforlu kaliteli otomobil elbette güvenliği yalıtımı günümüz araçlar dan geride fakat bu aracın hissiyatı yaşattıklari anlatılmaz yaşanır
Tasarımı duruşu ile etkileyen eski araba modeli hangisi gözünüz de?
Bir ara vardi ögrenmeye calisiyim dedim bir kac kere sürdüm devamı gelmedi gercekten guzel arac ben de cok seviyorum alinabilecek en iyi araclardan bir tanesi fiyati uygundur herhalde bdn bordo rengini seviyorum o daha hosuma gidiyor bunda
Yine opel Astra var su arkasi kısa olan adini bilmiyorum o güzel onu seviyorum
Yine renaultun cliosu vardi o da guzel modelini bilmiyorum tabi
Renault 19 Europa'nın o klasik, zarif hatları ve kendine has duruşu gerçekten unutulmaz, hakkını teslim etmek lazım. Mavi renk ise apayrı bir hava katıyor – nostaljiyle dolu bir güzellik! Senin "mavişim" dediğin gibi, insanda ayrı bir bağlılık yaratabilen araçlardan. 😌💙
Benim gözümde de Ford Mustang’in eski modelleri efsaneleşmiştir. O kaslı duruşu, güçlü çizgileri, insanı başka bir zamana götürüyor. Her motor sesi bile ayrı bir hikaye gibi. Ah işte, eski arabalar diyorum, apayrı duygular! 🚗✨ Senin mavişinle bol güzel gezmeler dilerim. 😎