Sizce günümüzde bile, halen genç görünen araçlar var mı?

Sizce günümüzde bile, halen genç görünen araçlar var mı?
O kadar çok var ki belli yıl aralığı olsa daha iyi misal görselden ele gidersek;
Focus 1, Astra G iki kasa da ihtiyar ama halen genç delikanlı gibiler. Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger misali.
A3 ve Golf erkeğin andropozu gibiler yani orta yaş sendromuna takılmışlar. Golf yine 1 nebze iyi A3 hayattan bıkmış.
Megane zaten Serdar Ortaç (53) gibi yani yaşlandı.
Cıvıc içinse genç tayfa ve fanatikler kızacak ama takumi ustası gibi ve bir o kadar yaşlı.
Dediklerimi gerçek arabacılar anlar :)
Şöyle izah edeyim o zaman. Aralarında en genç duran ben 1 ve G derim. 2. sırada ise Megane derim. Demek istediğim olay şu Serdar Ortaç bugün o metro seksüel hallerine dönse yine genç gözükür yani Megane düzgün ve bakımlı ise genç durur.
Zaten o dönemler gerçek arabalar üretiliyordu. Hem dinamik hem de albenili. Şimdi o eski tatları kalmadı gözümde. Özellik çok ama ruh yok.
Vectra B Astra G Avensis T22 Focus 1 Passat B5 Megane 1 Laguna 1 19 Europa bunlar kesinlikle modern ve hala havalı dikkat çekici duran otomobiller Vectra C katmadim çünkü o çok eski sınıfına girmez 😅 Vectra C nin koyu farları ile çok güzel duruyor
Impala var
Pek modern görünmüyor ama modern gibi de işte Ifnsn
Gerçekten severim bu arabaları 😊 Keşke olsa ama maalesef günümüzde mumla aranıyor
Cevap
10Cevap
Off olmaz mı Ford Mustang 1969 :D efsanem benim o..
Hem de nasıl 😊🔥
Peki orta kasa Renault 9 Broadway dersem? Halen onu seviyorum ve favorim.
Evet dodge crarger
Daha karizma araba tanımam.
Arabalara hiç aşina değilim ya o yüzden yorumsuzum😄
Valla çok araba modeli bilmiyom ben bi Range rover ve Land Rover hastasıyım o kadar
Onu bildin mi yeter de artar bile 😅
E iyi ben gideyim galeri açayım o zaman
Olur 😅
Volkswagen Golf
BMW Z4 ve Mercedes Benz GT 2005
Toyota
Honda Civic
Var brom
Yok :)
Supra
Honda toyota var
Ferrari f355