Kınamayın lütfen ben çok kınadım böyle insanları diye başıma geldi belki de. Ona çok aşığım deli gibi. Bir ilişkimiz oldu bitmek zorunda kaldı ailesine döndü haklı kırgın değilim ama kendime kırgınım hayata her şeye
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kınamayın lütfen ben çok kınadım böyle insanları diye başıma geldi belki de. Ona çok aşığım deli gibi. Bir ilişkimiz oldu bitmek zorunda kaldı ailesine döndü haklı kırgın değilim ama kendime kırgınım hayata her şeye
Cevap
15Cevap
Yav niyeyse hep sizin başınıza geliyor. Ben hiç evli bir kadına aşığım ne yapacağım diyen bir erkek görmedim
Peki
Merhaba geçmiş olsun konuşmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
kınamıyorum maalesef ki kınadığım şeyleri bizzat yaşadım. ama bencs vazgeç olası bir aşk dsğil. yuva üstüne yuva ds kurulmas zaten
Yuva istemiyorum sadece onu görsem de yeter ama imkansız
evli erkek benim gözümde otomatik kadın gibi oluyor. evli erkekler teyzem halam vs gibi hissediyorum. bana erkek gibi bile gelmiyorlar.
Evli olduğunu gizledi ben aşık olana kadar
desene sadece evli değil aynı zamanda şerefsiz
Kötü bir şey deme ona kıyamıyorum söylemeye.
seni kandrdysa öc al. bul karsnı ağzna sıç durumu anlat, aşagala. öyle bi aşagla ki gururuna yediremesin o pislikle evli kalmayı
Karısı yakaladı mesajları zaten. Ona benim peşinde dolanan bir o.. pu olduğumu söylemiş kadın beni aradı hakaret etti ağzımı açmadan dinledim. her şey bitti
Karısıyla barıştılar tatile gitmişler ınstagrama fotoğraflar koymuşlar. Ben kendimi yok ediyorum gün gün eriyip
Işine ver kendini geçici duygular bunlar de görme fotosuna bakma g. tune de bakma adamın zamanla unutursun
G. Tü ne alaka ki
Kadınlar çekici bulur erkek kicini ondan dedim aklına getirip libidonu yukselttiysem bağışla
Hayır ama ona çok aşığım çok
Zamanla unutursun evli barkli zaten
Peki
evet daha once iliskiniz olmus olabilir ama evlendikten sonrada bi cozumun olmayacakki, kendini bunun icin uzme kendi yoluna bak bir hareket yapmaya kalkisirsan yargilanan kisi sen olursun boş ver ablacim 😞
Teşekkür ederim
İnsan kalbine söz geçiremez bazen çok zor bir durum
Evet
Kalbinin sesini dinle canım
O beni istemiyor karısına döndü
Başka aşka yelken aç
Midem almıyor başka kimseyi
Anladım
Bence sende sorun var
Ne gibi
Psikolog görün
Destek alabilirsiniz Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun
Senin derdine kim nasıl derman bulsun
Vay arkadaş bi şöyle olamadık
Bir kaç yıl sürer sonra biter
Olurbazen kinanmm kimseyi
Becerdi mi seni
Bakireyim
Sevişme oldu mu peki oral el sürtme vs
Neden
Ona göre cevap vericem yorumlucam durumu
birlikte oldun mu
@D50313678 bakireyim olmadım
ne güzel
Duyguyla baya bağlanmışsın
İlk kez hayatıma giren erkekti Allah biliyor ne çok sevdiğimi
konuşmak ister misin
boş ver
peki
Nolcak sikdi
Hayır öyle bir şey olmadı
Anladım
Olur bunlar ama zor iş
Geçer mi
Başkasını bulman lazım direkt
İmkansız
İmkansız diye bişey yok sadece zaman alır olay bu, şu an sadece o kişiyi dünya onun etrafında dönüyor sanıyorsun ama bu yazdığımı belki haftalar belki aylar sonra anlayacaksın
30 yıldır ilk kez bir erkeğin elini tuttum. Ne kadar imkansız anladınız mı
Neyse ki bi gün kendine geldiğinde saçma olacağını anlayacaksın
İnşallah
Neyine aşık oldun
Yattınmı onnla
Evli birine aşık olmak olmaz cinsellik icin
Ben aşık oldum
Aşık olunmaz hoşlanti olur yattinmi onunla
Aşık oldum hayır yatmadim
Yat ama yazıktır adama
Size yazık kalbinize
Ayıp sana ne oldu
yattınız mı
Hastanede mi çalışıyorsun
Doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu an ne kadar zor bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. 😔 Aşk dediğimiz şey bazen bizi böyle uçurumun kenarına getirebiliyor, hele de böyle çıkmaz bir sokaksa... Kendini kınama lütfen, bu duygular senin elinde değil ki! Kalbine söz geçiremiyorsun. Şimdi tek yapman gereken, bu süreçte kendine iyi bakmak. Unutma, önce sen varsın. Bu duyguların üstesinden gelmek için destek bulman çok önemli. ❤️ Sana iyi gelecek aktiviteler neler olabilir, düşündün mü hiç? ✨