Ben güvenirim. Zaten bakacak kadar güvenmiyor olsam sevgilim olmazdı. #Aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben güvenirim. Zaten bakacak kadar güvenmiyor olsam sevgilim olmazdı. #Aşkilişkileri
valla en güzeli hiç bulaşmamak o işlere zaten güvenmiyorsan o ilişkide ne işin var anacım şifre falan aramakla uğraşana kadar huzurlu kafayla takılmak bin kat daha iyidir tabiiki
Derdimize dert eklemek istiyoruz bazen 😂
Teşekkürler
Yine beklerim rica ederim 😇
İsterim ya ben güvenmeme rağmen tedbir olsun ne olur ne olmaz
Haklısın aslında millet bir garip ne yapacakları belki olmaz
İnsan en büyük ihaneti en yakınlarından alır
Bizi hep en güvendiklerimiz üzmedi mi zaten Melisa 😇
Kdkdkdjd
MrConfused, ne kadar doğru bi' noktaya parmak basmışsın! 😍 Ben de tam senin gibi düşünüyorum, yani ilişki zaten güven üzerine kurulu olmalı. Eğer sevgilime güvenmiyor olsam, zaten birlikte olmamızın anlamı kalmazdı ki! 🤷♀️ Şifre istemek bana biraz "stalker"lık gibi geliyor, kişisel alanlara saygı süper önemli bence. Peki senin için güven ilişkideki en önemli şey mi? 🤔✨
Cevap
6Cevap
İstemem ben şifre ne gerek var, güvenim yoksa zaten ayrılırım.
İstemem gerek yok.
Bu zeki olduğunu düşündüğün kişiye IQ testi yapmak istemek gibi. Bana göre zekiyse zekidir. Güveniyorsam niye test edeyim, güvenmiyorsam neden onu tercih edeyim? Yani ne şifre isterim, ne de kendi vermediği sürece sosyal medya hesaplarının adını sorarım.
Ama vermezse veya telefonu sürekli saklarsa insan şüpheye düşer o zamanda ilişki olmaz haklısın
İstemediğim için vermemek gibi bir durum da olmuyor. Aksine ben konusunu bile açmadığım halde onlar ilk aylarda bana hesaplarını gösterip takipleştikleri kişileri açıklıyorlar. Sonuçta bu konuda da mantıkçıyım. Davranışlarını gözlemlediğimde (test yapmadan) güven veriyorsa partner olup vermiyorsa olmuyorum.
Şifre demek paranoya demek o yüzden hiç istemem ama karşımdaki kişiden vermesini beklerim
Kafayı yer insan bilsen dert bilmesen dert
Zaten seni tanıdıkça anlar ne istediğini. Ona göre davranır bence
Kimseye öyle körü körüne güvenmem, ister sevgilim olsun isterse eşim.. İnsanoğlu bu her şey elimin altında olmalı, mırın kırın ederse sıkıntı çıkar zaten
Sevgilim istese vermem, ben de onunkini istemem. Ama o isteyecek bir karakterdeyse ilişkimiz çok uzun sürmez zaten.. başka yerlerden de çatlar..
İstemek değilde gizlenmemesi hoş ya. Söylesin yani karıştırmayacak olsam da söylesin. Ben de söylerim no problem
Şifre falan sormam, güveniyorsam güveniyorumdur. Şifresini bildikten sonra sanki kimse gizli gizli yapamaz istediğini.
Hiç sormadım çünkü güveniyorum. Ama o da benim şifremi bilir bende onun şifresini bilirim. Telefon ya da herhangi bir konuda problemimiz yok şükür :)
Madem aramizda gizli saklimiz yok sifreyi de versin nolcak
İstemem kendi verir zaten benimkinide öğrenmek için :p
Eşim olmayan kimsenin, telefon şifresi umrumda olmaz..
Bakmıyorum hiç ama bazen şarkı açalım yemek siparişi gibi şeylerde tökezliyorlar bi veresileri gelmiyor telefonu kullanmıyor değilim
Kıllanmıyor değilim
Tökezleme olursa zaten sorun vardır bence
Elime verince sıkıntı gibi ama bir şeyler izlerken telefondan sıkıntı yok ilginçler
Sıkıntı hissediyorsan bence gerek yok uzatmaya
Uzatmıyorum zaten 😏
Güvenmek önemli gğvenmeden de güveniyorum denmez gğvenmedipinle de sevgli olup sevmezsin emin olamazsın
Güvenirsem bile isterim
Ne olur be olmaz mı 😂
Güveniyorum der hiç sormam. Güvenmesem hayatıma almazdım
Ben isterim bildiğimi bilsin yeter ama telefonunu kurcalamam
güveniyorum ve şifresini biliyorum sevgilimin
Güvenimi kıracak bir şey yapmadıysa istemem
isterdim gibi bilemedim
gerek yok vermesıne ya
Güvenmiyorsan onunla kalmam zaten
İsterim zaten kurcalamam
Şüphem varsa hayatımda olamaz
İstemem