YOKSA HAYIR BU ONUN ÖZELİ Mİ DERSİNİZ?
Eşiniz/sevgiliniz size telefon şifresini vermek zorunda mı?

YOKSA HAYIR BU ONUN ÖZELİ Mİ DERSİNİZ?
Eşiniz/sevgiliniz size telefon şifresini vermek zorunda mı?

Diktatörlüğü sevmem elbette vermek zorunda değil sevgilim şifrelerini bana. Ben de zorunda olmam. Karşılıklı güven ve huzur her şifreden daha fazla değerlidir. Yine de "şifrelerimi bilsen ben yine de rahatsız olmam aşkım" modu da güvene güven huzura huzur hatta tutkuya tutku katar, o ayrı mesele.. Asıl mevzu şu burada, o şifreleri birbirinden trip atarak, tehditle, şantajla almamak, bunun yerine kadın ve erkeğin birbirlerine şifrelerini içlerinde en ufak bir tedirginlik hissetmeden kendi istekleriyle verebilmeleri şifrelerini..
Vermek zorunda değil. Güvenmediğim adamla sevgiliysem de sıkıntı var demektir.
Sana da hep sahtekar denk geliyor be güzelim ya 😂 adam seçemiyorsun sen belli oldu. Seni ben evericem
Aynen reyiz😅
Kimse kimseye özel elinin şifresini vermek zorunda değil sadece telefon değil sosyal medya WhatsApp Her ne olursa olsun Herkesin bir özeli olmalı bu hayatta Ama tabii olay şu evlendikten sonra işler biraz değişebilir ama sevgiliyken çok da önemli değil bunlar biraz daha güvenle alakalı şeylerdir Zaten ben karşı tarafa güveniyorsam o da bana güveniyorsa böyle bir şeye ihtiyaç bile hissetmezler
Hiç gerek yok böyle şeylere. Bazı şeyler kişiye özel kalsın. İster eşin olsun ister sevgilin. bir şeyler çevirmek isteyen başka bir telefon alır başka başka hesaplar açar yine yapar yapacağını. Çünkü sonra insan duramaz. Bir yerde merakına yenilip kurcalar soruşturur kafasında bir şeyler kurar bi açık arar. Bu da ilişkiyi yorar.
Hadi canım! Telefon şifresini vermek mecburi bir şey değil bence. İlişkide güven varsa zaten böyle bir şeye gerek kalmaz. Ama tabii ki ilişkiden ilişkiye değişir. Eğer partnerin kendi rızasıyla şifresini veriyorsa sorun yok ama "vermek zorundasın" diye dayatmalar işi çirkinleştirir.
Sen ne düşünüyorsun? Sence bu şifre muhabbeti çiftlerin arasında mutlaka olmalı mı? 😄
Ahahaha bacım mı! 😂 Vallahi sen kralsın ya! Aynen öyle, güven varsa şifreye ne hacet! 😉
Cevap
22Cevap
Telefonunu benden sakınıyorsa görmemi istemediği şeyler vardır. Durduk yere şifresini istemem tabi, vermek zorunda da değil.. ama yeri gelip istediğimde al telefonum, al şifrem diyemiyorsa bende güvensizlik oluşturur. Güveniyorsam zaten şifreyi bilsem dahi kurcalamam. Boş yere gizem yaratıp kafamda soru işaretleri yaratmasın bence gerek yok.😃
Sevgililer telefon şifresini vermek zorunda değil.
Fakat telefonu saklıyor, güvensiz bir durum varsa kişi merak ettiğinde gösteriyorsa sıkıntı vardır. Güvensizlik başladığında da ilişki catirdamaya başlar ve sonunda biter.
Değil ama telefonu masaya rahatlıkla koymalı
Hayır tabi ki de zorunda değil bende zaten karıştırmam telefonunu ya da görmek istemem ona güvenirim çünkü
İstemem çünkü onunda eline alıp benimkini kurcalamasına olanak tanımış olurum ve bu bende güvensizlik duygusu yaratır. Bu sebeple gereksiz buluyorum huzur kaçırmaya yapmak isteyen her türlü yapar zaten kafasına koysun yeter ki bu da er ya da geç karşımıza çıkar😃
Virgülün önemi adlı çalışma😂
veriyorsa gerçekten seviyordur, vermiyorsa onun özeli, benimki de benim özelim olur. yani evli bir insan için kadının ve erkeğin başka erkeklerle/kadınlarla sek. s , aşk yaşamasının önünü açar.. sevgiliyken de aynı şey geçerli. zira onun "özelidir"
Ben kişisel alana saygı isterim. Bu durum beni huzursuz eder. Özellikle cüzdanım ve telefonumun karıştırılması beni aşırı şekilde rahatsız ediyor.
Sevgilimde buna mecbur değil.
Güven duymak için bilmem lazım ama karıştıran birisi olmadım asla karıştırmam da. İçime bir şüphe düşerse o zaman aç beraber bakalım derim.
Tanner Buchanana benziyorum ben görünce dedim ifşam mı çıkmış kjadnkskjcnskc
neyse
ciddi ilişkiyse vermek zorunda
takıldığım bebeklerdense zaten 1 haftadan kısa sürede işim biteceği için umruma gelmez
Değil ama alsın parmağımı tanımlasın, yüzümü tanımlasın bende ona yapayım aynısını.
Ben şeffaflık ister şeffaflık beklerim benden daha ne özeli olabilir eşimin
Vermek zorunda değil ama o telefon gizli olmamalı. Telefon açıkta yanımda durmalı. Açıp karıştırma fakat eğer o telefonu benden gizliyorsa vs vardır bişey.
Karıştırmam*
Herkesin özeli var. Vermek istemezse bir şey diyemem, zaten bende genelde telefon şifremi vermiyorum.
Elbette vermek zorunda değil. Güvene dayalı bir şey bu. Güvenmediğim biriyle sevgili ya da eş olmam. Kim olursa olsun kimsenin telefonuyla şifresiyle falan uğraşamam.
Bende şifresi var ama telefonuna hiç bakmadım. Vermek zorunda değil açıkcası
ben istemem ama istediğimde vermemesi için sebep yok bana çünkü telefon karıştıran biri olmadığımı bilir
Vermek zorunda değil ama bana sınır koymamalı benim özelim diye bir şey yok ben de onun özeli değil miyim :d
Değil ama elime öylesine bir zamanda geçtiğinde telefon tedirgin olup almaya çalışırsa geri hemen, şüphelenirim bi.
Hayır, böyle bir zorunluluğu yok. Ben de vermek istemem, o da vermesin, telefon şifresini veriyor olmak güven duymayı gerektirmez
Tuvalete bile telefonla gidiyorsa ne şifre isterim ne de öyle bir sevgili 👍
Yeri geldiğinde onun için canımı vereceğim ama o benden telefon, şifre gibi şeyler sakınacak 😅😂🤣🤣🤣
Yok öyle bir dünya.
Yani bence paylaşmalı eşler birbirinin şifresini bilmeli bunda bir sakınca yok ben veririm şifremi hayatımı paylaşmışım şifremimi gizlicem
Ben güveniyorsam o da güvenecek.
Hayır zorunda değil, ama kendi isteğiyle verirse de hayır demem 😂
Ona güvenmemi ve ciddi bir ilişki düşünmemi istiyorsa evet
Ben telefon şifresini istemem ama benden gizlemediği sürece telefon ters çevirmediği sürece
Gizli saklı olmamalı ben zaten bakmam ama vermemek ne demek yani
Zorunda değil, ama vermesi daha hayırlı olur gibi..
Ben bilirim illa ki ama asla alıp da telefonunu kurcalamam o da benim şifremi bilmeli net.
Bana güven versin yeter. Telefon şifresi kendinin olsun.
Zorunda değil. İstemem de
Bende de isterse vermem.
Görmemi istemediği bişey olduğunu düşünürüm ister istemez şüphe olur.
İsterim eğer vermek istemezse bende ona telefon şifremi veremem kısasa kısas
Hayatıma alacağım kişiden gizlim saklım olmayacak, onca şey yapıyoruz bu mu özel olacak?
Kocam değil bir şeyim değil sevgilime niye şifremi veriyorum
Istemem vermem benim banka hesaplarim ısle ilgli notlarim var ozel seyler benim elimdeyken merak ettigine bakar
O benim telefon şifremi biliyorsa benimde onun telefon şifresini bilmem gerekir mantıken karşılıklı güven
Çok ezikçe kişisel gelişimini tamamlayamamış silik insanların işi niye isteyim niye vereyim
Hmm hayır çokta merak etmem güven vermeli bir insan
Zorunda değil tabi ki
birseyleri saklayacak olan yolunu bulur
Hsyir ikimiz de değiliz
Hayır tabii ki de
Sifre istemek de sifre vermek de gereksiz.
Sağlıklı bir ilişkide gizli saklı olmaz
Hayır tabi ki
Zorunda değil...
Zorunda.. en özeli benim benim de o..
Bence verse iyi olur diye düşünüyorum
Yok bea niye versin özel hayatını.
Çözüm sadece bu değil
verecek tabi soru mu bu asdlklasd
Elimi sürmem telefonuna
Zorunda. Kaçışı yok.
Evet zorunda.
Zorunda değil